Læs horoskopet for Løven ...Løve

23. juli – 22. august

Løve » Ugens horoskop


Om Løven

Løven er et kreativt, dramatisk og viljestærkt tegn. Løven er, mandlig eller kvindelig, en jaloux kat og vil ikke tillade mindre småkravl at efterstræbe hans udkårne mage. Han kan være meget påfaldende og ikke så lidt grov i sin måde at fornærme og bortvise udfordrere på. Temperamentsfulde, impulsive og højrøstede, som de er, tiltrækker de sig opmærksomheden i ethvert selskab. Deres styrke ligger i evnen til at dramatisere deres personlighed. Men her finder vi også deres største svaghed, forfængelighed. De er fortabte uden deres publikum.

Løven ser sig selv som personificeret hæder, ære og redelighed. Selvtilliden er enorm. De anser sig selv for at være de fødte aristokrater og behandler andre derefter. Virkelige aristokrater eller ej, Løven er et i alle henseender generøst tegn, når det gælder tid, penge, viden og følelser, uden at tænke på at få renter af den indsatte kapital.

Løven nyder at se sig selv som suveræn, som en konge. Og hvordan skulle det dog gå, hvis Guds repræsentant på jorden bekymrede sig om småting? Nej, Løven er de store liniers livskunstner, hvad enten han er kunstner af erhverv eller ej.
 

Løven kommer frem i tilværelsen ved egen kraft. Løver er yderst ærgerrige og handlekraftige, de kan ikke udholde tanken om, at deres succes skulle være fremkaldt ved andres hjælp.

De afskyr gentagelser, og hvad de end gør, gør de det perfekt første gang. At øve og atter øve ville skade deres selvfølelse i den grad, at de ikke ville kunne holde det ud. Kedeligt mekanisk monotomt arbejde går ganske enkelt ikke i spænd med Løvens selvopfattelse.

Løvekvinder ses ofte sammen med en blid og behagelig og grundlæggende ubeslutsom mand, som ligger for deres fødder og tilbeder dem og giver dem den hengivenhed, de har så hårdt brug for og som også er villig til at lade sig forme.

Mange løvekvinder er bange for stærkere mænd, fordi de har behov for at dominere, og det kan skabe et stort problem, fordi det samtidigt med, at det tilfredsstiller de løveprægede behov, fornægter de feminine. Hun tager alt for ofte ansvaret, træffer beslutningerne, er den stærke partner og bebrejder så vredt manden for at være svag, selvom hun i virkeligheden aldrig har givet ham chancen for at være anderledes.

Tag aldrig, aldrig en løvekvinde for givet. Hun har kløer og er ikke bange for at lave en scene, som ville få mere socialt hæmmede tegn til at blive blege og kolde af skræk.

LøveHvis Løven havner på en forkert plads i tilværelsen eller på en eller anden måde begynder at føle sit liv mislykket, resulterer det ofte i en arrogant, bombastisk og opblæst attitude, som er nærmest uudholdelig for andre.

Det er vigtigt at Løver finder deres scene i tide, ellers bliver de ” utålelige “. De behøver et forum, hvor de kan regere og dramatisere. Vil du opnå noget med en løve, må du smigre ham, fortælle hvorfor netop han er den eneste, der kan klare den opgave eller appellere til hans hjælpsomhed.

De passer ind i alle sammenhænge, hvor deres dramatiske og skabende evner kan komme til deres ret, og på poster hvor overblik og lederevner er ønskeligt.

Løve: Den lyse side
Dette aspekt af Løven er virkelig meget lyst, for det er en personlighed, som er meget i harmoni med Solens vitale, livgivende egenskaber. Den typiske Løve-personlighed er prangende og generøs med en utrolig charme og storsindethed, som virker tiltrækkende på folk.

Men tegnets Faste kvalitet hjælper med til at dæmpe ild elementets tendens til overdrivelser. Løver er også loyale, fulde af selvsikkerhed, hårdt arbejdende og fortræffelige organisatorer (så længe de er anførere). Løvers evne til at gøre sig kostbare og deres sans for nydelser gør dem til fortræffelige partnere.

Løve: Den dunkle side
Dette aspekt af Løve-personligheden dukker sædvanligvis frem, når løven bliver overset, hvilket kan resultere i surmuleri, eller når andre anfægter deres guddommelige ret til at herske.

Løver kan være meget rethaveriske og er nemme at såre. Et af Løvens mest karakteristiske træk er stolthed, og der er også en tendens til opblæsthed og snobberi. Det kan være svært at finde ud af, hvornår Løven er fornærmet (og dette tegn er overraskende pirreligt) men det pludselige temperaturfald, når Løven trækker sig ind i sin kongelige værdighed, giver et fingerpeg. Ved længerevarende uoverensstemmelser kan Løven også vise sig at være en formidabel fjende.

Løve: Konge
Løver er varme, muntre og udadvendte, men de elsker simpelt hen at blive beundret og set op til. De der undlader at anerkende en Løves medfødte behov for at være overlegen, må være beredt på at modtage en lodret, kongelig affærdigelse eller blive offer for aristokratens typiske vrede.

Løve: Kærlighed
Lykken kender ingen grænser for de forelskede Løver. Deres store hjerter og varme følelser blomstrer, når de er forelsket. Så viser deres ægte Løvenatur sig. Fordi de sætter kærlighed over alt andet, er Løver naturligt trofaste og loyale, men de kan også overvælde deres partner med tilbedelse.

De engagerer alle følelser i en kærlighedsaffære, men hvis det går skævt, kommer de ned på jorden med et bump. Er Løvens hjerte først bristet, går der lang tid, før det er helet.

Løve: Erotik
Løver er dramatiske og fulde af vitalitet, nærmest som støjende unger. De udstråler en uimodståelig seksuel kraft, som tiltrækker folk. De kaster sig helhjertet og med stor begejstring ud i seksuel aktivitet og har en stærk og vedholdende sexdrift. De kan være seksuelt meget krævende.

Løver elsker at blive beundrede, og de gør sig tit anstrengelser for at se godt ud. De hader at blive sårede i deres kongelige stolthed, og ve de elskere, som vover at udsætte noget på en Løve! Har en Løve først lært at være mere bevidst om deres partners følelser, er Løverne trofaste og pålidelige elskere, som giver deres partner dyb seksuel tilfredsstillelse.

Løvetypen:
Et fyldigt ansigt med en høj pande og høje kindben. Næsen er lang og lige og ofte højrygget. Øjnene er store og muntre og munden er velformet. Løvekroppen er sædvanligvis majestætisk bygget, med brede skuldre, en rank ryg og et bydende væsen.

Løver fører sig frem med selvtillid og skyder undertiden brystet frem for at understrege deres overlegenhed. De elsker de store og teatralske armbevægelser, især hvis det kan forøge det indtryk de gør på andre. En af deres naturlige rekvisitter er deres hår, som, når det er tykt og fyldigt, minder om en løvemanke. Det er måske deres mest dramatiske træk.

Løve: Ædelsten
Rav – Denne smukke gule sten siges at styrke virilitet og frugtbarhed. Den menes også at kunne beskytte sin bærer mod hovedpine.

Løve: Helbred
Rygbesvær, hjertesygdomme. Løven hersker over ryg og hjerte, og det er disse to områder der er mest udsatte for deres udskejelser. Deres behov for værdsættelse driver dem til endeløse præstationsbedrifter.

Og da de er i besiddelse af så megen naturlig vitalitet, nægter de at tage den med ro. Motion og fornuftig kost er indlysende lægemidler for deres voksende talje. Løver bliver ofte ved til de falder om. Derfor vil regelmæssige ferier væk fra det hele være en genopladning for deres udbrændte batterier.

De kan ofte stønne over rygsmerter uden at gøre noget ved dem. Der findes ikke noget ulykkeligere syn end en Løve, der ikke bliver beundret eller elsket. Dette kan føre til enorm depression og måske irriterende rygbesvær som tegn på den følelsesmæssige støtte de har så hårdt brug for. Rygproblemerne kan forværres, hvis Løver bliver overvægtige.

Berømte Løver:
Martinus 11/08-1890 Carl Gustav Jung 26/07-1875
Lars »Dyne« Larsen 13/08-1948 Benito Mussolini 29/07-1883
Anne Linnet 30/07-1953 Robert Redford 18/08-1936
Robert De Niro 17/08-1943 Bill Clinton 19/08-1946
Whitney Houston 09/08-1963 Arnold Schwarzenegger 30/07-1947

 

» Gratis horoskop – Løve

Løve | Livsguiden

 

26 Responses to “Om Løven”

Read below or add a comment...

 1. Gitte Christensen says:

  Jeg har været kæreste med en løve i 7 måneder. Jeg har elsket og beundret ham.

  Han er ukontrollabel, gør som det falder ham ind og nu har han brudt kontakten uden forklaring.

  Jeg har behov for at vide mere om løven.

  Mvh

  Gitte Christensen

  • Dennis Bjerre Deleuran says:

   Hej Gitte.

   Den bedste måde man kan beskrive en der er født i løvetegnet er at forholde sig til hvordan en hanløve er i den vilde natur i Afrika.

   En omvandrende hanløve skal kæmpe for sit harem, når han så har vundet sit harem ved at være i kamp mod en anden hanløve – så vil den hanløve gøre ALT for sit harem og forsvarer det til sidste blodsdråbe, det der i at stoltheden ligger, det er bare noget rigtigt skidt hvis han så ikke bliver beundret at sit harem og de “kvinder” han har vundet. Det ville kunne sårer en løve dybt – en løve er storsindet og kærlig for sine omgivelser, så længe løven holder af personen/personerne – og årsagen til dette er fordi at den største værdi/valuta for en løve er at beskytte sine nærmeste og blive beundret og værdsat – har en løve ingen af tingene går han til grunde – det er også derfor at en født i løvens tegn bare kan forlade et forhold efter mange år uden at se sig tilbage.

 2. Eva says:

  Sådan er løver – desværre også. Jeg er selv løve og har haft en kærligheds affære med en mandlig Løve, som forløb over ca. 2 år. Det føltes som kærlighed ved 1. blik og alt var fantastisk. Men 2 gange klippede han båndene, men efter 1. gang fandt vi sammen igen. Men NU er jeg færdig med ham (Tror jeg da nok;-) ). Men jeg har selv gjort det samme. Stoppet 2 forhold – dog har jeg altid givet en forklaring, men jeg har ikke set mig tilbage. Men det er nok, fordi jeg er kvinde, at jeg har forklaret noget om, hvorfor jeg ville stoppe forholdet. Men han har nok haft sine grunde: Men det er vældig arrogant: Og ja, Løver kan være lige så arrogante, som de kan være kærlige og elskelige. Eller osse bare dumme svin:-D
  Men hey – ingen opfører sig vel altid som engle. Hvilket stjernetegn er du selv? : Sammen med Løver passer især vædder, vægt og skytte. Løve + Løve er vist mere soulmates, og dermed får man let sin egen medicin fra en Løve. Astrologi eller ej: Parforhold kan være komplicerede. God vejledning til at forstå det modsatte køn, for at få bedre kommunikation findes også i andre regi: Fx Parterapeuter, som Martin Østergård. Hans bøger er geniale!!
  Eva

 3. freeman says:

  Tak for dit indlæg Eva. Jeg kan kun være enig med dig i, at kommunikation er en af de afgørende faktorer på et godt forhold. ;o)

 4. Thomas says:

  Hej vil høre hvordan en løve og tvillingen passer sammen og kan der til sige jeg er tvillinge med stor T

 5. The Man says:

  Jeg vil bare sige til tvillingen med stort T – vær 100% ærlig omkring alt – så vil du få tusindefold igen :-)

  Held & Lykke

 6. Løven says:

  Er løve med stort L og passer vist med en vis portion selverkendelse ret godt på ovenover beskrevne, og jeg har også lavet den der…min årsag ligger i de til tider meget store følelser kan være svære at kontrolerer, så er det nemmere at gå, er blevet bedre til det, men oftest ligger det vel ikke så meget i arrogance, som i at personen ikke har lært at styre sine følelser helt! :)

 7. Anne B says:

  Løve og fisk? :-)
  Jeg er fisk og er helt solgt i en løve…

  • cowboy7 says:

   Tag det lidt roligt…..Passion vil være i super tempo….Hvem vil ikke have det….Og få små uoverensstemmelser væk og ordnet hurtigt….Lad vær at være overfølsom,,,og lad dig forføre af Løven…..

   Skriv endelig din kommentar,,,jeg vil være nysgerrig—-

   Cowboy7

 8. Løvemor says:

  Jeg er selv løve og gift med en fisk, det er så vidt jeg har forstået det perfekte match. Den besidderiske løve og den tilbedenden fisk. Fisken vil altid gerne have dit selskab og går meget op i at VI skal noget og VORES venner, fisken har det bedst med at være sammen om alting, hvilket typisk passer løven virkelig godt.
  Anyway, go for it!

  • Anika says:

   Hvor har du fundet en infomation) jeg ER selv løve og har fast/løst med en fisk i nogle år :-) men når finder jeg mest at de to tegn ikke skulle passe sammen. Mvh

 9. Lena says:

  Jeg er løve på fuld smadder og vil føle mig kvalt, ved en tilbedende partner. Jeg vil simpelthen miste respekten for ham.
  Jeg skal have en skytte, som jeg har oplevet “tvinger” mig til at opføre mig ordentligt aka. hverken styre, undertrykke eller bilde mig ind, verden handler om mig (sat op meget firkantet).

  Mht løver, som forsinder ud af det blå: Lur mig, om der ikke har været et tegn eller en udmelding et sted inden. Jeg kender en del løver og ingen af dem forsvinder uden først at have “advaret” eller hvad man vil kalde det. Til gengæld, har en løve først HELT vendt ryggen til, er vi væk. Mange gange kan vi lokkes til at give det et forsøg igen-igen, men har vi først besluttet os, er det sådan det er.

  Artiklen er ret spot on for mit vedkommende, også alt det negative desværre – men hey, vi løver ser det som en styrke, at kunne erkende vore fejl overfor os selv 😀

 10. Skytten79 says:

  Uha spændende læsning. Jeg er skytte kvinde, og har mødt en løve mand. Jeg har begyndelsen sagt, at der ikke skulle ske noget, og ikke ud i et forhold den nærmeste fremtid. MEN han har inviteret på date,som jeg nu ser frem til efter en del (fantastiske) samtaler. På en eller anden måde fejer han bare benene (HELT UVENTET) væk under mig. Men iih hvor jeg da også nyder det. Jeg er temmelig spændt på den date vi skal på, er sikker på at det bliver rigtig godt, hyggeligt, sjovt, romantisk, indspirrende og meget meget andet 😀

 11. Jasmin says:

  Jeg er selv løve, og kan kun sige at det hele passe 😀 Jeg har været håbløst forelsket, men ja.. det gik skævt. Og som der står så faldt jeg til jorden med et bump!

 12. Anonym says:

  de er stærke

 13. Line says:

  Hvordan passer løver og skytter sammen?

 14. Jonas vith says:

  Passer en løve og vandmand godt sammen

 15. Jeannie says:

  Jeg er løve og har mødt en krebs for tre uger siden, hvordan passer de sammen?

 16. Victoria says:

  Jeg er løve og har været gift 3 gange med hhv. en skytte, der mere lignede en skorpion, – en stenbuk, som slet ikke var til at holde ud, og nu 3.gang med en anden løve. For mig er 3.gang lykkens gang, men jeg mener nu ikke man kan/skal se helt bort fra, at der dels er ascendanter, og dels forskellige grader i ethvert tegn, som også har indflydelse på ens forhold. Jeg har på et tidspunkt været kæreste med en tyr, og det var bestemt ikke sagen!
  Mht stenbukke er min bedste veninde stenbuk, og i vores venskab er vores sammenlagte kvaliteter perfekte, men ikke i et ægteskab.
  Det allersjoveste er, at min søn også er løve, og det har givet en del kampe, da han var yngre, men nu, da han er godt og vel voksen, er vi bedste venner.

  • Løvinden says:

   Løvinden.
   Jeg vil give dig ret Victoria i dele ascendanter og dels forskellige grader, der kan være mange ting der spiller ind.
   Der kan også være ting fra ens barndoms hjem der gør at div. Stjerne tegn hænger lidt “i bremsen”. Og
   Derfor opfører sig lidt anderledes end DERES stjenetegn beskriver.
   Det da sjovt. Jeg har også oplevet 2 skytter ( nyskildte, så vel

 17. Jensenløve says:

  Hvordan passer løve og jomfru sammen? Jeg har været forelsket i en jomfru, men er det ikke længere, i stedet er vi bedste venner, men jeg kan jo ende med at blive forelsket igen:)

  • Mie says:

   Sjov læsning.. jeg er selv Løve med Vædder i asc. og jeg er gift med en tyr der har fisk i asc. Tro mig, det giver nogle udfordringer rent kemimæssigt og til tider føler jeg, at vores energi er helt forkert, at hans energi er mere langsom, kedelig og langtrukken end min.. svært at beskrive.. men jeg er virkelig blevet bevidst om det på det sidste..
   Tilgængæld er han god til at holde mine ned på jorden når jeg får impulsive ideer og han lærer af mig at handle lidt hurtigere indimellem.. overvejer seriøst et kursus i astrologi til efteråret. synes det er meget spændende og givende..

 18. Tanja says:

  Den beskrivelse passer 100% på min mand.. Jeg er selv tvilling .. Jeg har aldrig haft en løvemand før og hold da fast det har været en hård men spændende tid. Ingen tvivl om jeg er elsket og bliver beskyttet .. til tider krymper jeg tæer .. Min mand er så dramatisk .. ærlighed og respekt er et must .. Han giver alt hvad han har i sig .. Jeg er ikke i tvivl om jeg er kvindes i hans liv. Så for mit vedkommende første og sidste løve .. Vil aldrig være foruden ham og hans kæmpe løve ❤

Skriv din kommentar ...