Læs horoskopet for Skorpionen ...Skorpion

24. oktober – 22. november

Skorpion » Ugens horoskop


Om Skorpionen

Skorpionen anses af mange for at være det sværest tilgængelige og mest hemmelighedsfulde tegn i zodiaken.

Mindre mystisk bliver Skorpionens lidenskabelige, selviske og undersøgende træk, hvis man forudsætter, at et menneske, der er født i dette tegn, altid er optaget af, hvordan de kan få overtaget.

Vi mennesker elsker hemmeligheder og Skorpionen legemliggør, det hemmelighedsfulde, med hele sin holdning. Traditionelt anses tegnet for at styre andres ressourcer. Skorpionen har et usvigeligt instinkt for andres muligheder og ressourcer og ved, hvordan de kan få adgang til disse.
 

For Skorpionerne er det livsnødvendigt at kæmpe. At opleve en stadig strid og kamp for tilværelsen, giver dem en følelse af at livet går videre. De skaber selv konfliktsituationer for gennem striden at få fornyet energi til nye opgaver.

Deres fundamentale frygtløshed bevirker, at de får adgang til dybtliggende energier. Dette giver dem en styrke, som ikke er tilgængelig for andre, og som er i stand til, alt efter hvordan den bliver brugt, at nedbryde totalt, og bygge helt op på ny, som Fugl Føniks.

SkorpionLidenskab, det ejer Skorpionen til overflod, men denne lidenskab kommer ikke nødvendigvis ud på en iøjnefaldende måde. Seksualitet er for Skorpionen mere et spørgsmål om følelser “et symbol”, en måde at nå et andet oplevelsesplan på.

Mange Skorpioner har en dybtliggende, mystisk følelse vedrørende sex, og sex og kærlighed er forbundet med en længsel efter en form for oplevelse, som et almindeligt parforhold aldrig kan give det.

Skorpioner har styrke, vilje og intense følelsesmæssige og instinktive behov. De søger hele tiden at få adgang til kreative ressourcer og energier af både materiel og psykisk art. De passer ind i erhverv som teknikere, kemikere, politikere, skuespillere og detektiver.

Skorpion: Den lyse side
Selv om Skorpioner ofte får en dårlig astrologisk omtale, er de meget inderlige personligheder med skjulte dybder af skarpsindighed og en stor medfølelse for plagede medmennesker, selv om dette ikke altid viser sig på overfladen.

Skorpioner, som selv er meget følelsesfulde, forstår og accepterer følelser og smerte, som andre tegn tit ikke kan håndtere. Skorpionen er ikke bange for det dunkle. Derfor er dette tegn den ideelle terapeut, og mange læger og kirurger er da også Skorpioner, som bruger deres skarpsindige evner på en konstruktiv måde.

Skorpion: Den dunkle side
Skorpioner har en skjult og hemmelighedsfuld side og går ikke af vejen for at benytte deres meget dybe forståelse for andre mennesker til egne formål – sædvanligvis for at få magt.

Deres fascination af magt og hvordan man udøver og behersker den kan undertiden udarte sig til stor grusomhed, for dette tegn er et hævngerrigt og rugende tegn, som aldrig glemmer en fornærmelse. Skorpionen kan også have en indre selvdestruktiv knap, som der nu og da tvangsmæssigt trykkes på.

Skorpion: Gennemborende
De har en utrolig personlig udstråling, og kan være meget loyale og hengivne venner eller elskere. Skorpionen er i stand til at se ind i dit allerinderste, men disse intuitive kræfter skjules ofte af et ydre, som ikke røber deres opdagelser.

Skorpion: Kærlighed
Der er ikke noget at tage fejl af, når Skorpioner forelsker sig, for de giver den hele armen. Når de først er blevet involveret i et forhold, viser de deres fulde lidenskab. Skorpionernes intense lidenskab gør dem til uforglemmelige kærlighedspartnere.

De tager deres kærlighedsforhold meget alvorligt, hvilket kan føre til jalousi, og kan hidse sig op til dramatisk skinsyge, hvis de tror, deres partner er utro. De vil hurtigt finde beviser, og kræve deres elskede til regnskab. Så kan det voldsomme temperament vise sig med skræmmende resultat.

Skorpion: Erotik
Skorpioner er tilbøjelige til at betragte erotik som en mulighed for at udforske følelserne mystiske dybder og til at søge en direkte forbindelse gennem sex akten. Frygtsomme sjæle rådes derfor til at styre langt udenom seksuelle oplevelser af Skorpionernes slags, da de tit kan vise sig at være alt for intense og lidenskabelige for alm. dødelige.

Skorpionerne er yderst reserverede og hemmelighedsfulde, og de der er født under dette tegn, værner om deres følelser, men er overordentlig opmærksom på andres. De er dog intenst lidenskabelige, men det kan være nødvendigt at se dybt i Skorpionens gennemtrængende øjne før blot en antydning af lidenskaberne dukker op.

Denne evne til at dække over følelser bruger Skorpioner tit til at manipulere mere sårbare tegn ind under deres magt.

Elsker du først en Skorpion, vil du være fuldstændig i hans eller hendes magt – hvad der netop er Skorpionens hensigt, for de lægger stor vægt på seksuelt magt, og går gerne til yderligheder for opnå den. Skorpioner er kendt som vidunderlige elskere.

Skorpiontypen:
Skorpioner har ofte et bredt ansigt med en tung pande og tunge øjenbryn. De regelmæssige kindben og den faste mund har en tendens til at være fyldige. De magnetiske øjne har markerede og nedadhængende øjenlåg. Næsen er tit fremtrædende og undertiden kraftig, og hagen er fast.

Da Skorpionen er optaget af at få afdækket dine hemmeligheder, før de giver noget af sig selv, mestrer de til fulde det udtryksløse blik. Men lejlighedsvis kan deres selvbeherskelse flygtigt svigte dem, og deres næsebor vil da vibrere og dermed vise en antydning af nogle stærke følelser.

Skorpion: Ædelsten
Rød granat og koral – Disse ædelstens dybe rødbrune og røde nuancer afspejler til fulde Skorpionens traditionelle sammenkædning med alt, hvad der er mystisk og magisk.

Skorpion: Helbred
Sygdomme i blæren og i forplantningssystemet, prostata- eller menstruationsproblemer, hårvækst.

Af alle tegnene er Skorpionen det mest misforståede. De forbindes gerne med de mest primitive, menneskelige følelser, som fx ondsindethed, gengældelseshævn og seksuel besættelse. Men selv om det måske er sandt for nogle Skorpioner, beskriver det på ingen måde flertallet.

De har større styrke til at fornægte sig selv end de fleste andre. Men lever de først i et forhold, er de i stand til ubehersket lidenskab. Og hvis sådanne behov undertrykkes, kan der opstå problemer som vrede, smerter i den nederste del af ryggen og præmenstruel spænding hos kvinder.

Da de foretrækker at have det skidt i stedet for ikke at føle noget, har Skorpioner også en tilbøjelighed til at få mystiske psykosomatiske lidelser. I almindelighed er de yderst energiske og kommer sig hurtigt over sygdom. Men de er sjældent mådeholdne i deres vaner hvad angår mad og drikke, og de ryger heftigt eller er totalt afholdende.

Berømte Skorpioner:
Uffe Elleman Jensen 01/11-1941 Martin Luther 19/11-1483
Chili Turell 13/11-1947 Peter Schmeichel 18/11-1963
Hilary Clinton 26/10-1947 Bill Gates 28/10-1955
Bille August 09/11-1949 Demi Moore 11/11-1962
Ole Stephensen 26/10-1955 Leonardo DiCaprio 11/11-1974

 

» Gratis horoskop – Skorpion

Skorpion | Livsguiden

 

33 Responses to “Om Skorpionen”

Read below or add a comment...

 1. Jannie says:

  Jeg vil lige tilføje til jer der læser om det her stjernetegn:
  1. (henviser til dunkle side) JEG er ikke plaget af at have magt.
  2. Jeg er ikke grusom overhoved.
  3. Jeg tænker ALDRIG på hævn, det ligger ikke i min natur.
  4. Jeg glemmer dog aldrig en fornærmelse.
  5. Jeg er ikke selvdestruktiv 🙂

  Jeg er en hjælper, en der har sympati, rar og nede på jorden person.

  Jeg læser selv disse stjernetegn for at finde hvilket jeg bedst kan li’ og jeg syntes den dunkle side får alle stjernetegn til at lyder så dårlige jeg ikke ville vælge nogle af dem selv.
  Jeg skriver egentlig denne kommentar for at berolige folk (der er som mig i denne situation) og sige de selv kan opdrage deres børn(for eksempel) hvordan de vil have dem 🙂 Du skal ikke altid tænke at alt passer, hvis du lære dine børn de rette ting, bliver de jo som du selv vil ha’ dem 🙂 !

  • Jacob sjø says:

   vi som Skopioner vil ikke indrømme det vis vi var og dog lidt aligeveld
   ved nogle skopioner ligger det MEGET dybt og skjult i os at være ¨magt¨ syge eller grusomme men det handler mere om en anden trykker på den omtalte knap ved nogen er den svær at finde og nærmet ikke eksister! men er der og tro mig når jeg siger pas på den knap den kan være farlig!! jeg taler af afæring og arbejder meget med min knap og den er bleven meget mindre en da jeg var dreng men det handler også om hvor tit er trykket på den jo min tryk på knappen jo mindre er denne negative knap fordig du stille og rolig lære at arbejde på andre måder det er en kæmpe fordel vi Skopioner har det er at vi Elsker at arbejde for at blive bedre til at forstå os selv men vi hader at snakke om os selv vi er typisk heldig vis vi finder en der kan få os til at snakke om os selv og hvem vi englig er vi vil gerne snakke om andre til fordel for os selv…

  • Heidi says:

   Jeg forstår dig godt☺
   Jeg vælger nu at tolke det på en lidt anden måde☺
   Jeg er selv blevet et meget positivt menneske og mor til to helt fantastiske unge mennesker, som ikke vil spilde 2 sek af deres liv pga andre mennesker☺
   Jeg har for mindre end 2 år siden lært , jeg rent faktisk har et liv! Et liv jeg selv burde bestemme i –
   Mit Liv !! 35 ÅR skulle der går før min
   “DUNKLE Skorpion Side”
   kom frem og sagde STOP. ……..
   MIT LIV, MINE VALG grundet et valg om at leve mit eget liv, mistede jeg både familie og venner…
   Jeg er så glad for at den Dunkle/Egoistiske og magtfulde side kom frem mens jeg stadig var i live
   Jeg elsker livet og alle det opgaver som følger med uanset hvad der byder sig.
   Jeg har lært at smile og se lyst på tingene.
   Jeg har 3 ting jeg stor set lever udefra og det har gjort mit og mine børns liv, så Meget lettere…
   Ærlighed, Gensidig Respekt og Kærlighed er min vej frem uanset konsekvenser, jeg vil ikke spilde mere af mit liv på grund af andre….
   Kan du høre egoisten indeni mig???, det er ihvertilfælde det jeg får afvide, når jeg siger fra over for folk… Men det er nok prisen for at have ladet andre leve og styrer mit liv… Det er i min verden en billig pris, både for mig men også for DEM..
   Jeg slipper for at spilde tid på mennesker som ‘JEG’ ikke kan bruge til noget i livet…..
   Pyha sorry min lange historie☺☺☺
   Men Dunkle side eller ej!!! Det kommer an på hvordan man vælger at se på det Hvad synes du? ??☺
   Mange fantastiske hilsner
   Heidi.

   • Palle Christensen says:

    Hej. Jeg er 100% ren skorpion og det er selvfølgeligt noget af en udfordring at skulle indrette sit liv efter . Nu har jeg efter 50 år i mega turbulente kærlighedsforhold mødt en skorpionkvinde der minder så meget om mig selv at det er meget skræmmende men, utroligt befriende at møde sin ligemand/kvinde på alle områder af livet. Første gang jeg nogensinde har talt med en kvindeligskorpion. Helt ind i sjælen kender vi hinanden og alle vores fællesnævnere udjævner alle livets dårlige ting vi begge har været igennem. Farligt siger universets love men at møde et menneske med 100% matchende alting er for vildt dejligt. Intet kan sammenlignes med den følelse vi begge har over at være fuldstændig end i alt vi siger og tænker . Vi føler at universet bare kan komme an det her er så vildt super intenst at intet kan sammenlignes med det Ever.

    • Mia Andersen says:

     Hej Palle,

     Jeg er dobbelt skorpion (skorpion i ascendanten) og har mødt en der er det samme. Jeg kan 100 % sætte mig ind i det du skriver, har aldrig mødt en der kender mig så godt og omvendt, samt en jeg føler mig 100 % tryg ved. Det er virkelig fantastisk at møde sådan et menneske hvor man tænker: “Hold da op hvor han ligner mig, vi har samme drømme og mål”, det er også ret skræmmende, men også fantastisk at kunne slappe så meget af med en anden. Jeg læser/hører tit at to skorpioner ikke kan sammen, og har da før haft datet en skorpion hvor vi slet ikke kunne sammen, men finder man den rette skorpion, så er det virkelig fantastisk og afslappende ikke at skulle overanalysere alt fordi det netop er så ligetil.
     Så skønt at læse din kommentar om at det virkelig kan lykkedes to skorpioner at holde sammen 🙂

   • Marvel says:

    Sådan skal det siges og sådan leves livet bedst – God vind Heidi

  • Anonym says:

   Du skal også se på din Assendant, ikke kun hvilket tegn Solen er i.

  • Dustin Löwenherz says:

   Det må man være selv om man tror på det eller ej. der er ingen som har sagt at man SKAL tro på det men selvom jeg selv hader at indrømme det. de flæste ting som de beskrivede skorpionen på er ligesom min personlighed (bortsætfra den seksuel del. det er bare klamt) Jeg selv synes at det paser meget til min egen personlighed men Som vi alle sammen ved er det sån at alle mennesker er forskelligt så er det nermæst umuligt at beskrive flere milioner mennesker som det samme.

 2. Kristine says:

  Det er den mest nøjagtige beskrivelse af mig selv jeg længe har hørt!

 3. Rune says:

  Jeg er skorpion og den her beskrivelse er en helt utrolig rammende beskrivelse. Jeg tror i bund og grund ikke på stjernetegnene, men alt hvad der står i dette skriv rammer mig desværre 100 procent… Det er så sindssygt… Hvor i har det fra fatter jeg ikke, men det er mig der er beskrevet her…

 4. Carsten says:

  Sidder med “skuffen” helt nede på bordet. Nøøøøj, det er rammende. Eneste der måske mangler er Skorpionens forhold til tavshed eller mangel på komunikkation! Det kan sæte sindet i kog ved Skorpionen, eller er det også individuet?

 5. FrejaSuperPimki says:

  jeg er Skorpion og er ordblind jeg tror på det der står på den side jeg har en ven vi hvar i svømmerhal han lege kun med min papstorbror og min lillesøster det jeg læste siden forstår jeg hvorfor jeg hvad bliver kede af det 🙂

 6. om stjernetegn VIGTIGT AT VIDE! says:

  Hej. Alle som læser deres stjernetegn og er uenig med noget af det der bliver skrevet.
  I skal ikke være urolig for at lige pludselig at blive som der bliver beskrevet..

  I skal huske på at jeres horoskop er der som regel 2 stjernetegn indblandet. Som i kan være som.
  Jeres fødsels stjernetegn. (År/måned/dag)
  Og så jeres ascentdant tegn. (Time/minut/sekund)

  Der er også det kinesiske stjernetegn. Hvorved at i kan ligge dem alle 3 samme og danne jer et perspektiv omkring jer selv.

  Så hvis i vil læse direkte om hvordan i er. Kan jeg råde jer til at købe et personligt horoskop.

  Hvis i har spørgsmål omkring jeres stjernetegn osv. Så spørg en som har uddannelse til at vide noget omkring det.

  Tak og håber finder i får viden om jeres stjernetegn

  P.s – hvis i ikke kender jeres ascentdant. Så søg på nettet.. for ek. “Find ud af mit ascentdant tegn”

  • Kirstine says:

   Der er utrolig meget mere end sol tegn og ascendant. Der er også måne, Venus, Mars osv. For slet ikke at tale om husene.
   Du ved det sikkert godt, men synes bare det skal tilføjes hvis man vil gå dybere end sit stjernetegn.

 7. Jeanette says:

  Jeg er også skorpion, og som andre meget forundret over hvor godt det faktisk rammer! Bortset fra det med at være hævngerrig, i hvertfald ikke på den måde jeg opfatter hævngerrig. Har folk virkelig svigtet mig, får de godt nok ren besked, men lukker så fuldstændigt af. Mister alt for dem. Så er de oftest ude af mit liv for good! Det kan selvfølgelig også være en form for hævn? Det med ikke at tale om sig selv, har jeg ikke problemer med 🙂 Er som regel åben hvis folk spørger, men er ikke typen der bare elsker at fortælle om mig selv. Synes det er mere interessant at høre om andre. Og fortæller jo selvfølgelig ikke alt! Kender en mandlig skorpion, han er godt nok lidt af en mundfuld, mildest talt! For ham er livet meget sort/hvidt, kærlighed/had, lys/mørke osv.

  Jeg kender godt min ascendant, det er skytten. Ved ikk lige om det påvirker mig så meget, men kan godt være det er sådan folk i første omgang opfatter mig. Desuden er jeg rotte indenfor det kinesiske tegn, og ja, man skal vel lægge det hele sammen, hvis man vil have et 100 % klart billede af hvem man er. 🙂
  Har fået lavet et personligt horoskop, det var virkelig rigtig spændende læsning, og gav mig mange svar på hvorfor jeg indimellem reagerer som jeg gør, så det kan kun anbefales, hvis man har brug for at blive klogere på sig selv. Og hvem har ikk det?

 8. brian k says:

  Jeg har aldig taget horoskoper alvorligt men tror godt på at det gør jeg nu stortset alt hvad der står skrevet positivt som negativt kan jeg nikke genkendende til især mystikken og evnen til at kigge ind i andre mennesker og har for det meste nogle hjælpende ord og er ikke bange for at afleverer dem som et startsskud og har tit oplevet at det var det er manglede trods psykolog samtaler osv og kan jeg li folk vil jeg stortset gøre alt for dem. Gudskelov jeg er født i skorpionens tegn:-)

 9. Birgitte Hansen says:

  Særdeles rammende, disse, desværre negative egenskaber, kender jeg fra en skorpion. Har i snart et år prøvet at få en af mine venner til at forstå, at hun ødelægger ham, de er i et on/off forhold, fordi de mest af alt bruger tiden på at skændes, eller dvs hun bruger tiden på at overvåge og manipulere ham, men nu kan jeg så læse, at mit førstehåndsindtryk af hende ikke er forkert. Jeg må tilstå min opfattelse af hende var/er at hun er sociopat, men det går jo godt i spænd med den negative side af skorpionen, andre af vores venner kalder hende bare “syg i hovedet” og siger hun behøver hjælp, tror jeg vil vise dem denne beskrivelse.

  • IRR-Taurus says:

   Det var sguda vildt uvenligt af dig?? Skorpioner er de mest loyale og kærlige mennesker – hvis du fortjener det! Og det er faktisk virkelig dumt at du kalder andre syge i hovedet. Det kan godt være at hun er uvenlig eller opfører sig åndsvagt, men det er da ikke stjernetegnets skyld?? Mine bedste venner er skorpioner, og de er de mest rare, venlige, ægte personer i verden. Hendes opførsel har intet at gøre med at hun er skorpion.

   • Janne jensen says:

    Det tror jeg nu nok det kan være,er skorpion og meget jaloux og besidderisk og tjekkede alt.Hvorfor?vi kan føle læse andre som en bog,vidste og fik billeder af han var utro ,14år Gl men meget mørk/hævngerrig. I dag blid tillidsfuld overfor mine få venner 2-6venner

 10. Anonym says:

  I er i hver fald fantastiske i sengen, så meget passer 😉

 11. Hannah vita says:

  det passer Meget godt til mig

 12. anonym says:

  hej jeg er kommet til at forelske mig fulstendig helt hovedekuls i en skorpionmand, og vil egentlig godt vide hvilke kvaliteter en skorpion mand søger hos en evt partner, selv er jeg skytte, ( dog ikke den typiske af slaksen) og kan desvære se at skorpion og skytte ikke skulle gå helt godt sammen desvære, men er dog villig til at se om det kan fungere, hvis begge parter kan fire lidt.

 13. Anonym says:

  Jeg kan genkende mig selv i VIRKELIG MEGET af det, men der er også en del, der går igen og igen fra flere omkring skorpionen, som slet ikke passer på mig.. Og selv min familie og venner genkender det ikke hos mig. Det er hævngerrighed, manipulation og besættelseagtig. Jeg er på mange måder omvendt – tværtimod har jeg været offer gennem størstedelen af mit liv for dyb manipulation fra mennesker, der bare ville styre og kontrollere mig – og det blev udnyttet fra folk omkring mig siden jeg var barn og havde oplevet forfærdelige ting tidligt. Og andre bager nag overfor de få gange, hvor jeg virkelig har sagt fra – hvor de nærmest er hævngerrighe over, jeg blot bevarede min selvrespekt, som før i tiden var mig svært. Det er det heldigvis slet ikke længere – det har gjort mig stærkere, og jeg har tilgivet (ikke glemt) dem, som har opført sig ødelæggende dårligt overfor mig. Dog, hvis de er tilgivet, men så efter bliver ved med at være sådan og ikke ændrer på deres måde at opføre sig på, så har jeg svært ved at være i selskab med personerne, selvom jeg gør mit bedste for at skjule det. Det er jo hårdt gang på gang at blive såret eller mindet om, hvordan de har haft en medvirken i ødelæggelsen af én tidligere i livet. Jeg har heller ikke behov for magt eller magtsyg.. Jeg bryder mig faktisk ikke om sådanne mennesker – jeg ligefrem tager afstand til det! jeg er langt mere drømmende og fantasifuld med stærke værdier og holdninger, som altid går ud på, hvad der er bedst for miljø, dyr og mennesker. så magtliderlige er ofte dem, jeg netop går i mod, da de ofte er skyld i skade af jord, dyr og mennesker. men det er måske min skorpion, som kommer ud der, da jeg har så stærke meninger 🙂 jeg bryder mig heller ikke om, at have magten over andre mennesker – faktisk når det er sket, at jeg på en eller anden har fået prikket til en på en måde, der ikke var meningen, har jeg meget dårlig samvigttighed. ja, faktisk lider jeg egentlig lidt af utilregnelig samvigttighed, da jeg får den af alt, da jeg ikke vil såre nogen osv. den kan selvfølgelig også have medvirken i, at jeg kan frygte, jeg enten virker for kold eller for meget overfor andre – hvilket mange skorpioner (tænker jeg mig til) har problemer med. Og det med jalousi og besidderiskhed har jeg også oplevet fra andre, hvilket tænder mig helt af! Intet værre end det! Jeg har brug for frihed, og det forstår jeg mere end godt, hvis andre også har. Men udover det, genkender jeg meget af mig selv – men jeg er også 4’er ifølge carol tuttles energy profiling- og der går mange af de her igen 🙂 sjovt nok. Ville bare lige fortælle, at det ikke er alle skorpioner, der er sådan. Nu blev det hele lidt personligt her i kommentaren, men jeg blev nødt til at fremlægge og pointere det. Kan være andre kan genkende det, som jeg har været igennem – altså at vi faktisk ikke selv har de sider, men ofte har oplevet det groft fra andre. Nu kender jeg ikke mit ascendent tegn eller hvad det hedder osv – så måske jeg er lidt anderledens pga. Den og andre 🙂

 14. Evig sol says:

  hej derude. Fik lige lyst til min egen personlige kommentar ift en mandlig skorpion. Han er en virkelig dygtig tryllekunstner.
  Træder frem på scenen, alle retter deres opmærksomhed på ham. Indledningsmanøvre med, at gøre klar, lysende øjne og virkelig charmerende i sin fremtroning på scenen. Store armbevægelser, hvor diverse rekvisitter bliver meget omhyggeligt bliver vist frem. Selve nummeret starter og man ved jo godt, at nu skal du holde øjnene og din fornuft på max 100 procent. Inden du får stavet til BT. Er du klar over, at der skete noget skjult og hvad var lige det?????glem det for du finder aldrig ud af det og næste nummer er godt i gang. En tryllekunstner afslører aldrig noget. Det er så gennemført og publikum kan kun sidde og sige, hvordan gjorde han lige det. Du sidder og afventer næste nummer og det samme sker igen. Lukket hemmelighed og manipulation med din opfattelses evne. Ja godt gættet. Havde et skjult forhold til en skorpion, som desværre havde alle de uheldige personlige egenskaber som er uoverskuelige for et almindeligt menneske. Jeg blev skræmt fra vid og sans og har fået min gamle dejlige kæreste igen som slet ikke er sådan, selv om han også er skorpion. Tankevækkende hvordan 2 personer fra samme stjernetegn kan være som nord og syd.

  • Ditte. says:

   Det er fordi der er tre udviklingstrin hos skorpionen.
   Og du har både mødt een på det laveste udviklingstrin, og på et højere.
   Godt du har fundet den rigtige.

 15. Guffi says:

  Må ærlig indrøm at har ik været god til at tro på stjernetegn , men det handler nok meget om en person som mig , uheldigvis kun mest det negative og sex delen , og den knap i snakkede om døjer jeg meget med . Men mere begrund alt det shit jeg har været igennem , men mit spørgsmål er bare hvordan stopper man alle de dumme kvaliteter som jeg besidder , men er stolt af være scorpion mest af alt for vi er gode til at læse folk og en scorpion kæmper til den sidste dråbe mvh Guffi

 16. Anonym says:

  Denne beskrivelse passer for det meste fint på mig.

 17. cookie says:

  kig på jeres stjernetegn i en kombination af både sol, måne og ascendant tegn.
  Skorpioner er per definition for komplekse til almindelige masse beskrivelser. Samtidig er skorpioner også i konstant “personlig” udvikling for at blive “bedre og opnå forståelse” for vores komplekse indre. Men vi har nogle “forprogrammerede instinkter” dem vil de fleste genkende når de ser beskrivelsen for både sol, måne og ascendant tegn kombineret med hinanden.

  • Genfødt says:

   Jeg er en genfødt Scorpion med et dyk ned I mine inderste erkendelses ærlige spejl. Et vred og en årelang nedbrudt indbildskhed måtte jeg gennemgå. Idag er jeg begyndt på at være til og den viden og magt i det at hvile i denne åbne bog som jeg nu med ansvar og stadigvæk opdage nuancer af mit inderste, en tilfredsstillende situation og sikke en fornøjelse for mig og min næste kvinde jeg nu er klar til, ja at lære at jeg mener det jeg er. Jeg kan manipulere så det må lyse langt væk. Alle vil manipuleres ved jeg. Undtagen skorpioner, vi smiler inden i når vi møder ligeværdige…min ascendent Tvilling som min mor. Og det er på plads..hun ved det bare ikke. Vel

Skriv din kommentar ...