Mere om Fisken ...Fisken

20. februar – 20. marts

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Fisken 2021

Uge 31
Der har været stort fokus på finansielle tiltag de sidste par måneder, men her, hvor august begynder, er tiden kommet til at sætte bremsen i for at forhindre overophedning af økonomien. Tendenser på arbejdet og med hensyn til lederskab er fremragende, så nu er det tid til at høste frugterne af de frø, du har sået, købe de ting, du har brug for, og derefter konsolidere gevinster, så godt du kan. Imens er der ballade i nabolaget. Det kan være forbundet med søskende, forstyrrelser i uddannelse eller rejser eller lokal udvikling med provokerende mennesker. Hold dig fra kontroverser.

August 2022
Når august begynder, er der meget gunstige tendenser både økonomisk og på arbejdspladsen, og det er et godt tidspunkt at manifestere latente lederevner eller at arbejde med en anerkendt leder inden for dit felt. Forvent det uventede, når måneden begynder – det er en tid, hvor du har kontakt med mennesker, der udfordrer konventionel tænkning og måske kommer med ideer og udtalelser, der er specielt designet til at provokere eller støde …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Fisken 2022
Når 2022 begynder vil Jupiter – den største planet i solsystemet – bevæge sig ind i dit tegn, hvor den forbliver indtil den 10. maj. Denne planet har bevæget sig retrograd, så sidste år mellem maj og juli var den også i dit tegn. Hvad skete der i denne periode? Hvad der end skete, eller blev måske sat på hold på grund af ufærdige ting, vil bliver gjort færdig i de første fire måneder af dette år.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Fisken
Fisken er en uhelbredelig romantiker. Han kan have mange forsvarsmekanismer til at skjule sine medfødte tilbøjeligheder, men romantiker er han, og som romantiker vil han dø. Romantik handler ikke blot om kærlighedsaffærer. “Den vedrører alt” – Hans hus må nødvendigvis være et slot med voldgrav og sænkebro, bilen skal være eksotisk, sengen skal være en drejescene med tribuner og kulørte lys … en fantasiverden, hvor alt kan ændres konstant.

» Læs mere om Fisken

Fisken | Livsguiden

10 Responses to “Fisken”

Read below or add a comment...

 1. helle.nymann6 says:

  Jeg er født den 19. februar og plejer at være fisk, men her er jeg vandmand. ? Mvh. Helle

  • admin says:

   Jeg kan godt forstå din forvirring Helle. Datoerne vedrørende stjernetegnene kan være lidt anderledes alt ud fra hvor man læser dem og nogle gang selv der er der ikke enighed. F.eks. hvis man kigger på Wikipedia på dansk og det samme site på engelsk så ser man at datoerne også ændrer sig for nogle af tegnene. Hvis du er fisk, så er du fisk. Det handler også om hvilke år man er født i, osv. Hvis du er interesseret i at vide helt konkret hvilket tegn du er født under vil jeg nok anbefale, at du overvejer at opsøge en professionel astrolog og få lagt en dybergående fødselsanalyse. Jeg håber det hjælper. ;o)

  • Helene says:

   Hej Helle

   Jeg er også født den 19.februar.. Har fået at vide, via min personlige horoskop som jeg har fået lagt, at hvis jeg var blevet født et par timer tidligere, ville jeg have været vandmand.. Men jeg er født efter kl 18.00 om aftenen og derfor Fisk – og Fisk, det er JEG 🙂 Håber, du kan bruge det til noget!

 2. Dan Olsen says:

  hej admin har et spørgsmål er det normalt at når man er født i fiskens tegn at man tit bliver deprimeret? og når så man kommer ovenpå igen så er man helt oppe i skyerne altså man er meget glad?

  MVH Dan

  • freeman says:

   Hej Dan –

   Jeg ved nu ikke om jeg er den rigtige til at besvare dit spøgsmål, men som fisk selv vil jeg gerne prøve. ;o)

   Jeg har hørt fra flere “fisk”, at de svinger meget med op og ned ture. Jeg tror ikke så meget at det handler decideret om depression (selvom det nemt kan opleves sådan), men mere om dybt “skuffelse”. Det jeg mener er, at som fisk, er vi meget sensitive mennesker og har tendens til gå dybere i tankerne/følelser end mange andre mennesker gør. Vi har også et meget klart forbindelse til konceptet “retfærdighed”. Når vi oplever, at mennesker (eller situationer) ikke når vores “forventninger” (baseret på vores retsfærdigheds-orienteret tanker), tager vi de tungt (og personligt), som naturligvis meget nemt skaber en “nedtur”.

   På den anden side, når alt falder bare i hak, bliver vi øjeblikkeligt bekræftet i, at vores tanker/følelser (og dermed forventning) var “rigtige” og det skaber en følelse af stort glad.

   Problemet her er ikke at man svinger mellem de to punkter, da vi bor i en verden af dualitet/kontrast har vi ikke noget valg, men at afstanden mellem de to punkter er måske for langt. Dvs. når du bliver glad, prøv at være tilfreds med “meget glad” istedet for at lade føleleslegemet havne “helt oppe i skyerne”. Og når livet går i den modsatte retning (som det helt sikker vil en gang imellem), prøv at holde dig til “skuffet” istedet for at gå helt nede i depression.

   Husk, at jo længere væk vi bliver fra den gyldne middelvej (vores egen balance), jo mere ubalance og disharmoni vil vi opleve, på begge (god/ikke god) sider af vejen!

   Jeg håber det hjælper.

   Med kærlige tanker
   Chris (admin)

 3. Lotte bjergø says:

  Hej da jeg er meget i tvivl og hvorvidt jeg kan stole på et horoskop som jeg har fået lagt af er .. Mona Lisa …. Der stå at den 13/5-16 er en hel særlig dag for mig og jeg vil mærke lykken i forhold til penge ???? Kan du også se sådan noget ? Mange kærlige hilser fra lotte

Skriv din kommentar ...