Mere om Jomfruen ...Jomfruen

23. august – 23. september

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Jomfruen 2023

Uge 38
Efter en periode, hvor du måske har følt at du er gået i stå, tager du fart i denne uge. Nu hvor du har lagt grunden til et bedre samarbejde – især ved at udvide din horisont gennem studier, kulturelle aktiviteter og rejser – kan du udnytte de forbindelser, du har skabt til partnere, lærere og andre indflydelsesrige mennesker. I slutningen af ugen er opnås der flotte resultater, så du er perfekt forberedt på en succes i begyndelsen af næste uge. Dette er et glimrende tidspunkt for relationer, især hvis I deler de samme intellektuelle interesser.

September 2023
Du starter september måned med din tegnhersker Merkur i Jomfruen og retrograd, og den vender direkte i midten af september. Fordi Merkur harmonerer med Jupiter igennem hele måneden, bliver dette en rigtig god måned for dig. For det første er det fremragende til partnerskab og mentorskab, og du vil udmærke dig ved enhver intellektuel udfordring …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Jomfruen 2023
Når det nye år 2023 begynder, er livet ret intenst, især i forhold til børn og eventuelle kreative forehavender, du måtte have gang i. Da din tegnhersker Merkur er retrograd på dette tidspunkt, fortsætter dette intense fokus indtil Merkur-Pluto-konjunktionen den 10. februar, hvilket bringer en form for katarsis. Februar og marts er en hårdtarbejdende periode, hvor du arbejder godt sammen med kolleger og formår at klare en masse løse ender.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Jomfruen
Jomfrukvinder har til tider en beundringsværdig og til tider irriterende hang til at betvivle dit ord og også din viden. Hvis du fortæller hende noget, vil hun spørge om din kilde, komplet med fodnoter. Hun er tilbøjelig til ikke at stole på nogen, før det fuldt udviklede reference materiale foreligger. Det er svært at være mere vidende end en jomfru, da hun ikke vil tillade det.

» Læs mere om Jomfruen

Jomfruen | Livsguiden

15 Responses to “Jomfruen”

Read below or add a comment...

 1. smh says:

  så sandt,er jo eneboren

 2. Lizzette Mortensen says:

  Jeg vil finde rigtigt horoskop til mig. 😀

 3. Wow sker der? says:

  Det fandme godt nok pudsigt at jeg læser at idag tirsdag, at det vil gå lynende med karrieren, når jeg så sent som idag har oprettet firma og er klar til at gå igang her i juni.
  Unbelieveable

 4. Tove says:

  Vil gerne havde en partner’men .ikke kun for en kort tid skal det værer vægten Venlig hilsen Tove

 5. Anonym says:

  Jeg syntes at det var super sjovt

 6. Tove says:

  Hej jeg kunne godt tænke mig om lykken kommer til mig

 7. kim says:

  Hej jeg har et spørgsmål. Jeg har mødt en kvinde som er skorpion. Hun siger at hun gerne vil vente med at sidde sammen, holde i hånd, og give et knus til velkomst eller afsked. Siger at hun er gammeldags anlagt og vil se hvad hendes mavefornemmelse siger hende om hendes følelser for mig. Er det blot en undskylding for at undgå mig. Eller skal personer der er født i skorpionens tegn have mere tid og plads i deres vurderinger af det følelsesmæssige i et forhold. Eller er jeg blot utålmodig. Vi har kendt hinanden i en måned.

 8. Line says:

  Hej Kim.
  Jeg tænker hun vil være ekstra sikker før hun bevæger sig ud i realationer til et menneske ren følelses mæssigt.
  Se positivt på det, for du vil ikke være i tvivl hvis hun så endelig skulle lægge sig ud i noget med dig.
  Det skaber også tillid, hun er umiddelbart den pæne pige, der passet på sig selv og ikke kunstner rundt efter en vær, så nyd hun kommer tættere på, hvis du skulle være så heldig 😉
  Mvh Frk Scorpio ?✌?️

 9. Denisa says:

  Hej.:)
  Måske er det her et underligt spørgsmål men, vil jeg møde kæreligheden?
  Hilsen mig

 10. Anonym says:

  Hej Jeg har et spørgsmål. Jeg er født den 22/8 hvilket vil sige at jeg er født den sidste dag i løvens tegn. Jeg ville spørge om jeg så er halvt løve og halvt jomfruen, fordi at jomfruen er det næste tegn lige efter løven.

 11. Pia says:

  Møder jeg nogen sinde kærligheden

 12. dorrit heckscher says:

  bør jeg flytte,jeg er meget i tvivl?

Skriv din kommentar ...