Mere om Jomfruen ...Jomfruen

23. august – 23. september

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Jomfruen 2021

Uge 4
Tidligt i denne uge skifter din tegnhersker Merkur, der bevæger sig retrograd, tegn, og det indikerer, at du i øjeblikket spænder over to vigtige områder af dit liv – det ene er forbundet med et vigtigt arbejdsprojekt, og det andet forbundet med dit privatliv. I denne uge kommer hemmeligheder til overfladen, hvilket kan føre til intense diskussioner med pårørende, kreative partnere eller børn. Du har mulighed for at løse løgne eller misinformation, der er blevet fejet under gulvtæppet. Nye trends påvirker børn og romantik nu, og de næste par måneder vil se glade og konstruktive foreninger.

Januar 2022
Når det nye år gryer, flytter planeten for ekspansion og held, Jupiter, ind i dit modsatte tegn Fiskene. Det er muligt, at et forhold fra sidste sommer kommer op igen på dette tidspunkt. De første par måneder af 2022 er præget af engagement i enkeltpersoner og grupper, som har en stor drøm, som de håber at realisere. Du møder idealister, musikere, kunstnere, spirituelle søgende – eller mennesker, der drømmer om at være det …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Jomfruen 2022
I løbet af 2022 er der et intenst fokus på praktiske ting på tre specielle områder – at arbejde med børn og kreativitet, at udvikle intellektuelle evner og at reformere din livsstil, mens du promoverer din dagsorden. I januar og februar er der et problem som har indflydelse på hvordan du har med børn at gøre, eller på hvordan du arbejder med at overkomme angst omkring selvudtrykkelse. Det er et langsigtet tema at blive aktiveret på det tidspunkt og kærliged, sex og romantik er vigtige for, hvordan du transformerer dig selv.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Jomfruen
Jomfrukvinder har til tider en beundringsværdig og til tider irriterende hang til at betvivle dit ord og også din viden. Hvis du fortæller hende noget, vil hun spørge om din kilde, komplet med fodnoter. Hun er tilbøjelig til ikke at stole på nogen, før det fuldt udviklede reference materiale foreligger. Det er svært at være mere vidende end en jomfru, da hun ikke vil tillade det.

» Læs mere om Jomfruen

Jomfruen | Livsguiden

15 Responses to “Jomfruen”

Read below or add a comment...

 1. smh says:

  så sandt,er jo eneboren

 2. Lizzette Mortensen says:

  Jeg vil finde rigtigt horoskop til mig. 😀

 3. Wow sker der? says:

  Det fandme godt nok pudsigt at jeg læser at idag tirsdag, at det vil gå lynende med karrieren, når jeg så sent som idag har oprettet firma og er klar til at gå igang her i juni.
  Unbelieveable

 4. Tove says:

  Vil gerne havde en partner’men .ikke kun for en kort tid skal det værer vægten Venlig hilsen Tove

 5. Anonym says:

  Jeg syntes at det var super sjovt

 6. Tove says:

  Hej jeg kunne godt tænke mig om lykken kommer til mig

 7. kim says:

  Hej jeg har et spørgsmål. Jeg har mødt en kvinde som er skorpion. Hun siger at hun gerne vil vente med at sidde sammen, holde i hånd, og give et knus til velkomst eller afsked. Siger at hun er gammeldags anlagt og vil se hvad hendes mavefornemmelse siger hende om hendes følelser for mig. Er det blot en undskylding for at undgå mig. Eller skal personer der er født i skorpionens tegn have mere tid og plads i deres vurderinger af det følelsesmæssige i et forhold. Eller er jeg blot utålmodig. Vi har kendt hinanden i en måned.

 8. Line says:

  Hej Kim.
  Jeg tænker hun vil være ekstra sikker før hun bevæger sig ud i realationer til et menneske ren følelses mæssigt.
  Se positivt på det, for du vil ikke være i tvivl hvis hun så endelig skulle lægge sig ud i noget med dig.
  Det skaber også tillid, hun er umiddelbart den pæne pige, der passet på sig selv og ikke kunstner rundt efter en vær, så nyd hun kommer tættere på, hvis du skulle være så heldig 😉
  Mvh Frk Scorpio ?✌?️

 9. Denisa says:

  Hej.:)
  Måske er det her et underligt spørgsmål men, vil jeg møde kæreligheden?
  Hilsen mig

 10. Anonym says:

  Hej Jeg har et spørgsmål. Jeg er født den 22/8 hvilket vil sige at jeg er født den sidste dag i løvens tegn. Jeg ville spørge om jeg så er halvt løve og halvt jomfruen, fordi at jomfruen er det næste tegn lige efter løven.

 11. Pia says:

  Møder jeg nogen sinde kærligheden

 12. dorrit heckscher says:

  bør jeg flytte,jeg er meget i tvivl?

Skriv din kommentar ...