Mere om Krebsen ...Krebsen

22. juni – 22. juli

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Krebsen 2021

Uge 4
Når denne uge starter, bevæger Mars sig ind i dit modsatte tegn, Stenbukken, og viser et syn af dynamiske og højt motiverede mennesker med potentiale til at være professionelle partnere. Det ser ud til, at en lang proces med forsinkelse og revurdering, især i forretningsforbindelser, er forbi, hvilket baner vejen for stærke partnerskaber i løbet af de næste par måneder. Denne og næste uge er fremragende tider til at handle med myndigheder og indgå aftaler med organisationer. Dette burde bringe en vis succes, når bare du sætter gruppens interesser over dine egne.

Januar 2022
2022 begynder med et positivt fokus på inspiration gennem åndelige interesser og international udstrækning. Idealer og drømme er stærke og vokser sig endnu stærkere i løbet af de næste tre måneder, men der er en tendens til at miste jordforbindelsen. Hvis drømmene tager over, så kan boblen briste …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Krebsen 2022
År 2022 begynder med et ret intenst fokus på personlige relationer, da en langsigtet transformations proces er i gang, som bringer intense interaktioner med følelsesmæssige eller psykologiske forandringer. Januar er en tid, hvor denne proces er mest intens og du er nødt til at beslutte, hvor meget du er villig til at gå igennem og til hvilken grænse du vil gå på kompromis.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Krebsen
Mange Krebse udviser derfor en hård, kompenserende skal. De handler ud fra en følelse af, at retfærdighed må ske fyldest. De kan ikke bære, at andre lider eller kommer galt af sted. Det er den type mennesker, som farer til Sydpolen for at redde pingviner, eller tilbringer fem år i hungersnød ramte egne, fordi de ikke kan udholde at se, verden lider. Hverken mennesker, dyr eller natur går fri af deres medlidenhed.

» Læs mere om Krebsen

Krebsen | Livsguiden

5 Responses to “Krebsen”

Read below or add a comment...

 1. linda says:

  Jeg ser meget af mig selv i det I skriver, men mangler at vide lidt mere om, hvad der venter en krebs, hvis den person er blevet ledig inden for de sidste par måneder – er der lys for enden af det mørke hul?

  Tak for en godt horoskopsite – I er som nævnt gode til at se det personlige og følelsesmæssige. Jeg mangler blot lige at vide om jeg kommer i arbejde igen – det er meget vigtigt for mig at det afklaret.

  Linda

  • admin says:

   Hej Linda –

   Tak for dit spørgsmål. Det er desværre ikke muligt, at besvare sådanne nogle spørgsmål på stående fod, da det kræver en del mere information om dig personlig. Derfor vil jeg anbefale, at du finder en astrolog som kan fremlægge et personligt horoskop til dig baseret på lige præcis dit arbejdsliv.

   Med kærlige tanker
   Chris

 2. Maggie says:

  Skræmmer mig vildt, at det er en perfect beskrivelse af mig. ://

 3. Sebastian says:

  Krebsen 4 ever

Skriv din kommentar ...