Mere om Krebsen ...Krebsen

22. juni – 22. juli

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Krebsen 2023

Uge 38
En Sol-Neptun opposition i starten af denne uge åbner sluserne for kreativ og spirituel inspiration, men vækker også ennui om, hvor tilfredsstillende arbejde, studier og administration er, eller ikke er. I weekenden er du klar til at komme videre, og du føler en stærk motivation til at skabe harmoni derhjemme, måske ved at arbejde med indretning og en forbedring af æstetikken. Du ønsker at skabe harmoni i familieforhold, og er parat til at gå den ekstra mil for at gøre det. Det kan dog være klogt at tage mere kreativ kontrol over økonomien, og hvis du gør det, vil det skabe en glad og afbalanceret atmosfære derhjemme.

September 2023
Der er stort fokus på planlægning, analyse, uddannelse og kommunikation i det meste af september, og resultaterne ser meget lovende ud. Planer, som du har arbejdet på, har brug for omfattende raffinering, og indikationerne er, at indflydelsesrige venner og grupper vil hjælpe dig med at få dine ideer igennem. Det, der har været ufuldstændigt, vil blive afsluttet, og opsøgende arbejde, der endnu ikke har vundet indpas, vil i sidste ende gøre det …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Krebsen 2023
Perioden frem til midten af maj 2023 er en tid, hvor du kan følge op på sidste års karriereinitiativer, gå forrest på en eller anden måde og være pionerer i nye professionelle projekter. Det er den bedste periode til at lave et stort skub, som når et højdepunkt omkring solformørkelsen i slutningen af april.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Krebsen
Mange Krebse udviser derfor en hård, kompenserende skal. De handler ud fra en følelse af, at retfærdighed må ske fyldest. De kan ikke bære, at andre lider eller kommer galt af sted. Det er den type mennesker, som farer til Sydpolen for at redde pingviner, eller tilbringer fem år i hungersnød ramte egne, fordi de ikke kan udholde at se, verden lider. Hverken mennesker, dyr eller natur går fri af deres medlidenhed.

» Læs mere om Krebsen

Krebsen | Livsguiden

5 Responses to “Krebsen”

Read below or add a comment...

 1. linda says:

  Jeg ser meget af mig selv i det I skriver, men mangler at vide lidt mere om, hvad der venter en krebs, hvis den person er blevet ledig inden for de sidste par måneder – er der lys for enden af det mørke hul?

  Tak for en godt horoskopsite – I er som nævnt gode til at se det personlige og følelsesmæssige. Jeg mangler blot lige at vide om jeg kommer i arbejde igen – det er meget vigtigt for mig at det afklaret.

  Linda

  • admin says:

   Hej Linda –

   Tak for dit spørgsmål. Det er desværre ikke muligt, at besvare sådanne nogle spørgsmål på stående fod, da det kræver en del mere information om dig personlig. Derfor vil jeg anbefale, at du finder en astrolog som kan fremlægge et personligt horoskop til dig baseret på lige præcis dit arbejdsliv.

   Med kærlige tanker
   Chris

 2. Maggie says:

  Skræmmer mig vildt, at det er en perfect beskrivelse af mig. ://

 3. Sebastian says:

  Krebsen 4 ever

Skriv din kommentar ...