Mere om Løven ...Løven

23. juli – 22. august

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Løven 2021

Uge 31
Der er en fornemmelse af, at tingene går din vej, når denne uge begynder, og det er en vidunderlig tid til at udforske nye horisonter, både intellektuelt og gennem rejser. Men med hensyn til fremtidige mål og dit professionelle liv, hvis du har været rastløs efter forandring, er der en fornemmelse af, at alt kan ske. Det kan være noget, du måske har kontrol over, eller måske ikke. Lederskabstendenser er lige nu påvirket af dominerende personer, som kan blive fristet til at foretage desperate træk. Det er, som om der er kræfter, der påvirker både dit professionelle og personlige liv, som ikke kan forenes.

August 2022
En sjælden og kraftfuld konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit solare 10. hus (karriere) når august begynder, signalerer høje stressniveauer, uforudsigelige udviklinger og måske forestående forandringer, der påvirker din karriere. Den første del af måneden er præget af et sammenstød mellem, hvordan du har lyst til at udvikle din egen livsstil, og de krav, der stilles til dig fra lederskabet – krav der kan være ret ekstremt eller foruroligende …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Løven 2022
År 2022 starter med et ret intenst fokus på dit arbejde og daglige rytmer og fortsætter et tema, som har karakteriseret dit liv en del år, hvor der har være en krævende arbejdsbyrde og intense interaktioner med andre. I løbet af den tid har du mestret mange af de psykologiske problemer, som dukkede op til dagligt. Her i januar og februar er intensitet opbygges, mens reformer implementeres, kolleger forsvinder (og kommer igen) og innovationen er i gang

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Løven
Løven ser sig selv som personificeret hæder, ære og redelighed. Selvtilliden er enorm. De anser sig selv for at være de fødte aristokrater og behandler andre derefter. Virkelige aristokrater eller ej, Løven er et i alle henseender generøst tegn, når det gælder tid, penge, viden og følelser, uden at tænke på at få renter af den indsatte kapital.

» Læs mere om Løven

Løven | Livsguiden

7 Responses to “Løven”

Read below or add a comment...

 1. yuz says:

  SUPER! Passer rigtig godt!! Imponerende!!!

 2. helle nygaard says:

  Hej Allesammen

  Er der nogen af jer der kan fortælle mig, på hvilket tidspunkt (måned) Jupiters tre trigoner til Saturn forekommer i 2013 og 2014.

 3. Jeannie says:

  Har lige mødt en krebs for tre uger siden og er selv løve.

 4. Bjørn says:

  Det passer slet ikke på mig, alt hvad der står er helt modsat af virkeligheden.

Skriv din kommentar ...