Mere om Løven ...Løven

23. juli – 22. august

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Løven 2021

Uge 4
Det er en intens, men positiv periode for relationer, både på det personlige og sociale plan. Det er en tid, hvor gruppens interesser er i højsædet, og hvor du bør justere din egen adfærd for at prioritere andre frem for dig selv. Det sætter scenen for solide venskaber eller partnerskaber. På arbejdet sker der mange forandringer. Gamle problemer dukker op, og de næste par uger er præget af diskussioner, der opstår på grund af begravede emner, der kommer op til overfladen. Skjulte hemmeligheder afsløres. Samtidig dukker nye og motiverede kollegaer op, hvilket baner vejen for kreative partnerskaber.

Januar 2022
Nymånen, når januar begynder, bringer fokus på strukturen og rytmen i dit daglige liv – især arbejdet. Der er ekstremt stor vægt på forandring og transformation, der påvirker kolleger, kunder og kunder. Gamle spøgelser kommer hjem for at sove, og folk er generelt i to sind om, hvad de skal gøre. Det er en god idé at gense områder i dit arbejdsliv, som har brug for ekstra opmærksomhed og reparation. Kolleger er i krise, og måske kommer der udskiftninger. Effektivitetsdrev fjerner det døde ved i et forsøg på at bringe nyt liv, og du kan forvente en spændende ny udvikling på arbejdet i slutningen af måneden …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Løven 2022
År 2022 starter med et ret intenst fokus på dit arbejde og daglige rytmer og fortsætter et tema, som har karakteriseret dit liv en del år, hvor der har være en krævende arbejdsbyrde og intense interaktioner med andre. I løbet af den tid har du mestret mange af de psykologiske problemer, som dukkede op til dagligt. Her i januar og februar er intensitet opbygges, mens reformer implementeres, kolleger forsvinder (og kommer igen) og innovationen er i gang

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Løven
Løven ser sig selv som personificeret hæder, ære og redelighed. Selvtilliden er enorm. De anser sig selv for at være de fødte aristokrater og behandler andre derefter. Virkelige aristokrater eller ej, Løven er et i alle henseender generøst tegn, når det gælder tid, penge, viden og følelser, uden at tænke på at få renter af den indsatte kapital.

» Læs mere om Løven

Løven | Livsguiden

7 Responses to “Løven”

Read below or add a comment...

 1. yuz says:

  SUPER! Passer rigtig godt!! Imponerende!!!

 2. helle nygaard says:

  Hej Allesammen

  Er der nogen af jer der kan fortælle mig, på hvilket tidspunkt (måned) Jupiters tre trigoner til Saturn forekommer i 2013 og 2014.

 3. Jeannie says:

  Har lige mødt en krebs for tre uger siden og er selv løve.

 4. Bjørn says:

  Det passer slet ikke på mig, alt hvad der står er helt modsat af virkeligheden.

Skriv din kommentar ...