Parforholdsanalyse

BESTIL EN PARFORHOLDSANALYSE

Hvordan forholder du dig til din ideelle partner? Romantisk? Erotisk? Arbejdesmæssigt?

Et parforholdsanalyse er et horoskop, der giver klar og præcis rådgivning om, hvordan du kan undgå fælder i kærligheden, og hvordan du kan forøge din tilfredstillelse i parforhold – nu og i fremtiden.

Analysen sammenligner horoskoperne for to mennesker. Sammenligning af de to horoskoper kan vise tiltrækning og modsætning og hjælpe til en større forståelse af hinandens forskelligheder. Du kan forvandle dit forhold, hvis du bruger kun en ½ time på at læse udskriften.

Parforholdsanalysen viser dig også, hvordan din partner oplever dig, og kommer med forslag om, hvordan du kan forbedre forholdets kvalitet. Du vil finde meget præcise karakterbeskrivelser, en sammenligningsgraf, som indholder 7 parametre af harmoni/spænding: Respekt, Kommunikation, Tryghed, Romantik, Sex, Erhverv og Kompatibilitet, samt ganske præcise prognoser om fortiden, nutiden og fremtiden.

ParforholdsanalyseDenne analyse kan også bruges i forhold mellem forældre og børn, venner og arbejdskolleger. Man skal dog selv vende det, da horoskopet er beregnet på parforhold, men aspekterne er de samme og kan derfor godt bruges til at forstå andre relationer.

Et parforholdsanalyse fortæller dig, hvor godt du og din partner passer sammen. Du har mulighed for at se hvor I kan styrke jeres forhold på en positiv måde og få mere kendskab til hvordan I udtrykker jer i hinandens nærvær.

Hvad enten I lige er startet på et nyt forhold, eller lever i et, kan I drage nytte af et parforholdsanalyse.

Gennem et samspil mellem planeterne i jeres horoskop, er det muligt at vurdere indbyrdes harmoni. Herved kan I ændre de evt. negative adfærdsmønstre og styrke de positive. Hvor godt passer du og din partner sammen og hvor kan I styrke jeres forhold på en positiv måde? I får kendskab til hvordan I udtrykker jer i hinandens nærvær, en fortolkning omkring jeres følelser/kærlighed til hinanden samt hvordan I kommunikerer sammen.

Alle udskrifterne er flot formatterede i farve, med grafer og horoskoptegninger og sendes direkt pr. e-mail til din indbakke som PDF fil, så alle farverne og grafik er bibeholdt.

Ved at bestille en parforholdsanalyse idag får du en gratis opgradering til den udvidede version. Dvs. du modtager en dybtgående professionel astrologisk computeranalyse af begge parters horoskoper, samt aktuelle indflydelser fra jeres fortid, nutid og fremtid til KUN kr. 297,- (Spar kr. 100,-).

For at bestille et parforholdsanalyse skal du bare udfylde blanketten nedenfor og klikke på knappen “Bestil analysen”. Derefter bliver du ført til betalingsmodulet, hvor du kan betale enten med Paypal eller kreditkort. Parforholdsanalysen bliver sendt som PDF fil til din indbakke inden for 48 timer efter betaling af din ordre. Udvidede parforholdsanalyser kan variere fra ca. 40 til 55 sider i længden.

Udfyld nedenstående blanket for at bestille en parforholdsanalyse …

Bestilling af parforholdsanalyse

Parforholdsanalyse | Livsguiden