Personligt horoskop

BESTIL DIT EGET PERSONLIGE HOROSKOP

Hvilke talenter har du? Hvordan kan du bedst udnytte dine evner?

Vil du gerne læse i detaljer om skjulte psykologiske årsager fra din barndom samt konsekvenserne for dit liv i dag – og opdage hvad du kan gøre ved dem?

Med sin praktiske og positive rådgivning hjælper dit personlige horoskop dig med at lave om på dine svage sider og få bedre forståelse af dine relationer til andre. Hver indflydelse tolkes fra to synsvinkler – den personlige og den professionelle.

Personligt horoskopEt personligt horoskop fra Livsguiden består af en professionel tolkning, som dækker identitet, følelser, mentalitet, kærlighed, seksualitet, arbejdsområder og forhold i såvel dit private som dit professionelle arbejdsliv og inkluderer både horoskoptegning med grafer samt symbolforklaring.


”Tak for det meget flotte og utroligt korrekte horoskop,
hold da op jeg er overvældet.”

Elisabeth


Den positive og opmuntrende tekst siger ikke bare noget om, hvordan du er som menneske, den giver dig også konkrete råd om, hvordan du får det bedste ud af en given situation.

Med et personligt horoskop kan du få bedre kendskab til din skæbne – Hvorfor gik det som det gjorde, hvad sker der lige nu, hvorfor og hvad vil fremtiden bringe?

Der er flere muligheder ved at bestille et personligt horoskop. Du kan bestille et kort resumé over dit personlige- eller professionelle liv, hvis du vil have et hurtigt overblik over det. Ved at bestille et standard personligt horoskop får du både en fødselsanalyse, samt informationen på både dit personlige og professionelle liv.

Du kan også bruge horoskopet som gaveidé til ham/hende der har alt, som f.eks. fødselsdagsgave. Kun din egen fantasi sætter grænser …

For dig, der virkelig vil gå i dybden med viden om dig selv tilbyder vi en udvidet version af dit personlige horoskop, som inkluderer alle aspekterne af din personlighed fra de svage til de stærke – både personligt og professionelt!

Ved at bestille et personligt horoskop idag får du en gratis opgradering til den udvidede version. Dvs. du modtager en dybtgående professionel astrologisk computeranalyse af dit fødselshoroskop, samt aktuelle indflydelser fra din fortid, nutid og fremtid til KUN kr. 197,- (Normal pris: kr. 297,-).

For at bestille et personligt horoskop skal du bare udfylde blanketten nedenfor og klikke på knappen “Bestil horoskopet”. Derefter bliver du ført til betalingsmodulet, hvor du kan betale enten med Paypal eller kreditkort. Horoskopet bliver sendt som PDF fil til din indbakke inden for 48 timer efter betaling af din ordre. Udvidede personlige horoskoper kan variere fra ca. 25 til 40 sider i længden.

Udfyld nedenstående blanket for at bestille et personligt horoskop …

Bestilling af personligt horoskop

Personligt horoskop | Livsguiden