Mere om Skorpionen ...Skorpionen

24. oktober – 22. november

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Skorpionen 2021

Uge 31
Når denne uge begynder, kan du finde dig selv på en brudlinje, hvor de geologiske plader bevæger sig under dine fødder. Det kan hænge sammen med et specifikt forhold, eller med et dybt engagement i en gruppe, som er fremmed for dig, hvor det er nemt at sætte en fod forkert. For at navigere gennem dette minefelt har du brug for kærlige hjælp og støtte fra partnere, som du kan rolig stole på. Det er tider, som ikke har været oplevet i nyere historie, så der er ingen regler for, hvordan man skal gribe tingene an. Der kræves ekstrem tålmodighed. Gør ikke dig selv til et mål.

August 2022
I begyndelsen af august når intense begivenheder, der påvirker personlige forhold – enten med partnere, familie eller lokalsamfundet – et eksplosivt niveau. Du har tendens til at være afhængig af andre mennesker på dette tidspunkt, så du er ikke i den bedste position til at bryde ud af skruestikken. Det er dog muligt, at en specifik partner eller støttende person i udlandet er i stand til at lette vejen for dig. Eller hvis du på en eller anden måde er blevet kompromitteret, så får du god vejledning …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Skorpionen 2022
Først i 2022 er der et kraftigt fokus på kommunikation og indlæringsevner – den slags tid, hvor du kaster dig ind i et udfordrende miljø af uddannelses hensyn. Der er fokus på ufærdige emner, som du skal tage dig af at færdiggøre. Dette kan også være i forbindelse med relationer til søskende, naboer eller andre mennesker, som du har med at gøre til dagligt.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Skorpionen
For Skorpionerne er det livsnødvendigt at kæmpe. At opleve en stadig strid og kamp for tilværelsen, giver dem en følelse af at livet går videre. De skaber selv konfliktsituationer for gennem striden at få fornyet energi til nye opgaver. Deres fundamentale frygtløshed bevirker, at de får adgang til dybtliggende energier. Dette giver dem en styrke, som ikke er tilgængelig for andre, og som er i stand til, alt efter hvordan den bliver brugt, at nedbryde totalt, og bygge helt op på ny, som Fugl Føniks.

» Læs mere om Skorpionen

Skorpionen | Livsguiden

14 Responses to “Skorpionen”

Read below or add a comment...

 1. GITTE KOFOED-LARSEN says:

  hvor finder i den viden fra som i skriver om i horoskoperne? hvem skriver dem? er det computeroplysninger? m.v.h.gitte kofoed-larsen.

 2. GITTE KOFOED-LARSEN says:

  har i lagt danmarks horoskopet for 2013? det vil være rart at se hvordan danmark”opfører” sig i det nye år. m.v.h. gitte kofoed-larsen.

  • admin says:

   Tak for dit spørgsmål. Vi har ingen planer for at lave århoroskopet over hele landet, men jeg er sikker på at der er nok nogle andre som vil. Prøv at Google det og ser hvad der kommer frem. ;o)

 3. Mogens Svane says:

  Hvordan, kan jeg ændre mit password? Venlig hilsen ms.

  • freeman says:

   Tak for din besked og velkommen til Livsguiden!

   Du kan ændre dit password når som helst ved at beyntte dig af “Mistet kodeord” link på forsiden af sitet. Når du klikker på den, så indtaster du dit brugernavn, så bliver du automatisk sent et nyt link (pr. email), hvor du så kan ændre/opdatere dit password til noget som er lidt nemmere at huske. ;o)

 4. kristinamie says:

  Ehrm – der er vist noget galt med teksten for uge 8 – https://livsguiden.dk/horoskop/skorpionen/ – der står vægte
  :-/

 5. Anna says:

  Passet skorpion og skytte sammen?
  Ja

 6. SR says:

  Hej,

  Ventede frem til idag, med at se sidste uges horoskop. Men vi er i Uge 51 ?

 7. Anonym says:

  Jeg er skorpion, og det passer bare slet ikke. Jeg har ikke travlt på “arbejdspladsen.” (:

 8. Le Parisienne says:

  Hej! Jeg er skorpion og står og overvejer at flytte til Paris. Er det en god ide? Er interesseret i et klart svar

Skriv din kommentar ...