Mere om Skorpionen ...Skorpionen

24. oktober – 22. november

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Skorpionen 2021

Uge 4
Der er en fuldstændig ændring af fokus, når denne uge starter, og dit fokus bevæger sig nu mod, hvordan du bedre kan uddanne dig selv og påtage dig kommunikations udfordringer. Du går ind på nyt territorium med en vilje til at transformere ting. En meget tæt på dig venter på dig. I løbet af de næste par måneder vil du arbejde med denne person og gøre fremskridt arm i arm, hvilket er et fælles mål for øje. Der er et massivt fokus på kommunikation nu, især på områder, hvor der er hemmeligheder, som uundgåeligt vil blive afsløret gennem flittig efterforskning og forskning.

Januar 2022
Januar starter med en optimistisk tone, med en følelse af, at din økonomi har et solidt grundlag, især i forbindelse med hjem og familie, og at der kan lægges fornuftige ekspansionsplaner sammen med investeringer. Der skal udvises forsigtighed omkring den 11., hvor hjertesager kan føre dig på afveje, så vær ikke overmodig. Du kan roligt stole på råd fra familie og venner …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Skorpionen 2022
Først i 2022 er der et kraftigt fokus på kommunikation og indlæringsevner – den slags tid, hvor du kaster dig ind i et udfordrende miljø af uddannelses hensyn. Der er fokus på ufærdige emner, som du skal tage dig af at færdiggøre. Dette kan også være i forbindelse med relationer til søskende, naboer eller andre mennesker, som du har med at gøre til dagligt.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Skorpionen
For Skorpionerne er det livsnødvendigt at kæmpe. At opleve en stadig strid og kamp for tilværelsen, giver dem en følelse af at livet går videre. De skaber selv konfliktsituationer for gennem striden at få fornyet energi til nye opgaver. Deres fundamentale frygtløshed bevirker, at de får adgang til dybtliggende energier. Dette giver dem en styrke, som ikke er tilgængelig for andre, og som er i stand til, alt efter hvordan den bliver brugt, at nedbryde totalt, og bygge helt op på ny, som Fugl Føniks.

» Læs mere om Skorpionen

Skorpionen | Livsguiden

14 Responses to “Skorpionen”

Read below or add a comment...

 1. GITTE KOFOED-LARSEN says:

  hvor finder i den viden fra som i skriver om i horoskoperne? hvem skriver dem? er det computeroplysninger? m.v.h.gitte kofoed-larsen.

 2. GITTE KOFOED-LARSEN says:

  har i lagt danmarks horoskopet for 2013? det vil være rart at se hvordan danmark”opfører” sig i det nye år. m.v.h. gitte kofoed-larsen.

  • admin says:

   Tak for dit spørgsmål. Vi har ingen planer for at lave århoroskopet over hele landet, men jeg er sikker på at der er nok nogle andre som vil. Prøv at Google det og ser hvad der kommer frem. ;o)

 3. Mogens Svane says:

  Hvordan, kan jeg ændre mit password? Venlig hilsen ms.

  • freeman says:

   Tak for din besked og velkommen til Livsguiden!

   Du kan ændre dit password når som helst ved at beyntte dig af “Mistet kodeord” link på forsiden af sitet. Når du klikker på den, så indtaster du dit brugernavn, så bliver du automatisk sent et nyt link (pr. email), hvor du så kan ændre/opdatere dit password til noget som er lidt nemmere at huske. ;o)

 4. kristinamie says:

  Ehrm – der er vist noget galt med teksten for uge 8 – https://livsguiden.dk/horoskop/skorpionen/ – der står vægte
  :-/

 5. Anna says:

  Passet skorpion og skytte sammen?
  Ja

 6. SR says:

  Hej,

  Ventede frem til idag, med at se sidste uges horoskop. Men vi er i Uge 51 ?

 7. Anonym says:

  Jeg er skorpion, og det passer bare slet ikke. Jeg har ikke travlt på “arbejdspladsen.” (:

 8. Le Parisienne says:

  Hej! Jeg er skorpion og står og overvejer at flytte til Paris. Er det en god ide? Er interesseret i et klart svar

Skriv din kommentar ...