Mere om Skytten ...Skytten

23. november – 21. december

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Skytten 2023

Uge 38
Nu hvor din herskende planet Jupiter er retrograd – hvilket det vil være indtil slutningen af december – har du en 3-måneders periode til at konsolidere arbejdet udført tidligere på året. Dette bringer enorme fremskridt, forbedrer arbejdsglæden og genererer ekspansion. Et professionelt eller personligt partnerskab spiller en vigtig administrativ rolle, idet det arrangerer detaljer, planlægger og gennemgår fremskridt, så alt fungerer helt problemfrit. Weekenden bringer en pause fra arbejdet med nye udviklinger i dit sociale liv – det er et godt tidspunkt for kærlighed, romantik og bryllupper.

September 2023
I begyndelsen af september kan du mærke en vis frustration i dit daglige arbejdsliv, måske fordi du føler, at fremskridtet er gået i stå. Du er meget motiveret for at skabe ekspansion og forandring på arbejdet og i hjemmet, men på dette tidspunkt er det vigtigt at tage en pause og tænke over, hvad du har opnået indtil nu …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Skytten 2023
Når 2023 begynder, går din tegnhersker Jupiter ind i Vædderen igen, efter en retrograd periode i Fiskene, hvor du måske har skullet håndtere en ulykkelig familiesituation. Fra januar til midten af maj kan du forfølge en kreativ satsning, der blev sat i bero sidste år, og det er en fantastisk periode for børn og romantik, hvor du tager succesfulde initiativer og etablerer virkelig positive forbindelser, især i midten af januar.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Skytten
Skytter er ofte noget uøkonomiske og store i slaget når de bruger penge. De regner med, at der nok kommer nogle penge ind, på en eller anden måde. Skytten kan være den mest gavmilde af alle sjæle, både materielt og emotionelt. Men ikke på kommando. Spontant kan Skytten overraske dig med en eller anden spændende plan eller et spændende projekt, som regel en rejse et eller andet sted hen, “præcis” når du har mest brug for det. Skyttens intuition er særdeles god på den måde.

» Læs mere om Skytten

Skytten | Livsguiden

15 Responses to “Skytten”

Read below or add a comment...

 1. vildrose says:

  Sjovt … er det, at ingen ildtegn har skrevet kommentarer ! Smiler – har fødselsdag – 12 12 12 – tror det har en betydning !
  Vildrose

 2. deva says:

  Mener du ikke 2013 under “Årets trends”?
  Du har skrevet 2012.
  Ellers superspændende horoskoper du laver.

  Kh deva

 3. MetteH says:

  Aldrig har et ugehoroskop passet bedre end dette uge 23 – 2013. Vel at mærke efter at tingene ER sket.

 4. birgitha says:

  God læsning om skytten og horoskop for juli passer godt på mig. Jeg har bestilt et horoskop her for to dage siden og undre mig ikke at have modtaget det da der loves inden for 48 timer.

  • freeman says:

   Tak for din kommentar Birgitha. Jeg kan se, at dit horoskop var oprindeligt sendt til dig ca. tre timer efter du havde bestilt det i mandags. Jeg har nu gensendt det, da det åbenbart er “forsvindet” i første omgang. Undskyld ulejligheden.

 5. Charlotte says:

  Det passer desværre ikke ret godt noget af det der står omkring skytten på mig. Specielt ikke det omkring at være uøkomisk og stor i slaget. Jeg er lige nøjagtig det modsatte. Ved godt at den slags overordnet horoskop ikke nødvendigvis passer til alle, men undre mig lidt over at ingen af delene passer på mig som person. Men er der vel en anden forklaring til dette. ?

 6. LS says:

  Jeg har mødt en skytte, og han er godt nok svær at greje, når det handler om fast parforhold. Er der nogle skytter. som kan hjælpe mig i dette spørgsmål?

 7. milleS says:

  Beskrivelsen af Skytten passer ca 80-90 % på mig. Lidt uhyggeligt, men også ret morsomt.

 8. Hanne says:

  Syntes ikke ret meget passer på mig, er ikke til store selskaber og søger på ingen måde at være i centrum, er nok mere enspænder på mange områder, men med bue og pil og skyde efter nye mål, passer fint især når kedsomheden og de trivielle ting sætter ind, tror det er skyttens værste fjende.

 9. pelle says:

  Hvem er jeg så

 10. josephine says:

  jeg er født den 13 december på Lusia dag og jeg er født 2007 så hvad er jeg

Skriv din kommentar ...