Mere om Skytten ...Skytten

23. november – 21. december

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Skytten 2021

Uge 4
I denne uge, og faktisk i løbet af de næste par måneder, vil der være et stort fokus på konsolidering af dine ressourcer. Det er tid til at sætte alle kræfter i at vende din personlige økonomi, og især deleøkonomien med en partner. Også på et følelsesmæssigt plan, med både børn og partnere, er det en tid til at komme tæt på og fysisk og til at vise påskønnelse for deres kvaliteter og indsats. Du vil kunne trække på stor styrke nu, både åndeligt og praktisk, hvilket betyder, at det er et glimrende tidspunkt for præstationer, som gavner familien.

Januar 2022
Allerede i begyndelsen af januar flytter din tegnhersker Jupiter ud af Vandmanden og ind i Fiskene, og det kan bringe dit fokus tilbage til tidligere udviklinger i dit hjem eller familieliv tilbage i perioden fra maj til juli 2021. Hvad du måske har startet så har du nu en chance for at bringe til afslutning. Det kan være et familieprojekt eller et forsøg på at realisere en stor drøm forbundet med stærke idealer om natur, økologi, vand og et naturligt miljø …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Skytten 2022
Som Skytte er du meget følsom overfor din planethersker, Jupiters, bevægelser, som er 12 år om at gå rundt om solen, og er derfor et år i hvert tegn. Når 2022 begynder går Jupiter tilbage til Fiskene (der var den i en kort periode fra maj til juli sidste år) og her i 2022 kan du fokusere helt på nogle forventninger du havde i forbindelse med hjem og familie samt dine rødder. Det er den slags tid, hvor der er tilføjelser til familien, tilbygninger til hjemmet og endda en trang til at flytte – helst til et sted nær ved vandet.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Skytten
Skytter er ofte noget uøkonomiske og store i slaget når de bruger penge. De regner med, at der nok kommer nogle penge ind, på en eller anden måde. Skytten kan være den mest gavmilde af alle sjæle, både materielt og emotionelt. Men ikke på kommando. Spontant kan Skytten overraske dig med en eller anden spændende plan eller et spændende projekt, som regel en rejse et eller andet sted hen, “præcis” når du har mest brug for det. Skyttens intuition er særdeles god på den måde.

» Læs mere om Skytten

Skytten | Livsguiden

15 Responses to “Skytten”

Read below or add a comment...

 1. vildrose says:

  Sjovt … er det, at ingen ildtegn har skrevet kommentarer ! Smiler – har fødselsdag – 12 12 12 – tror det har en betydning !
  Vildrose

 2. deva says:

  Mener du ikke 2013 under “Årets trends”?
  Du har skrevet 2012.
  Ellers superspændende horoskoper du laver.

  Kh deva

 3. MetteH says:

  Aldrig har et ugehoroskop passet bedre end dette uge 23 – 2013. Vel at mærke efter at tingene ER sket.

 4. birgitha says:

  God læsning om skytten og horoskop for juli passer godt på mig. Jeg har bestilt et horoskop her for to dage siden og undre mig ikke at have modtaget det da der loves inden for 48 timer.

  • freeman says:

   Tak for din kommentar Birgitha. Jeg kan se, at dit horoskop var oprindeligt sendt til dig ca. tre timer efter du havde bestilt det i mandags. Jeg har nu gensendt det, da det åbenbart er “forsvindet” i første omgang. Undskyld ulejligheden.

 5. Charlotte says:

  Det passer desværre ikke ret godt noget af det der står omkring skytten på mig. Specielt ikke det omkring at være uøkomisk og stor i slaget. Jeg er lige nøjagtig det modsatte. Ved godt at den slags overordnet horoskop ikke nødvendigvis passer til alle, men undre mig lidt over at ingen af delene passer på mig som person. Men er der vel en anden forklaring til dette. ?

 6. LS says:

  Jeg har mødt en skytte, og han er godt nok svær at greje, når det handler om fast parforhold. Er der nogle skytter. som kan hjælpe mig i dette spørgsmål?

 7. milleS says:

  Beskrivelsen af Skytten passer ca 80-90 % på mig. Lidt uhyggeligt, men også ret morsomt.

 8. Hanne says:

  Syntes ikke ret meget passer på mig, er ikke til store selskaber og søger på ingen måde at være i centrum, er nok mere enspænder på mange områder, men med bue og pil og skyde efter nye mål, passer fint især når kedsomheden og de trivielle ting sætter ind, tror det er skyttens værste fjende.

 9. pelle says:

  Hvem er jeg så

 10. josephine says:

  jeg er født den 13 december på Lusia dag og jeg er født 2007 så hvad er jeg

Skriv din kommentar ...