Læs horoskopet for Fisken ...Fisk

20. februar – 20. marts

Fisk » Ugens horoskop


Om Fisken

Fiskenes element er naturligvis “vand” og astrologisk står vand for følelser, og fiskene er ofte de følsomste af de følsomme! Fiskene opfatter andre menneskers følelser, som om de står i kontakt med verden eller kosmos. De lider ikke personligt under deres følsomhed, men oplever lidelse som noget alment menneskeligt. Fiskene er fantasifulde, drømmende anlagte. De flygter gerne fra hverdagens enkle gøremål, og lever sig ind i deres egen perfekte fantasiverden.

Fiskenes flegma, uopmærksomhed og forvirring, men også deres intuition bevirker, at de ofte opfattes som mystiske og åndelige. At virke “mystisk” er i virkeligheden blot en måde, hvorpå Fiskene kan værge sig mod omverdenen. De lever hellere i deres “fantasier” end de tager fat på de problemer, som andre tvinges til at tage sig af.
 

At fiskene volder andre bekymringer, ved at lade deres sociale pligter ligge, ved alle som har haft dem inde på livet. Deres hjælpeløshed kan udgøre en af deres virkelige ressourcer. Iagttag en fisk, som befinder sig i et dilemma, som kræver hurtig beslutning og handling. Du vil blive gråhåret af at vente på en sådan aktiv handling. At tage en beslutning betyder, hvis det skal gå stærkt, at du bliver nødt til at udelukke en valgmulighed til fordel for en anden. For fiskene er problemet, at der findes så mange valgmuligheder! og hvis du undersøger dem alle omhyggeligt, ja, så indeholder de alle noget sandt. Hvordan skal man vælge, ethvert valg er jo både “rigtigt og forkert”.

Fisken er en uhelbredelig romantiker. Han kan have mange forsvarsmekanismer til at skjule sine medfødte tilbøjeligheder, men romantiker er han, og som romantiker vil han dø. Romantik handler ikke blot om kærlighedsaffærer. “Den vedrører alt” – Hans hus må nødvendigvis være et slot med voldgrav og sænkebro, bilen skal være eksotisk, sengen skal være en drejescene med tribuner og kulørte lys … en fantasiverden, hvor alt kan ændres konstant.

FiskFisken er som regel altid forelsket. Om ikke i et andet menneske så i en god sag eller Gud. Det ligger i hans natur at give, og eftersom dette er et følelsestegn, er det umuligt for fiskene at forestille sig et liv alene. Et af de mere foruroligende egenskaber hos Fiskene er, at han er så rede til at indgå i et forhold, til næsten hvem som helst på et vist overfladisk plan, at folk misforstår hans motiver. Han er ikke virkeligt engageret! Han lytter med sympati.

Deres hjemmebane er alle felter, hvor det handler om at skjule sig eller skabe illusioner. Såsom indenfor TV verdenen, som filmproducenter, astrologer og dybhavsforskere, i alle erhverv der har med vand at gøre, og erhverv, hvor det kræves at man ofre sig for andre, for eksempel institutionsarbejde.

Fisk: Den lyse side
Fiskene er sympatiske og medfølende, og de kan ikke bære at se andre lide. Fiskene føler virkelig meget dybt for andre mennesker, og de har ikke nogen stærk fornemmelse for deres egen personlige individualitet. Fiskene er et meget intuitivt tegn, som kan hente megen inspiration fra det hinsides.

Fiskene er derfor dyrekredsens naturlige medie og mystikere, som kan kommunikere deres indre visioner gennem enten kunst eller videnskab. Det kan være et tegn af uselvisk eller selvopofrende hengivelse, og det kan nære sand og ubetingelsesløst kærlighed for andre.

Fisk: Den dunkle side
Fiske-personligheden har adskillige skjulte personligheder, som dukker frem på den mindste foranledning. De omfatter både offeret, martyren, og frelseren elle redningsmanden, og når først Fiskene er blevet fastlåst i disse mønstre, kan de have meget svært ved at skifte.

Det kan også være svært for andre involverede, da Fiskene kan bibringe, eller påtage sig, betragtelige lidelser, når de bevæger sig ind i en skyldbetynget fase. Et andet negativt træk ved Fiskene er deres selvbedrag og deres forvirring i deres måde at omgås sandheden på – hvilket mere pragmatiske tegn kalder at lyve. Fiskene har en tendens til at være lidt for fantasifulde til deres egen fordel.

Fisk: Drømmer
Fiske-personligheden er den mest verdensfjerne i dyrekredsen. Det er poeten, drømmeren eller den psykiske, som nyder at trække sig tilbage fra den trivielle hverdag. Hvis Fiskene bliver fanget af omstændighederne, vil de søge lindring i deres egen indre verden.

Fisk: Kærlighed
Fisk er særdeles følsomme og blødhjertede, og nyder stærke følelser i et forhold. Uheldigvis er de så sårbare, at de ofte går arret ud af et forhold med bristede drømme. Mange Fisk ser også deres elskede i et rosenrødt skær og nægter at indrømme, at partneren kun er et menneske.

Som følge heraf lukker de ofte øjnene for forseelser, der ville få de mere jordbundne tegn til at fare i flint. Fiskene er lykkelige for at give sig hen i et forhold. At være elsket er af central betydning for dem. De er meget omsorgsfulde partnere. De er nok kun deres partner utro i dagdrømme, for de kan fantasere om dramatiske kærlighedsaffærer, der ikke eksisterer.

På den anden side kan Fisk, hvis de knytter sig til en for realistisk partner, som er ude af stand til at stimulere deres livlige fantasi, godt af kedsomhed finde på at søge nye græsgange.

Fisk: Erotik
Fiskenes seksuelle partnere kan have fornemmelsen af, at forholdet tilfredsstiller ethvert af deres behov. Fiskene er poetiske og lyriske elskere, dybt intuitive og lydhøre over for deres partneres ønsker. Fiskenes største udbytte af et seksuelt forhold er muligheden for at smelte sammen med et andet menneske, såvel mentalt såvel som fysisk.

De er det omskiftelige af vandtegnene, og har brug for en partner, der kan forstå deres intense følelsesmæssige energier. Forelskede Fisk er fuldstændig fortabt i deres egen drømmeverden. De betragter tit kærlighed og sex som ét og samme, hvilket kan gøre deres drømme til mareridt, når de opdager, at deres “perfekte” partner ikke er det de troede i starten, men i virkeligheden har et utal af fejl og irriterende vaner.

De har tit en vis evne til at vælge en partner de ikke passer sammen med. De møder tit nogen, som synes at være ude i en uheldig periode og har brug for omsorg. Uheldigvis for Fiskene lægge ud som redningsmand og ende som offer. De har vanskeligheder med at trække sig ud af et forhold.

Fisketypen:
Et fyldigt, rundt ansigt med brede kindben og en lav pande er typisk for Fiskene. Munden kan enten være rund og fyldig eller tynd og uregelmæssig. Beskrivelser af de forskellige Fisketyper er altid inspireret af maritime udtryk.

De er ofte svære at kategorisere i fysiske typer, da de har en tendens til at gå i ét med deres omgivelser. De strækker sig fra den sylfideagtige ål, til den nærmest stateligt baskende hval.

Fisk: Ædelsten
Violet ametyst – Denne sten, som hævdes at have en beroligende og dulmende indflydelse på sin bærer, er ideel til at genskabe harmoni i Fiskenes følsomme temperament. Den har også ry for at beskytte mod tømmermænd.

Fisk: Helbred
Knyster, frostknuder, alkohol- og narkoproblemer, sygdomme i lymfe og kirtler.

Fiskenes følsomhed er så fin, at de reagerer som trækpapir på stemninger. Når fiskene f.eks. plejer en syg, er de i stand til at overføre patientens symptomer til sig selv. Under vanskelige omstændigheder, især i parforhold, kan dette medføre tendens til at trække sig tilbage fra virkeligheden med alkohol eller stoffer som en mulig flugt.

Bortset fra de indlysende ugunstige virkninger for helbredet kan en sådan flugt muligvis svække deres selvtillid og føre til dyb depression. Zoneterapi eller at gå barfodet er velegnet for Fiskene, som nærer et dybt behov for at mærke jorden under sig, og for at løsne spændinger.

Berømte Fisk:
Michaelangelo 15/03-1475 Edgar Cayce 18/03-1877
Victor Hugo 26/02-1802 Albert Einstein 14/03-1879
Irene Christensen 18/03-1923 Yitzhak Rabin 01/03-1922
Dan Turell 19/03-1946 Harry Belafonte 01/03-1927
Pia Kjærsgaard 23/02-1947 Mikhail Gorbachev 02/03-1931

 

» Gratis horoskop – Fisk

Fisk | Livsguiden

 

32 Responses to “Om Fisken”

Read below or add a comment...

 1. allan says:

  Alt hvad der står om fiske passer perfekt på mig. Ærlig talt synes jeg mange af tingene er lort, jeg skal hvert fald lige have uddybet de positive ting ved at være fisk. Og hvilken stjernetegn skal man vælge at danne par med, for at det bare skal spille? Jeg går hele tiden og grubler over alle mulige mærkelige ting, fordi jeg ikke har fundet mig selv endnu. Så jeg søger egentlig lidt hjælp til finde mig selv. Smiler smiler

 2. Elise says:

  Hej allan vædderen, tyren, krebesen, skorpionen, skytten, stenbukken og fisken er dem som du kan danne par med

 3. DHD says:

  Hej

  Jeg har aldrig været den store tilhænger af horoskop men læste dette ved et tilfælde og min opmærksomhed må siges at være blevet vakt. Stort set alle ting der står her, passer skræmmende præcist på mig. Jeg har været dybt naiv forelsket hvilket efterfølgende bevirkede at jeg gik arret ud af forholdet. Herefter har jeg fundet en partner som var i en dyb personlig krise, og selvom vi på ingen måder passer sammen, har jeg “påtaget mig” at løse hendes problemer. Det har taget godt 6-7 år efterhånden, ca. samme antal år som mit stofmisbrug har varet. Jeg elsker den “virkelig verden” og menneskene i den, men det er som om jeg føler mig tættere knyttet til den “indre verden”, ideernes verden. Vil være ked af at leve på denne måde resten af mit liv. Selvom jeg selv mener at være bevidst om situationen, føles det som om den ikke kan ændres. Ved godt det lyder vanvittigt. Jeg søger nok råd til hvordan en sådan tendens kan vendes? Eller er det nogen gange bare et menneskes natur at følge et sådan mønster?

  • admin says:

   Tak for dit indlæg DHD. Det lyder ikke spor vanvittigt! Ikke bare kan alle ting ændres, de skal ændres – det er naturens- og livets- lov. Husk, at man ikke kan bruge den “virkelige” (ydre) verden til at ændre noget i den “indre” verden. Processen er lige nøjagtig det modsatte. Arbejdet og forståelse for ens indre verden bliver reflekteret i deres ydre verden. Det er ikke altid nemt, men det er den eneste måde at gøre det på. Mht. din baggrund vil jeg nok anbefale, at du finder dig en professional “sparrings-partner”, som kan hjælpe dig til at navigere dine tanker og handlinger. Der findes selvfølgelig et hav af behandler på ‘Nettet, men en jeg sagtens kan anbefale er Psykoterapeut Joan Schroeder. Må din søgen være frugtbar og jeg ønsker dig alt godt i 2013!

 4. J says:

  Hej.
  Kan det lade sig gøre af et andet stjernetegn passser bedre til ens personlighed? Jeg er vandmand men genkender en del da jeg læste om fisken, mere end da jeg læste om vandmanden.

 5. Ditte says:

  Hej admin, bare en kort kommentar. Vandmænd eller vandbærer er ikke et vandtegn som fisken, men et lufttegn 😉 Til dig der spurgte om et andet tegn kunne passe bedre på dig, så kan det være at din ascendent er dette tegn. Find dit fødselstidspunkt og find din ascendent på nettet:)) kærligst fiskeditte

 6. Louise says:

  Det er da en useriøs og formørket fortolkning af stjernetegnet. Hvis i endelig skal være reflektive og analyserne så gør det objektivt. Det her er useriøst

 7. Louise says:

  Og der er sgu ikke noget der hedder vand/lufttegn

 8. Fisken says:

  Hold op det passer godt på mig !!
  Jeg er 24 år, men er så småt begyndt at indse at jeg skal holde mig væk fra de piger jeg plejer at omgås. Fordi jeg altid ender som offeret! Tror en af grundene er at vores handlekraft er så langsomt og gennemtænkt at De personer som er trængt op i en krog, når at få os på krogen, inden vi har tænkt det hele igennem. Jeg har selv været ved at gå ind i den igen. Men sagde stop i tide, da jeg næsten kunne forudse problemerne der ville komme.

  Har været stofmisbruger i næsten 10 år, mest hash. Men prøver at komme ud af det. Det er bare så godt til at beholde den indre verden åben, så man kan flygte der ind.
  Kunne vildt godt tænke mig at tale med andre fisk om disse problemer, da det mig bekendt kan gå to veje med fisken. Fænglset og institution, eller berømmelse, en højere bevidsthed og noget stort!

 9. Josephine says:

  Hej. Jeg har aldrig brugt horoskop så meget men efter jeg læste mit eget stjernetegn så blev jeg meget overrasket over hvor meget af det der egentlig passer præcist til mig. 🙂
  Og jeg synes det er rigtig sjovt og dejligt at kunne gå ind og læse om sine venner hvordan de er. 🙂
  Jeg er fisk. Hvilke stjernetegn passer til min personlighed? 🙂

 10. Margit says:

  Jeg kan så i – tilsyneladende – modsætning til alle andre herinde slet ikke genkende mig selv!

 11. Anne B says:

  Hej. Tak for nogle gode beskrivelser.
  Hvorfor passer jeg ikke med løven?

  Kærlig hilsen Anne

 12. Lisbeth says:

  Hej. Jeg har lige mødt en som er født d. 19. marts, men som ikke ligner fiskene ret meget. Jeg er selv fisk, og føler han er meget anderledes, d.v.s. han virker stærk og selvsikker, engageret og er den der viser vej/fører an. Han virker faktisk mere som vædder, kmen an det godt lade sig gøre at han er det, selvom han er født 2 dage før? Jeg selv er rigtig meget fisk, utroligt følsom og sensitiv, drømmende og romantisk anlagt… Suk 😀

 13. pmm says:

  Hvorfor er løvinder så fascinerende og tiltrækkende på fisk? Er det bare et spørgsmål om forbudden frugt, eller er der noget astrologerne har glemt at fortælle os? Måske er det bare mig, eller er der andre der oplever det samme?
  Ægte fisk – midt i tegnet.

 14. Pia says:

  Jeg er selv gift med en løve og de største forelskelser har været i løvemænd. Der hvor jeg har følt mig mest åndeligt bundet, har været med en skorpion mandlig ven. Jeg følte mig hel, når vi var sammen. Jeg synes det er meget interessant at drøfte vores fisketegn, føler mig tæt bundet med andre fisk, som om man er noget særligt.. Hmm lyder lidt arrogant eller megalomant. Er det bare mig, eller har I andre det på samme måde? Jeg elsker også at være alene og kunne nogle ønske, at jeg kunne tage alene på ferie i et sommerhus, hvor jeg kunne læse bøger og kigge på havet, væk fra mand og barn – bare en uge. Vil bestemt ikke undvære familien, men nogle gange har jeg bare brug for at komme væk for at lade op.. Kunne være hyggeligt med nogle af jeres erfaringer..

 15. Fisk*Anno1988 says:

  Det er ret syret først at læse om sit stjernetegn her på siden og så hele tiden sidde og tænke – jammen det er jo mig – det er sådan jeg har det.. Og så bagefter opdage kommentarene og så igen sidde med den samme store genkendelse i det folk skriver. Jeg har altid haft kærester jeg sku redde – nogle er endt voldeligt og så er der mit nuværende forhold, som er med en løvemand – meget atypisk for mig har det snart varet 8 år, jeg har aldrig været så sjæleligt forbundet med en kæreste før – jeg er stadig stormende forelsket i ham – men, efter han kom hjem fra afghanistan i ’07 har vores liv været forbundet af hash, vi har begge været i behandling og det har først for nyligt slået mig hvorfor behandlingen ikke virker.. Lysten til flugt er større for mig end lysten til at kæmpe for mit eget liv.. Jeg vil hellere drømme mig væk fra livets krævende valg end jeg vil ta min del i det..
  Jeg kan så godt genkende det at føle sig tæt med andre fisk, jeg har bare stemplet mig selv som tosset og ik tænkt mere over det..

 16. Freja says:

  Hej. Kan fisken og vandmanden danne par? 🙂

 17. Anonym says:

  hej jeg hedder jens og jeg er en haj! hvad er mit stjernetegn?

 18. Cecilia says:

  Jeg har også fået den der AHA! oplevelse, som næsten alle andre Fisk. Derfor jeg altid vælger de forkerte mænd. Øv at man er født i det stjernetegn. Men selvfølgelig er der også gode egenskaber ved det. Det kunstneriske og især intuition (clairvoyante) samt følelsesmæssige passer perfekt på mig 🙂

 19. Mai says:

  Jeg synes at det I har skrevet om fisken passer godt på mig. (Jeg er fisk). Men jeg gider ikke være fisk! Jeg synes det meste i har skrevet er vildt dårligt!!? I får det til at lyde som om at mennesker der har stjernetegnet fisk bare er sådan nogle virkelighedsfjerne personer der bare lever i deres egen verden, som er desillusionerede, ikke kan finde meningen med deres liv og som ikke kan tage nogle beslutninger i deres liv. Ja tak, hvem gider lige det? Så melder jeg mig i hvert fald ud af at være fisk. Hilsen pige på 21.

 20. JBB says:

  Jeg er også fisk.
  Har været sammen med en vandmand i 22 år, ofret mig hver eneste dag og åbentbart nydt offerrollen.
  Gav og gav og fik kun sparsomt igen. Hun valgte så at gå og tog alt med sig, børn, penge, indbo.

  Nu har jeg, her knap et år efter genoptaget kontakten med en gammel veninde, hun er Tyr og jeg må sige at der gik ikke mange øjeblikke, før jeg følte mig “hjemme” i hendes selskab.
  Hun er, modsat mig, kun interesseret i venskab.
  Om det så kan ændres ved jeg ikke, men jeg er 100% solgt.
  Hun er fuldstændig en modsætning til min eks og jeg nyder de stunder vi har sammen i fulde drag.

  Knus til jer alle og rigtig god dag.
  Husk, I får en skøn dag – for I er omgivet af skønne mennesker…

Skriv din kommentar ...