Læs horoskopet for Skytten ...Skytte

23. november – 21. december

Skytte » Ugens horoskop


Om Skytten

Personer født i Skyttens tegn, er ærlige uden omsvøb og frihedselskende – ærlighed er en udpræget egenskab, for dem. De er selvsikre, rastløse og vidtskuende. De har brug for, at opleve en stadig udvikling på både det indre og det ydre plan. De fleste skytter holder af dyr. Hunde og katte, heste og hvad som helst. Skytten vil frelse verden med sine, egne, indsigter. Skytten har i bund og grund, et frelserkompleks. Det, de vil frelse menneskeheden fra, er det de selv frygter, nemlig hverdagens rutiner og vanemæssige adfærdsmønstre.

Skytten vil se sig selv som pioner. Men han er som regel pioner på åndelige områder, snarere end på materielle. Han vil helst tale om ting af filosofisk art, og oplyse andre om livets mening. Denne mening syntes dog altid at være temmelig fremmedartet.
 

De er ofte noget uøkonomiske og store i slaget når de bruger penge. De regner med, at der nok kommer nogle penge ind, på en eller anden måde. Skytten kan være den mest gavmilde af alle sjæle, både materielt og emotionelt. Men ikke på kommando.

Spontant kan Skytten overraske dig med en eller anden spændende plan eller et spændende projekt, som regel en rejse et eller andet sted hen, “præcis” når du har mest brug for det. Skyttens intuition er særdeles god på den måde.

SkytteSelv om Skyttens store kærlighed handler om åbne muligheder, finders der masser af Skytter, som er helt villige og i stand til at engagere sig i parforhold. Men han bryder sig ikke om at være buret inde, hverken psykologisk eller seksuelt. Skytten har behov for at kunne svæve af sted i sin forestillingsverden og sin fantasi, hvis det er det, han har lyst til.

Deres manglende sans for detaljer opvejes af deres fornemmelse for helheden. De trives som lærere, forelæsere, filosoffer, præster eller idrætsudøvere, eftersom de ikke blot er på hjemmebane, når det gælder det åndelige og idemæssige, men også ved udvikling i den materielle verden.

Skytten har ikke kun behov for at være bevægelig i ånden, men på alle områder.

Skytte: Den lyse side
Skytten er et optimistisk, udadvendt og smidigt tegn, som søger at handle spontant med livet i deres ihærdige søgen efter en mening med det. Skytter har også behov for en stor portion frihed – en frihed, som de modsat også er villige til at give andre.

Skytter har en fordomsfri og intellektuel nysgerrighed som bevirker, at de er villige til at lære om andre mennesker i et forsøg på at forstå dem, og er til gengæld tillidsfulde og åbne over for dem. Skytter siger præcis det de mener med en rystende åbenhjertelighed.

Skytte: Den dunkle side
Skytternes fejl er taktløshed, praleri og mundtænkning, som kan grænse til det fornærmende over for andre. Skytter har ligeledes en tendens til at moralisere og *prædike* for andre, hvad de bør gøre – naturligvis uden at de selv behøver følge de samme regler.

Et af Skytternes store problemer ligger i venskaber. De har utrolig let ved at være fuldstændig tro mod to mennesker samtidig. En Skytte der keder sig, er en fare for sig selv og andre. Efter deres mening, er der kun noget ved noget, så længe det er stimulerende, hvilket kan bevirke at de brænder deres lys i begge ender.

Skytte: Kærlighed
Skytter er meget selskabelige, men der er altid tid til ét vigtigt og kærligt forhold. De er varme og ømme, selv om deres sorgløse kærlighed kan synes for overfladisk for nogle af de mere lidenskabelige tegn, som foretrækker stabilitet. Uafhængighed er af vital betydning for Skytter, og de vil hurtigt føle sig fanget i et kvælende forhold.

Nogle af dem overlader deres partner til sig selv, mens de går op i deres egne interesser. De har ofte meget varme følelser og en vidunderlig livslyst og har tit mange interesser. De er naturlige optimister og vil hurtigt komme sig efter et nederlag.

Skytte: Erotik
Tegn med mindre udholdenhed bør advares om, at varmer de en Skytte op, kan resultatet blive en brand, som varer i timer. Faktisk kan Skytterne have en så glubende sexappetit, at man har foreslået, at de bør gøre det til en rutine at give deres partnere et eller andet pirringsmiddel, som ginseng eller E-vitaminer, hvis de skal holde trit med dem!

Skytterne ville sikkert gøre det, hvis de kendte ordet rutine! I hvert fald er det med så uberegnelig en sexdrift sikkert, at der følger en periode med afholdenhed, for at komme til kræfter. Skytterne er af natur kurmagere, som hader at være bundet af rutine for længe. De er impulsive og svælger med glæde i spontane, opflammede forhold.

Selvom de sædvanligvis er utålmodige, ofrer Skytterne sammen med deres partner tid på fælles udforskning både på det intellektuelle og det fysiske plan som en del af processen med at vække det seksuelle behov. Men Skytterne vil dog ikke under nogen omstændigheder tolerere kedsomhed – især ikke i sengen.

Skyttetypen:
Et langt, ovalt ansigt med en høj bred pande er karakteristisk for Skytterne. De årvågne, venlige øjne er mandelformede, og munden er stor og smilende. Skyttens udseende synes at gennemstrømmes af livslyst, og der er altid noget omkring dette tegn, som er stort og støjende.

Hvis det ikke er deres fysiske skikkelse eller grove vitser, så kan det sagtens være munden, for Skytten er kendt for konstant at træde i spinaten. Men deres øjne har ikke skyggen af ondskabsfuldhed.

Skytte: Ædelsten
Safir – Denne sten siges at give et godt helbred, styrke og beskyttelse mod onde tanker.

Skytte: Helbred
Skader og sygdomme i hofter og lår, leversygdomme, iskias, lammelser i arme og ben.

Traditionelt er Skytter kendt for deres energi og kærlighed til sport. Men de kan også være dovne og forvente, at deres medfødte fine fysik kan klare deres overdrivelser med hensyn til ufornuftig kost. Skytter tager ikke venligt mod råd om deres helbredsvaner.

I den henseende er de deres egen værste fjende. For selv om de tager let på personlige bekymringer og lidelser, findes der ofte en skjult ængstelse for deres helbred og en hemmelig frygt for at deres held måske en dag slipper op.

For ligesom at udfordre skæbnen dulmer Skytter undertiden denne mentale pine med nogle heftige spise- og drikkeorgier. Hvis det udvikler sig til en vane, kan de områder af deres anatomi, der er mest sårbare – lever, hofte og lår – tage skade.

Berømte Skytter:
Baruch Spinoza 04/12-1632 Jacques Chirac 29/11-1932
Ludwig van Beethoven 16/12-1770 Jimi Hendrix 27/11-1942
Walt Disney 05/12-1901 Steven Spielberg 18/12-1946
Willy Brandt 18/12-1913 Uri Geller 20/12-1946
Jarl Friis-Mikkelsen 01/12-1951 Christina Onassis 11/12-1950

 

» Gratis horoskop – Skytte

Skytte | Livsguiden

 

22 Responses to “Om Skytten”

Read below or add a comment...

 1. ellis ejlskov says:

  passer lige på mig… hvis på tide og se ind ad. meget tankevækkende.

 2. kat17 says:

  der kunne have stået en beskrivelse af Jørn

 3. Dorthe Nielsen says:

  det er jo så vildt. Det der er bare MIG 😀

 4. Mario Koka says:

  Passer så godt .!

 5. Marianne says:

  Det kan ikke siges meget bedre – det er totalt mig……så vildt

 6. Signe says:

  Ej hvor sjovt det er også lige på kornet mig ….. Jeg er dog født i løven 😉

 7. Stella says:

  Det er da skræmmende, som født i skytten og det passer det hele.

 8. Rasmine says:

  Underligt. Der er ikke ret meget af det, der passer på mig. I flere retninger er jeg lige modsat. Måske skyldes det min stenbukke-ascendant. Jeg tror, vil kigge på de andre tegn og se, om der er et, der passer bedre. Det kan jo være, at jeg kan få samme oplevelse som Signe.

  • Josefine says:

   Jeg har også stenbukken i asc. Og de tegn kan være ret modstridende! Når jeg kigger på horoskoper af denne art, kigger jeg altid både på skytten og på stenbukken. Føler mil følelsesmæssige side er i stenbukkens tegn og min handlemæssige side er i skyttens 🙂 får jeg ikke min frihed føler jeg mig mere som stenbuk end skytte. Men ja det er værd af kigge grundigt på sin asc!

 9. Anna Dina says:

  Det er sgu lidt uhyggeligt,. Men alligevel er det helt sikkert mig 🙂

 10. henrik says:

  jeg har virkelig ikke været ude for noget ligende. men passer gør det da også i den grad.

 11. Jeg kunne en gang selv fortælle og beskrive mig så godt hvis jeg skulle prøve det.

 12. carl jensen says:

  Er selv født i tyrens tegn, med tvillingeascendant. Har kun haft gode erfaringer i min omgang med personer der er født i skyttens tegn

 13. Dinmor123 says:

  Dette minder mig om min mugne ost i køleskabet……..OST!!!

 14. altidmig says:

  det her passer totalt på mig, der er ikke noget af det der som ikke passer, fantastisk!!!!!

 15. Louise says:

  Ok. Passer heller ik meget på mig må jeg indrømme. Gad vide om de får det 13. Stjernetegn ind ( slangen) der måske passer bedre på mig 🙂

 16. Ali says:

  ? Ja, det passer så godt.
  ?

 17. Tristan says:

  Lige akkurat skytte:-)

 18. Hulya says:

  Det super godt skrevet. Det hele er mig.?

 19. Malia says:

  Passer så perfekt ! Kunne ik beskrive det bedre selv ???

Skriv din kommentar ...