Læs horoskopet for Tyren ...Tyr

21. april – 21. maj

Tyr » Ugens horoskop


Om Tyren
Tyrens tegn er selvbevidst, udholdende, principfast og nyder gerne de varige goder. Det repræsenterer evnen til praktisk at konkretisere og befæste ideer og værdier. En tyr kendes bedst på sin stovte ro, tyren Ferdinand fra tegnefilmen er et godt eksempel, han foretrækker ro og fred til at nyde skønhed, noget godt at spise og drikke. Elementet er jord og kvaliteten er fast, så det kræver en dygtig debattør at ændre en tyrs standpunkter i en debat, og det lykkes nok ikke alligevel. Tyren bliver ved sit, møder du en, der har 40 års jubilæum i sit job, er det nok en tyr!

Tyrene er på grund af deres praktiske anlæg en anelse konservative. De tager ikke gerne et initiativ, hvis de ikke kan forudberegne resultatet. Tyreenergien gør det svært, at give slip, på det man har. De er æstetiske anlagte, og har frem for alt sans for form og fysisk skønhed.

De har et stort behov for nydelser, også af sanselig art. De har store seksuelle behov. Deres følelsesliv er kendetegnet ved dybde og trofasthed. De negative sider heraf, er deres skinsyge og besiddetrang.
 

Tyrens stærke behov for faste værdier og besiddelser, kan under uheldige omstændigheder resultere i nydelsessyge, materialisme og almindelig træghed. Dette skyldes angsten for at miste. Frygten for at miste den nærværende tilstand, hvad enten den er af materiel, følelsesmæssig eller intellektuel karakter, kan få Tyren til at anlægge en småborgerlig adfærd.

Tyren er et af zodiakens mest alment begavede tegn. Tyrene har skabende kraft og udholdenhed, når de først kommer i gang, og praktiske evner på alle livets områder. Dette giver dem rige muligheder for fremgang. Deres egentlige hindringer er bekvemmelighed, nydelsessyge og deres afhængighed af stemninger.

Det synes, som om der findes to forskellige typer af kvindelige Tyre. Den første type er de smukke, med perfekt teint, omgivet af smukke dufte, klædt i sanseligt, dyrt tøj. De er det ideelt feminine for mange mænd. TyrHendes problem er, at hun ofte ikke foretager sig ret meget eller tænker ret meget på noget som helst andet.

Den anden type af den kvindelige Tyr er den ” naturlige ” type. Hendes egenskaber i retning af hengivenhed og blidhed, urokkelighed og styrke er lige så meget til stede her, måske endda mere. Men de er de kvinder, som undgår sminke, spiser sundt, og bor på landet, afskyr tobaksrøg og ønsker at vende tilbage til den gamle livsstil. Og hvis du holder af at rejse, så giv denne kvinde mindst 2 måneders varsel og lav for Guds skyld ikke om på dine planer i sidste øjeblik!

De har gode intellektuelle evner og sans for logik. Tyrene tilføjer desuden en æstetisk dimension til de livsområder, hvorpå de er virksomme.

Tyr: Den lyse side
Tyren har en tålmodig, vedholdende og troværdig personlighed. Folk ved som regel hvor de har tyren – med mindre de tirrer den for meget.. Tyren er også varm og sensuel, og værdsætter smukke ting.. Tyren sætter stor pris på sine nære omgivelser, og vil gøre alt for at sikre deres velbefindende.

Tyr: Den dunkle side
Uheldigvis kan en tyr være så selvoptaget og så mistænksom over for alt nyt, at det grænser sig til det kedelige.. De er typisk den -stærke, tavse type- men ofte viser de sig også at være stivnakkede ignoranter.. De har et langsomt vakt, men forfærdeligt temperament, og kan være meget dominerende. Seksuel jalousi, endnu et tyretræk, fører tit til vredes-eksplosioner!

Tyr: Udholdenhed
Den typiske tyr er jordbunden, pålidelig, og udholdende, og en tyr kan fortsætte med stor ihærdighed længe efter at andre har givet op.. De er fortræffelige i forretningssager, da de er omhyggelige med planlægningen og de små detaljer.

Tyr: Kærlighed
Skønt de er lidenskabelige er de også stabile, hvilket måske ikke tiltaler dem, der kræver bestandig spænding. Ikke desto mindre er der mange der falder for Tyrens charme, gode udseende og deres rolige afslappede natur. De foretrækker at gå langsomt til værks.

Faktisk vil de være helt sikre på deres hjertenskær inden de binder sig. Pålidelighed falder Tyren naturligt, hvorfor de er trofaste elskere, men de kan være besiddende. De er traditionsbundne og går ikke mod skik og brug.

Tyr: Erotik
Tyren er langt det mest sanselige af tegnene. Begge køn tiltrækkes af velklædte, parfumerede og smukke mennesker. De kan være ret længe om at opfatte selv de groveste seksuelle signaler fra det modsatte køn. For Tyrene er et aktivt sexliv normalt en del af et stabilt forhold mere end et øjebliks tøjlesløs lidenskab.

Men er Tyrene ulykkelige i deres ægteskab, indleder de hellere et diskret forhold for at få dækket deres behov, end de bryder ud af deres ægteskab og ødelægger deres sikkerhed. I den rette situation kan de hengive sig fuldstændigt til den sanselige vellyst. Det ideelle soveværelse for en Tyr har en kæmpeseng med lækkert sengetøj, og herudover roomservice for at tilfredsstille Tyrens appetit.

Tyretypen:
Dette tegn har et fyldigt ansigt, med bred pande og fremstående hage og kæbe. Øjnene er store, og munden kan være bred. Den klassiske tyre krop er stærk, velproportioneret, og ofte undersætsig med kraftige skuldre, bryst og ryg.

Der er en beroligende stabilitet over Tyren, som er udtryk for dens loyale urokkelige natur. Men undertiden kan stabiliteten gå over i træghed, som har tendens til at give sig udslag på vægten.

Tyr: Ædelsten
Diamanter og smaragder – Begge sten forstærker Tyrens praktiske kvindelighed. Grækerne kaldte diamanten -adamas-, hvilket betyder uovervindelig. Den grønne smaragd fremmer synet

Tyren: Helbred
Betændelse i strubehovedet, halsbetændelse, struma, dårlige mandler.

Dette tegn hersker over svælg, hals og stemme. Overdrivelse af ting kan ofte resultere i muskelspændinger i dette område eller betændelse. Halsen er traditionelt et sårbart punkt for Tyre, og problemerne i dette område repræsenterer uvilje mod forandringer.

Der er ikke noget så tiltrækkende for en Tyrs gane som fyldig og sød mad. Medmindre de undgår kalorieholdig og fed kost, vil vægtproblemer plage dem i deres senere år. Regelmæssig blid massage skulle lette nakkestivheden. Hvilket de i øvrigt vil nyde.

Berømte Tyre:
Ole Vig Jensen 17/05-1936 Leonardo Da Vinci 23/04-1452
Ritt Bjerregaard 19/05-1941 Karl Marx 05/05-1818
Jacob Haugaard 12/05-1952 Sigmund Freud 06/05-1856
Claus Riskær Pedersen 24/04-1955 Adolf Hitler 20/04-1889
Peter Høeg 17/05-1957 Saddam Hussein 28/04-1937

 

» Gratis horoskop – Tyr

Tyr | Livsguiden

 

13 Responses to “Om Tyren”

Read below or add a comment...

 1. Anonym says:

  Det er helt sygt at min drømme date er en tyr!!

 2. tatiana msitoe says:

  de kan være mig selv .

 3. Maya says:

  Jeg er en tyr og det passer faktisk :3 mener det 😉

 4. Maya says:

  De er rigtigt jeg er en tyr og er mega forelsket i en jomfru 😉

 5. Storm says:

  Jeg er en syg i hovedet tyr. Storm 9 år 🙂

 6. Anonym says:

  Det passer næsten 100% på mig. Sindssygt ??

 7. Anonym says:

  Jeg elsker kage cx

 8. Preben says:

  Jeg er tyr og jeg har et rigtig fyldigt ansigt

 9. Jeg har et fyldigt ansigt og brede skuldre. Mændene er vilde med mig og min parfume. Jeg elsker 6 og er bange for at miste min Playstation. Hjælp mig plz

 10. Anonym says:

  En mulighed mv brok Smill påå
  .

Skriv din kommentar ...