Læs horoskopet for Vædderen ...Vædder

21. marts – 20. april

Vædder » Ugens horoskop


Om Vædderen

Vædderen er det første tegn i dyrekredsen, og Vædderne er også de dynamiske igangsættere. Der er altid fart over feltet, og forhindringer buser de direkte på, uden først at tænke over, om det måske var nemmere at gå udenom. Med alderen bliver de dog noget mere tænksomme, selv en vædder kan lære af sine brodne pander. Vædderens element er ild, så der er fyr under kedlen hele tiden. Vædderen er pionerens tegn. Det repræsenterer beslutsomhed, selvstændighed, mod, spontanitet, foretagsomhed og evnen til at tage initiativet.

Væddernes største svaghed er ikke så meget deres knaphed på eftertanke og fornuft, som det er deres utålmodighed, naivitet og tendens, til at løbe hovedet mod muren. De er ekstremt udadrettede, og lever deres følelser ud. De har stående behov for at udtrykke selvværd gennem handling, gerne i konkurrencesammenhænge. Blandt andre karaktertræk finder man mod, selvtillid og evnen til at begejstres.
 

Vædderen kan være en drillepind, en hestebremse, som stikker løs på alle, som har vokset sig for selvtilfredse. De elsker at spille rollen som Djævelens advokat og har ikke noget imod, at alle bliver grundigt sure på dem af den grund. Det frembringer i det mindste lidt aktivitet, som for Vædderen er ensbetydende med liv.

Vædderen kan fremvise en meget høj grad af selvstændighed, energi og viljestyrke. Når de brænder for en sag er der fuld fart på, indtil de brænder ud og må lade mere udholdende personer gøre arbejdet færdigt. De har smag for eventyr og deres evne til at få ideer, kan gøre dem til ledere i mange sammenhænge.

En typisk ting ved vædder piger er, at de hader alt hvad der hedder damefrisører og skønhedseksperter. De er nogle tyranner, der ikke vil sætte ens hår som man selv ønsker det, og så sætter de altid skilningen, hvor man ikke vil have den.Vædder Nej, man kan vaske og klippe sit hår selv, og skulle det blive skævt, er der bare ikke noget at gøre ved det. Hellere klippe det skævt selv, end lade en frisør få en til at ligne et nyklippet lam.

Vædder kvinden er født til overordnede og ledende stillinger, fordi deres styrke og mod, ligefremhed og overbevisning giver dem både personlig udstråling og autoritet. Deres trang til buse frem og blande sig, populært kendt som herskersyge, er underholdende for nogle mennesker og ophidsende for andre.

Praktisk og teknisk begavede, som hun og han er, vil den typiske vædder ikke lade sig standse af noget, før vedkommende selv har fundet sin egen løsning på et hvilket som helst problem.

Vædder: Den lyse side
Vædderens personlighed er heftig og varm, lidenskabelig og selvudfoldende med trang til handling – her og nu! Det er ikke et tålmodigt tegn; alt gøres impulsivt og med stor energi.

Vædder: Den dunkle side
Mærkeligt nok er en vis sendrægtighed en af dette tegns største svagheder. Skønt Vædderen er overordentlig utålmodig og intolerant over for udsættelser, så er Vædder-personligheden tilbøjelig til selv at udsætte, hvad der skal gøres.

Hvis sagen ganske enkelt ikke er interessant nok! Væddere kan være grove, og tit fornærme folk, eller benytte en tyrannisk taktik ud fra et egoistisk ønske om at få det på deres måde.

Vædder: Egoist
Som det første tegn i dyrekredsen er Vædderens motto: Mig Først!
Vædderens personlighed, som er aktiv og udadvendt, er skræddersyet til at sætte sine aftryk i verden – hvilket kan føre til en selvoptaget og egoistisk livsholdning, som dog også giver resultat, da det er en kendsgerning, at Vædderen altid får sin vilje.

Vædder: Kærlighed
De forelsker sig ofte ved første blik og forguder deres partner. Men trods deres muntre ydre, er de blødhjertede og sårbare. Væddere er betingelsesløse i deres kærlighed, og gør intet halvt. De er ægte optimister, nægter at acceptere et nederlag og er ofte frembrusende, når de mener at have fundet sand kærlighed. De er sentimentale og impulsive – sommetider dumdristige.

Vædder: Erotik
Vædderne er måske det mest seksuelt krævende tegn i dyrekredsen. De anspores mere af begær end af kærlighed. Vædderen er et meget udadvendt tegn, og de der er født under det, kan være meget lidenskabelige.

De kan dog blive så meget revet med, at de har vanskeligt ved at bygge tingene op gradvist, hvilket kan udelukke forspillet i deres sexliv. For Vædderne er lidenskaben altfortærende og umiddelbar i sådan en grad, at andres følelser kan blive glemt i øjeblikkets hede. I soveværelset kan Vædderens største problem være egoismen.

Undertiden er Vædderne faktisk så optaget af deres egen seksuelle behov, at de går ud fra. at de deles af deres partner. Væddere bør gøre alt for at sikre, at de i valget af fast partner finder en med samme seksuelle behov. Væddere kan være meget spændende elskere.

Væddertypen:
Dette tegn har et lang, bredt ansigt med en høj pande og stærke men alligevel fintformede træk. Øjnene er livlige og ofte dybtliggende med markerede øjenbryn.

Kroppen kan være svagt fremoverbøjet, som i en ivrig forventning om livets næste udfordring, og musklerne er ofte anspændte, for Vædderen har svært ved at slappe af. De er slanke mennesker og langlemmede som antyder en ukompliceret robusthed.

Vædder: Ædelsten
Rubin – Rubinen åbner, healer og styrker hjertecenteret samtidig med at den renser blodet og giver energi til hele kroppen.

Vædder: Helbred
Hovedpiner, acne, besvimelse, hjernehindebetændelse.

De kommer sig ret hurtigt over sygdom, og da de hersker over hovedet, er de typiske lidelser kraftige hovedpiner og feber der brænder ud i løbet af ingen tid. De kan have en tilbøjelighed til at være irritable eller humørsvingende.

Vrede øger stress, og det kan påvirke blodforsyningen til hjerne og øjnene. Væddere bør især undgå kaffe og hvidt sukker, da det kan føre til ekstra stress i nervesystemet og binyrer. Væddere har ikke de helt store problemer med vægt – det er de alt for livlige og aktive til!

Berømte Væddere:
H.C. Andersen 02/04-1805 Giovanni Casanova 02/04-1725
Karen Blixen 17/04-1885 Van Gogh 30/03-1853
Dronning Margrethe den II. 16/04-1940 Marlon Brando 03/04-1924
Lisbeth Dahl 09/04-1946 Elton John 25/03-1947
Bjarne Riis 03/04-1964 Ayrton Senna 21/03-1960

 

» Gratis horoskop – Vædder

Vædder | Livsguiden

 

17 Responses to “Om Vædderen”

Read below or add a comment...

 1. Henny Henriksen says:

  Ønsker stjernetegn med vædderen og vandmand

 2. Lise Lotte says:

  Man skulle tro i kendte min datter! 😉

 3. emil søholm andersen says:

  i kender jo mig rigtig godt som om i har sky’s rundt om mig

 4. Gabrielle says:

  PuHa…. Jeg kan ikke styre min intolerance og tålmodighed…:(

 5. karin christensen says:

  Hvor er det vildt, jeg er selv vædder kvinde og alt passer bare på mig og min personlighed

 6. Anonym says:

  vædder styrer

 7. Christel says:

  Passer næsten, men kender flere væddere med vægtproblemer, selv om vi farer rundt ..

 8. Mimi says:

  Det passer så meget <3

 9. ?? says:

  Det er Som om i beskriver mig

 10. anynom says:

  Det der er uhyggelig præcist!

 11. Philip says:

  det er sindsygt at de kan ramme plet og sige så meget om en person som er 100% rigtigt fatter det ikke

  folk skal være velkommen til at besøg min virksomheds hjemeside ven og se hvor jeg er om 3 år 🙂

Skriv din kommentar ...