Læs horoskopet for Vægten ...Vægt

24. september – 23. oktober

Vægt » Ugens horoskop


Om Vægten

Er du født i Vægtens tegn, er du kunst eller skønhedselskende, du sætter harmoni, fællesskab og kærlighed forud for alt. Du er som skabt til luksus, skønne omgivelser og alt, hvad der er raffineret og smuk.

Tegnet er styret af kærlighedens, skønhedens og kunstens planet Venus. Personer født i Vægtens tegn er imødekommende, selskabelige og meddelsomme.

Vægten har en ganske god smag og er også temmelig forfængelig. Han er som regel optaget af, hvordan han ser ud, hvilket enten kan frembringe en virkelig velklædt og tiltrækkende mand, som ser godt ud og holder af kvalitet eller frembringe en pyntesyg påfugl.

De har et stort behov for social anerkendelse og opmærksomhed. Partneren betyder mest i tilværelsen, ikke i den betydning at Vægten leder efter en partner for at få tryghed, men snarere for at få en kammerat i selskabslivet.
 

Vægten er et Kardinalt tegn og derfor også et initiativrigt tegn. Men Vægte foretrækker at sætte diverse projekter i gang i samarbejde med andre, frem for at stå alene med hele ansvaret. Det er også et lufttegn, hvilket gør Vægte intellektuelt anlagte og kundskabssøgende. De er især interesseret i viden, som angår mennesket og dets psykologi.

Der findes ofte en stærk intellektuel fremdrift i vægtkvinden, hvad enten den viser sig som kærlighed til viden på et teoretisk plan eller som kærlighed til at organisere. De har ofte behov for en markant karriere til at give mulighed for at udtrykke deres talenter. Og der forekommer ofte er virkeligt talent for at arbejde med grupper, til at samle flok til samarbejdsprojekter.

De passer godt som rådgivere, når der er tale om at veje forskellige muligheder op imod hinanden. Vægte er æstetisk begavede og omhyggelige med at færdes i smukke omgivelser og blandt tiltalende mennesker.

VægtDeres livsforløb bliver på grund af deres imødekommende sociale indstilling, påvirket af de kontakter de får ved hjælp af deres personlige tiltrækning.

Vægtens tegn er partnerskabets tegn, og vægte er dem, der trives dårligst som ungkarl, ungpige.

Personer født i Vægtens tegn har let ved at se et problem fra begge sider, men det resulterer i, at de på det personlige plan har svært ved at tage en beslutning. De søger harmoni og balance på alle områder.

De egner sig derfor til alle erhverv, hvor de har gavn af dette, som jurister, ægteskabsrådgivere, kunstnere, indretnings- arkitekter og på alle områder, hvor man beskæftiger sig med at forskønne mennesker og omgivelser.

Vægt: Den lyse side
Vægtens personlighed er sorgløs, charmerende og behagelig, og en, for hvem venskaber er altdominerende. Dette tegn fungerer ganske enkelt ikke uden kontakt med andre mennesker og er derfor en glimrende vært eller værtinde.

Vægten er også et tegn, som værdsætter fred – ofte for enhver pris – og som er meget retsindig, hvorfor andre sætter stor pris på Vægtens selskab, da de altid vil søge et kompromis, når argumenter ikke slår til. Men Vægtens omgangskreds bør huske, at det blot er tilsyneladende – hvis det passer dem, kan Vægten charmere fuglene ned fra træerne!

Vægt: Den dunkle side
Vægtens berømte ubeslutsomhed indebærer, at de enten forholder sig afventende eller svinger vildt fra et synspunkt til et andet. Det er altså ikke det mest troværdige tegn, og det beskyldes da også tit for at være falsk.

Det er måske mindre velkendt, at Vægten også er et meget selvcenteret tegn, som altid insisterer på at få sin vilje. I sidste ende får Vægten altid sin vilje, og enhver form for luskede kneb gælder. En modvilje til at få snavsede hænder giver Vægte et anstrøg af dovenskab, som kan betyde udsættelse af deres mange planer.

Vægt: Fredsmægler
Vægtens grundlæggende drift er at skabe balance og harmoni med andre mennesker, og det gør den ofte på bekostning af egne behov. En Vægt kan være behagesyg, men er den perfekte diplomat, altid parat til at forhandle fred mellem stridende grubber eller kævlende ægtefæller.

Vægt: Kærlighed
Romantikken kunne være opfundet af Vægte, der benytter alt fra poesi til dyre middage, når der bejles til en mulig partner. De elsker at flirte, og dette ændres ikke, selvom de har fundet deres drømmepartner. I stedet bliver de ved med at øve sig på andre mennesker for at være sikre på at de ikke har mistet grebet!

For dem er livet ikke værd at leve uden en elsket partner. De længes efter den følelsesmæssige tryghed ved at vide sig elsket. Vægte er blandt de mest tiltrækkende; de er charmerende og diplomatiske. De forstår at nyde livet og sikre sig, at det også gælder deres partner.

Vægt: Erotik
Vægtene er kendt for at være imødekommende, og de tilpasser sig hurtigt andres behov. De kan derfor være pragtfulde, om end noget passive, elskere i denne rolle. Den sande vej til Vægtens hjerte går gennem bejlen.

En romantisk middag med levende lys, eller smigrende komplimenter vil bidrage til at tø deres til tider kølige ydre op. Vægtene er nydere i stor stil, og de som finder tilfredsstillelse i et forhold, kan tilbringe timer med at kærtegne en partner.

Vægttypen:
Et langt ovalt ansigt med et kæbeparti, der er bredt som panden, om end ikke bredere, er kendetegnende for typiske Vægte. De store mandelformede øjne sidder ofte dybt. Næsen er altid meget fin, og munden sædvanligvis bred.

Den mandlige Vægt har ofte flotte ben, og den kvindelige en udtalt hvepsetalje. Den typiske Vægts træk siges at give et sødladent udseende. Ofte udstyret med smilehuller. Men man skal ikke lade sig bedrage: Vægte er dygtige til at udnytte deres fysiske charme til at få det præcis som de vil have det, og bag den charmerende overflade skjuler sig en vilje af stål, som ofte modsiger det venlige udtryk.

Vægt: Ædelsten
Lapus lazuli – Denne smukke dybblå sten, plettet med guld, som Egypterne kaldte -den himmelske sten-, er en perfekt afstemt ædelsten for Vægte.

Vægt: Helbred
Lidelser i nyrer og blære, eksem, lumbago, bylder.

Vægtens hovedproblem består i at veje mulighedernes for og imod for at nå frem til en rigtig beslutning. Vægtens skarpe hjerne viser god dømmekraft, hvad angår andres anliggender. Men i deres eget liv plages de af deres ubeslutsomhed.

Det vanskelige for Vægte er, at de, selvom de let lader sig ophidse over argumenter, kan skabe et om muligt større indre stress ved ikke at hævde sig selv. Typiske stress-symptomer for Vægte er eksem, svag ryg og nyreproblemer. Et andet område, som Vægte skal være opmærksom på, er deres vægt.

Vedvarende overdreven spisning kan tyde på depression. Men med deres stærke og udholdende konstitution, er der ikke grund til, at Vægte ikke en gang imellem skulle give efter for den søde tand, Ligevægt er nøgleordet for deres helbred og generelle velbefindende.

Berømte Vægte:
Ole Rømer 05/10-1644 Friedrich Nietzsche 15/10-1844
Lilian Skov Jensen 20/10-1943 Heinrich Himmler 07/10-1900
Hans Engell 08/10-1948 Margaret Thatcher 13/10-1925
Gerhardt Piester 03/10-1953 John Lennon 09/10-1940
Master Fatman 24/09-1965 Lech Walesa 29/09-1943

 

» Gratis horoskop – Vægt

Vægt | Livsguiden

 

29 Responses to “Om Vægten”

Read below or add a comment...

 1. Dorte says:

  Så sandt som det er skrevet ;0)

 2. Chanette says:

  Passer skræmmende godt!!!

 3. admin says:

  Mange tak for jeres kommentarer Dorte og Chanette.

 4. Anonym says:

  Passer utroligt meget! Godt gået

 5. jonas says:

  passer mega godt

 6. Jeanette Hansen says:

  Det passer jo skræmmende godt :(!

 7. jan says:

  Det passer det undre mig bare at det er så tæt på

 8. Jimmi says:

  jeg tror lige jeg var ved at tisse i bukserne der hold kæft det passer godt på mig ( HVEM HAR OVERVÅGET MIG!! ) 😀

 9. Ida says:

  Ja, det passer meget godt – undtagen udseendet, men det havde jeg heller ikke regnet med. En ‘hvepsetalje’ får jeg sgu aldrig. 😉

  • Anonym says:

   Nu er det også sådan at hver person har en assendant – altså et andet stjernetegn som de ligner på deres ydre. Jeg er selv vægt med krebsen som assendant – og jeg kan LOVE dig for at det passer 🙂

 10. Rebecca says:

  Jeg sidder næsten og bliver helt skræmt over så passende det er! Da i begyndte at beskrive vægtens udseende tabte jeg kæben 🙂

 11. Juul says:

  Hvor er det vildt, jeg er mundlam !!

  Alt passer næsten, har sygt dårlig ryg og ondt i nyre ?!??!?

  Shoiiit :O

 12. drengen says:

  det var sku lige godt ramt!! hvem f…… har regnet det ud passer på mig. det er lidt skrammene, men fair nok. noget at forholde sig til.
  mvh

 13. Anonym says:

  Det passer godt minus det oval ansigt er mit mere hjerteformet…:)

 14. nicole says:

  Det passer overraskende godt…. Har ryg problemer og slår ud når jeg bliver stresset..

 15. Gitte says:

  Det passer jo også på mig, tænker altid på en ene side og på den anden side. Arbejder med mennesker, ønsker mere psykologisk viden. Arbejder også selvstændigt i andet projekt, hvor jeg keder mig og laver overspringshandlinger, mangler en at dele ansvaret med. Har fundet en kæreste som er fisk, hvordan passer vi sammen ? Hvilke stjernetegn er gode for vægten ?

 16. Christian Severin Larsen says:

  Jamen, altså, ovenstående giver tæt på ingen mening. Igen og igen fremhæver indlægget Vægtens store ønske om balance i de sociale relationer og de følgeligt store evner indenfor diplomati og til at skabe kompromisser. Hvorefter artiklen gudhjælpemig fremhæver Friedrich Nietzsche, Heinrich Himmler og Margaret Thatcher som berømte vægte. Tre mere uligevægtige, udiplomatiske og konfrontatoriske mennesker bliver svært at finde. Nogen skylder en forklaring på dette åbenlyse modsætningsforhold. Har én af Mars’ måner trukket disse tre personer i en mere krigerisk retning? Er der blevet fusket med fødselsattesterne? Eller er beskrivelsen af Vægtens personlighed blot pure opspind? Nogen burde opklare dette himmeltråbende mysterium.

  • freeman says:

   Måske er det ikke noget himmeltråbende mysterium, men snarere et spøgsmål om perspektiv? F.eks. om man elsker eller hader folk (berømte eller ej) holder de ikke op med at være det de er, ligegyldigt hvilket stjernetegn de er født under.

   Alle mennesker indeholder kapacitetet til “onde” ligesåvel “gode” gerninger, men hvem bestemmer hvilket er hvad og hvornår? Det kan kun til enhver tid være en subjektiv oplevelse/påstand (da der altid vil være andre som mener det modsatte). Naturligvis når der er flere der er enige om hvad “vi” mener er rigtigt og forkert, virker “vores” overbevisninger meget stærkere, men det i sig selv er intet bevis på, at “vi” har ret/sandheden.

   Vi bor i en verden af dualiteter, og dermed kontraster. Hvordan kan vi overhovedet definere hvad er “godt” (lys), hvis vi ikke har noget baggrund (ondt/mørkt) at måle det med? (F.eks. prøv at holde en fyrfadslys op foran solen og se hvad der sker med flammen). Jo stærkere vi gerne vil opleve lyset, jo mørkere skal baggrunden være for at få oplevelsen.

   Jeg håber det afslører lidt mere af mysteriet.

   Hvis du er interesseret i at kigge dybere på dit spørgsmål samt få en mere dybgående, meget klart og logisk svar, kan jeg højest anbefale Per Bruus-Jensen’s seneste bog “Guds vilje”. Koster næsten ingenting, tager en lille time at læse og virkelig åbner ens sind til potentialet bag bl.a. “ondskab” i vores hverdags eksistens. En vidunderlig lille bog med en meget stor besked. ;o)

   Bogen kan bestilles gennem Forlaget Nordisk Impuls:
   http://nordisk-impuls.dk

 17. Hannah says:

  Det passer alt for godt

 18. Kenneth Jensen says:

  Shit det passer jo for vildt godt hvordan er det muligt det er for vildt. så alle der ikke kender vægte bare læs guiden vi er sku da de bedste personer. men husk lige alle vægte har brug for ærlige mennesker og sikker stabilt forhold det er nok den måde Man altid vil have en vægt for livet tag aldrig røven på en vægt da man ALDRIG nogenside vil blive accepterede igen mærk mine ord her. jeg er selv igang med en længere process nemlig at se om skorpioner bare udnytter vægte. har en rigtig fed ven der er skorpion vi har kendt hinanden i 8 år nu men noget begynder at tyde på udnytning og uærlighed. er der andre der har erfaring med dette vil jeg rigtig gerne høre om alt hvad jeres oplevelser er med skopioner. jeg håber det er mig der tager fejl her for han er satme sjov og pisse god at snakke med men husk for en vægt er ærlighed og tryghed ALT hvad vi kæmper for altså priotet 1.

  jeg syntes sku selv vi vægte styre for vildt med vores diplomatiske og hormoniske evener for hvem vil ikke gerne lyttes til og forståes når det er svært i livet Vægtens slang må altså være (WE FEEL PEOPLE)

  Til de personer der har skrevet dette 1000000000000000000000 tak forde i forstår vægte det er sku vildere end troen på GUD
  og biblen der har manipuleret med folk fra start og altid taget de bedste personer fra os nemlig dem vi elsker allermest det foregår selv idag. jeg siger til mig selv og har altid gjort sagt SPILD IKKE TID PÅ NOGET HVOR MAN IKKE KAN SE DET ELLER DE FYSISKE BEVISER. det er en fucked up i hovedet og fortvilese på sin egen tro og den man selv er. Biblen siger adam og eva skulle være de første mennesker på jorden Hvordan skulle deres barn så kunne nå at klare sig selv og yderligere formere sig så hurtigt det er Umuligt jeg mener sku vi er skapt mange flere mennesker fra start og pentagon skjuler jo oplysninger for befolkningen så mon ikke det er et godt sted at finde beviset på det derinde. hvad ville vi skabe eller ske hvis vi rottede os sammen ALLE sammen iluminarti og skabte en fri verden og hjalp hinanden af kærlighed istedet for frygt og penge. jeg tro på dette er løsningen vi er alle mennesker med føelser jo og dette skulle selvfølgelig være frivilligt og op til ens egen samvittighed om man vil være en del af det frie fællesskab. de styre os jo med penge og frygt det er ik okay. fuck penge og gør det af kærlighed istedet forde der går ikke noget af nogen af at være ærlig og hjælpsom tværtimod det giver satme pote til en selv og dem man hjælper forde man handler i kærlighed og er menneskets største kræft til at forstå hinanden. så bare alle så det sådan så tror jeg på mennesker ville føle sig frie. og vi fortjener sku at leve i friheden selv. vi skal hjælpe hinanden ikke vælte hinanden eller slås. det er kun én grund til mennesket bliver vred og sur det er forde vi behandler dem forkert og glemmer at eller er bange for at give kærlighed og føelser til andre.

  og det virker sku man kan prøve helt gratis endda hjemme i stuen giv kærlighed og hjælpsomhed og andre mennesker vil aldrig glemme den kærlighed og hjælpsomhed igen forde kærlige og rare føelser kan vi mennesker bare ikke få nok af jo hvem ville ikke gerne kunne føle sig rig på kærlighed og hjælpsomhed det er mega meget mere en penge

  ‘Til den eller dem der læser dette så tænk på vi kan stoppe iluminarti med KÆRLIGHED og HJÆLPSOMHED det kan de ikke gøre noget ved hovsa iluminati NOGEN AF OS HAR LURET JER

  Ville nogen være villige til at prøve og teste dette på andre mennesker er jeg sammen med jer men husk giv kærlighed og vær hjælpsom sammen kan vi gøre det

 19. Lisbeth says:

  Jeg er skorpion med vægt i ascendanten. Jeg er vist mere vægt end skorpion…

 20. Anonym says:

  Hey jeg er også vægt og så forstår jeg nu hvorfor jeg er SÅ smuk

 21. nina says:

  wauw det passer virkelig godt, helt utroligt, har dog ikke en hvepsetalje, men har og til tider udslæt ved stressede periode..

 22. Anne Hansen says:

  Ovenstående beskrivelse af vægte, er så klicheagtigt, – og useriøs, at den blot er en gentagelse af ugebladenes latterlige karistika. Det er en myte, at vægte er ubeslutsomme, og vægelsindede. Tværtimod, repræsenterer vægten en stålsat beslutsomhed, og karakterfasthed. Vægten er ikke en lyserød romantiker, der ikke kan stå alene. Mahatma Ghandi besad,en ekstrem beslutsomhed, jernvilje, og mod til, at gå mod strømmen. Ligeså havde Lech Walensa, og Neill. Vægten symboliserer retfærdighed, og derfor vil de altid forsøge, at sikre et nuanceret helhedsbillede, når balancen skal opretholdes. Netop derfor, er det ofte vægten som går mod strømmen, med deres holdninger, og mod hertil.

 23. rimelig anonym says:

  jeg må sige jeg har aldig troet på horoskoper og det her hjælper OVERHOVEDET IKKE

Skriv din kommentar ...