Læs horoskopet for Vandmanden ...Vandmand

21. januar – 19. februar

Vandmand » Ugens horoskop


Om Vandmanden

Vandmænd er anderledes, nærmere kan man ikke komme. Vandmænd er originale. Deres opfindsomhed, intuition, åndelige bevægelighed og skabende evner gør dem let til livets klovne og outsiders. Selv af deres fjender bliver de beundret for deres intelligens og slagfærdighed. Deres vilje til at reformere og vende alle accepterede værdier på hovedet gør at omgivelserne har svært ved at afgøre, om de bare er underlige, vanvittige eller geniale. Vandmænd vinder let sympati, ikke bare blandt sine nærmeste, men også i bred almindelighed.

Vandmanden opfatter sig selv som sandhedssøgende og som oplyser i en tid med åndeligt mørke, og omverdenen og samtiden som træg og indskrænket. Vandmanden forveksler ofte viljen til at vende op og ned på alting med genialitet.

Vandmanden lader sig ikke slå ud af, at hans bestandige nye forslag vækker modstand og afvises. Tværtimod ansporer det ham til at komme frem med endnu flere planer, projekter og ideer. Han tager nemlig ikke kritik som noget personligt.
 

Vandmanden har en gruppebevidsthed, han ser mennesket, og sig selv, snarere som en del af menneskeheden end som enkelte individer. Han er humanist til fingerspidserne. Hvis en person ikke forstår ham, skyldes det sandsynligvis, at samfundet har indoktrineret vedkommende. Det animerer Vandmanden yderligere i bestræbelserne på at reformere samfundet og alle dets institutioner.

Vandmanden har brug for at finde et felt, som han så igen kan vende ryggen til, når han opdager, hvor indskrænket det er i forhold til hans eget begavelsespotentiale.

De elsker at beskæftige sig med ny teknologi, for eksempel EDB, men kun så længe det ikke bliver til rutine.

Den mandlige vandbærer kan være irriterende, når det drejer sig om parforhold. Hvis du leder efter meget føleri og sværmeri, så hold dig væk fra en vandbærer, det er mere sandsynligt at du vil få langtrukne politiske diskussioner og meget sjældent få hvisket søde ligegyldigheder.

VandmandPå den anden side, hvis du søger en ven som elsker, gør Vandmanden alle de andre tegn til skamme. Han har en ægte interesse i dig. Forsøg bare ikke den tungt følelsesladede tilnærmelse. Og … køb blomster til dig selv.

Kvindelige Vandmænd har somme tider lige så svært ved at udtrykke følelser som mandlige. Somme tider er følelserne fuldkommen ubevidste og i så fald ser man tilsynekomsten af kulde, fjernhed og reservation i de personlige relationer.
“Bind mig ikke syndromet” er lige så typisk for den kvindelige Vandmænd som for den mandlige.

Vandmanden egner sig til at være kunstner, tekniker, opfinder, psykolog, pædagog, filosof og endog landmand, fordi her kan han føle sig som en af folket.

Landbrug kan dog ikke friste Vandmanden i længden. Hans behov for afveksling og kulturelle adspredelser driver ham til sidst mod byen.

Vandmand: Den lyse side
Vandmænd er levende, opfindsomme og originale. Alt passer til Vandmanden, og det at være særpræget bekymrer ikke dette tegn; faktisk er Vandmanden altid ude af trit med resten af verden og nyder alt der er anderledes.

Vandmænd er også et af stjernetegnenes lykkeligste excentrikere. Selv om det kan være utroligt vanskeligt at komme tæt på en Vandmand, så er det et Fast tegn og derfor loyal og trofast. Bed en Vandmand om hjælp og du får den øjeblikkelig, som om nødvendigt vil give sin sidste skjorte væk.

Vandmand: Den dunkle side
Vandmandens personlighed kan være kaotisk og uforudsigelig, stædig og oprørsk, forskruet og trodsig. Det er et tegn, som kan være fuldstændig viet til det at være ukonventionel, alt imens det ubevidst bliver hængende i et stivnet mønster. Det er også et tegn, der kan lukke af til grænsen til kulde, hvilket kan gøre det vanskeligt for andre at omgås dem.

De tager sig ikke af hvad andre tænker, og somme tider blæser de på sociale konventioner til fordel for anarki. Den isolation dette kan medføre, kan komme som en overraskelse for en Vandmand, da de har vanskeligt ved at indse, at de kan have handlet urimeligt.

Vandmand: Menneskekærlig
Selv om Vandmændrens-karakteren er en af de mest upersonlige og indelukkede, nærer Vandmænd alligevel altid en dyb omsorg og interesse for deres medmennesker. De er også fulde af menneskekærlige idealer, som dog kan forekomme lidt vage, hvilket giver Vandmænd ry for at have hovedet i skyerne.

Vandmand: Kærlighed
Vandmænd er udadvendte, underholdende, intelligente og ofte meget idealistiske; de har mange venner, som spiller en vigtig rolle i deres liv. De er tit loyale og pålidelige, og deres partnere kan let blive misundelige på de nære bånd mellem en Vandmand og dens venner.

De er meget uafhængige, og kan ikke udstå at være bundet. Ikke desto mindre er de trofaste og understøttende i de rigtige forhold. Skønt de virker meget ukomplicerede, skal man ikke tro, at Vandmænd er lette at omgås, da de er uforudsigelige og gerne holder deres partner i uvished.

Vandmænd er ikke meget for at vise deres virkelige følelser. Deres uafhængighed betyder, at det kan være svært for dem at falde til i et forhold. De har svært ved at opbygge tillid, men er meget trofaste, når et forhold er etableret.

Vandmand: Erotik
Mange Vandmænd bruger en del tid på at drømme om kærlighed og erotik, og det afspejler sig i deres seksuelle adfærd. Det hævdes ofte at de har svært ved at skelne mellem fantasi og virkelighed. Vandmænd bliver tit tillagt opfindelsen for begrebet fri kærlighed, men det ligger for det meste langtfra sandheden i deres eget sexliv.

Selvom de motiveres stærkt af stemninger, kan de være uden forbindelse med deres egne følelser, da disse er skjult så godt. Når først de har etableret et forhold, kan Vandmandene imidlertid være opfindsomme og til tider endda perverse. De er tit revolutionerende tænkere, og deres seksuelle udfoldelser kan chokere de mere konventionelle tegn.

Aldrig så snart har de opdaget en ny seksuel teknik førend de fascineres endnu mere af en anden. Vandmandenes partnere er tit hypnotiseret af deres fortryllelse, men på samme tid desorienterede af deres åbenbare fjernhed og uafhængighed. Vandmænd er meget pålidelige, uforudsigelige og underholdende elskere.

Vandmandtypen:
Et langt ansigt med en bred pande, en venlig mund og en velformet hovedform. Dette tegn strækker sig fra det tætte og korpulente, til det spinkle og sarte. De har en tendens til at “leve i hovedet”, og er derfor tilbøjelige til at mistro den fysiske, da de især opfatter kroppen som en besværlig hindring for deres mentale beskæftigelser.

Det mest ensartede træk ved Vandmanden er øjnene, som sædvanligvis er vidt åbne og utroligt klare. Deres udtryk er venligt på en uhildet måde, men de kan synes vage og uopmærksomme. Ofte virker det som om de ser en horisont, der ligger langt ude for dødeliges syn, hvilket de måske også kan!

De fører sig frem med en mine af selvbeherskelse. Den fysiske holdning er karismatisk, men ofte på en fjern måde.

Vandmand: Ædelsten
Akvamarin – Denne klare, blå eller blågrønne sten giver lethed, munterhed, humor og mod. Den symboliserer venskab og hævdes at kunne lindre stress.

Vandmand: Helbred
Skader på lægge og ankler, åreknuder, dårligt kredsløb, blodsygdomme, hjertebanken.

Vandmænd er ofte fascineret af spørgsmål om helbredelse, især inden for de nye teknikker. Alligevel kan de let forsømme sig selv. De er simpelt hen for opslugt af deres tanker. Træthed kan føre til manglende koncentration og gøre dem irritable og anspændte.

Andre typiske symptomer for Vandmænd er muskelspændinger og kramper. Dette kan være lang tid undervejs og efterhånden føre til kredsløbs-lidelser, endnu et typisk symptom for Vandmænd. De bliver ofte ubehageligt overraskede når kroppen svigter, og de er vanskelige patienter. Når Vandmænd driver motion, bør de ikke overdrive. Undertrykt vrede kan før til forvirring.

Berømte Vandmænd:
Jules Verne 08/02-1828 Ronald Reagan 06/02-1911
Boris Jeltsin 01/02-1931 Zsa Zsa Gabor 06/02-1915
Anne Marie Helger 12/02-1946 James Dean 08/02-1931
Henrik Dam Kristensen 31/01-1957 John Travolta 18/02-1954
Trine Michelsen 21/01-1966 Lisa Marie Presley 01/02-1968

 

» Gratis horoskop – Vandmand

Vandmand | Livsguiden

 

29 Responses to “Om Vandmanden”

Read below or add a comment...

 1. Ullrik Lie says:

  Jeg er født onsdag den 19.februar 1941 og har aldrig læst horoskoper før nu, men jeg kunne genkende ca.90 procent af de tegn som gælder for Vandmanden.

  Men i virkeligheden kan man ikke sige hvilket stjernetegn et menneske er født i, fordi stjernebillederne har forskubbet sig og er ikke stationær som et fotografi, fordi konstellationerne overlapper hinanden konstant som ‘isbjerge’ i universet, i lighed med vores solsystem som bevæger sig væk fra mælkevejens kerne og er på vej ud af mælkevejen, hvilket vil sige at vores solsystem nu befinder sig 27,000 lysår væk fra mælkevejens centrum, og det samme med alle stjernebillederne som ligger til grund for astrologien og dens formodede forudsigelser om menneskets adfærd, da mennesket i begyndelsen blev skabt i Guds billede og ikke i ét eller andet stjernetegns billede.

  Desuden er astrologi og stjernetydning blot Satan og dæmonernes virkeområde, og har vildledt milliarder af godtroende og naive mennesker.

  • pigen23 says:

   Det passer meget godt med mig, personlighed og det med helbredet osv. også kærligheden: “bind mig ikke”… men jeg ved stadig ikke om jeg skal tro det.

   • alex says:

    den 19 februar så er du fisk og ikke vandmand, jeg er født den 18 feb og min lille bror den 19, jeg er vandmand han er fisk

    • Ullrik Lie says:

     Tak Alex for din rettelse med hensyn til det at være en “vandmand eller en fisk”.
     Men krøller eller ej Gud elsker sine børn, ja vandmand eller fisk er egentligt totalt ligegyldigt, fordi det er nemlig ikke fødselstidspunktet, den dag man er født, men den dag og det øjeblik ens moders æg blev befrugtet som h hvis astrologien skulle have nogensomhelst indflydelse på et menneskes personlighed! Intet under at Bibelen forbyder astrologi, og dem som udøver astrologi skal blive lige så stumme og intetsigende som disse stjerner er eller stjernebilleder er. Desuden fødes et menneske med en kode som er helt unikt for det enkelte menneske, uden at stjerner har nogen form for indflydelse på det guddommelige væsen eller Gudsmennesket. Alle mennesker fødes med de gener som man arver, da mennesket er skabt i Guds billede og ikke i et eller andet stjernebillede, selvom stjerner godt kan lyse på ens vej, men aldrig ville kunne få nogen indflydelse på et menneskes guddommelige personlighed som Jehova Gud har nedlagt i Gudsmennesket og ikke “abemennesket” ifølge Charles Darwins udviklingsteori. Alle mennesker fødes med det sin specielle DNA-kode og RNA- kode som er det guddommelige aftryk i det menneskelige gen som en slags fodtryk af Guds skabelse af det enkelte menneske og ikke dyrene fordi det er kun mennesket Adam og Eva som blev skabt i Guds billede, som mand og kvinde skabte han dem. Så for lige at repetere mit indlæg: alle mennesker har en del af Guds personlighed i sig, og da Jehova Gud ikke er skabt eller dannet, da han består i kraft af sig selv, så er det altså Ham som bestemmer hvordan at vi mennesker skal være, men at spædbørn dannes som foster og udvikles i moderlivets univers hvor alt liv dannes og hvor ens personlighed også dannes ved de nedarvede gener enten gode eller dårlige, men ikke alle mennesker er klar over at de ved undfangelsen i moderens liv dannes med et guddommeligt mønster, som ikke kan påvirkes af livløse konstellationer af stjerner, men påvirkes af den forudbestemte personlighed som netop dannes i befrugtningsøjeblikket når moderens ene æg befrugtes af mandens sæd, og efter blot 30 minutter bestemmes det ved netop DNA’et, om det kommende foster skal blive ,sort, hvid, rød eller gul og om det bliver en pige eller en dreng som dannes (kun efter 30 minutter) og alt dette er fra Skaberen som har nedlagt milliarder af muligheder i det menneskelige gen. Tiden vil så vise sig om barnet vokser op med den personlighed som det blev dannet med, enten som et kærligt, ydmygt, beskedent menneske, eller om det bliver påvirket af det onde i verden af Satan og hans dæmonengle som både kan ændre et menneskes personlighed fra det guddommelige til det sataniske menneske, eller om det fødes med en høj intelligens eller evnesvag, som et vidunderbarn eller blot et almindeligt menneske. Men stjerner er kun sat på himlen for at fugle og mennesker kan finde vej eller navigere ved hjælp af stjernerne, men indflydelse på et menneskes personlighed har stjerner altså intet med at gøre, kun ved at iføre sig en “ny” personlighed ved at man affører sig den gamle personlighed som desværre er påvirket af det onde sataniske og dæmoniske og alt det onde og kriminelle i denne verden, som snart forsvinder, men dén som gør Jehova Guds vilje, forbliver til evig tid, mens milliarder af stjerner forsvinder når de har tjent det formål som Skaberen af universet har bestemt dem til. Ifølge den falske videnskab herskede forskellige guder over hver sin del af himmelen. Hvert fænomen og hver bevægelse på himmelhvælvingen – såsom solopgang og solnedgang, jævndøgn og solhverv, månens faser, sol-og måneformørkelser samt forekomsten af meteorer – blev tilskrevet disse guders virke. Man førte derfor nøjagtige optegnelser over disse kosmiske fænomener og udarbejdede udførlige kort og tabeller over deres optræden, og på grundlag af disse forudsagde man jordiske begivenheder og det enkelte menneskes skæbne. Alle anliggender, både offentlige og private, ansås for at være styret a disse himmelguder. Som følge heraf traf man ingen politiske eller militære beslutninger før astrologerne havde læst og tydet varslerne og givet deres råd. Derved fik præsterne efterhånden stor indflydelse på folks tilværelse. De gjorde krav på at have overnaturlig magt, særligt og stor visdom. Der fandtes intet større tempel i Babylonien som ikke havde sit eget observatorium. Da profeten Esajas i det 8.århundrede f.v.t. forudsagde Babylons ødelæggelse, udfordrede han byens stjernetydere eller astrologigske rådgivere til at redde byen idet han sagde: ,,Du [Babylon] har anstrengt dig med dine mange rådgivere. Lad dem dog træde frem og frelse dig, himmeltilbederne, stjernekiggerne, som ved nymånerne gør de ting kendt der vil komme over dig.” – Esajas 47:13

     Astrologi fordømmes af Gud.
     En stor sandhed udtrykkes med disse enkle ord: ,,I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden.” Det var ham der skabte planeterne i vort solsystem og fiksstjernerne i deres stjernebilleder. (1. Mosebog 1:1!16; Jobs bog 9:7-10; Amos bog 5:8) Det var imidlertid ikke Jehovas hensigt at disse underværker skulle gøres til guder. Han forbød derfor udtrykkeligt sit folk at dyrke ,,noget som helst afbillede af dét der er i himmelen oventil”. (1.Mosebog 20:3,4) Enhver form for astrologi var forbudt. – 5.Mosebog 18:10-12.

     • admin says:

      Tak for dit indlæg Ullrik, men dette site handler nu om astrologi, ikke ild og svovl. Hvis du mener virkelig, at astrologi fordømmes af Gud, burde du måske ikke engang være her.

     • Jannie says:

      Gud findes ikke. Så simpelt er det.

     • kenneth, vandmand, 2101, 76 says:

      for meget tro , gør dig blind , fornægtende, lukket for alternativer, .
      jeg selv er asetroende, på hobbyplan, men alligevel har jeg læst om andre religioner, og mest alt tror jeg på, VALG OG KONSEKVENS,,,

     • Isabella says:

      Hej Ulrik, så længe din tro sikre dig at kunne være et medfølende og tollererende menneske, så det sgu helt super, men pas på du ikke kommer til at opfatte din egen sandhed som enegældende, da vi mennesker bliver nødt til at være ydmyg og åbne overfor den måde vi ser verden på – når alt kommer til at, så er der trodsalt ikke nogen reelle bevis på f.eks. at en Gud har eksisteret, udover i bøger (skrevet af os menneske), så på dette grundlag, ville jeg sige at religion og videnskab er meget ligeværdige “konkurrenter”. Jeg ved ikke selv hvad der er den “rigtige” måde at se verdenen på, jeg mener bare at det vigtigste er at man er i stand til at være åbne og tollererende overfor hinanden, da vi alle har en meget væsentlig ting til fælles – vi er alle mennesker der i bund og grund alle har det samme ønske: glæde.
      Så om du tror på astrologi eller ej, så husk lige at det kan være at lige netop stjernetegn og astrologi osv. kan være noget der hjælper og giver en hvis glæde og forståelse for nogle mennesker – og så er det vel egentlig helt i orden?
      God dag 🙂

     • Marvel says:

      Kære Ullrik, mon ikke det der med det forbudte kun er for de mennesker der har viet sit liv til deres Gud….Jeg kan se du har ønsket at forkynde en frygtelig masse religion herinde men kirken er nok et mere passende sted at komme med prædikener. Og du har jo det frie valg til at gøre hvad du vil, ikke sandt? Det der frie valg som mennesket ikke måtte få af vor Gud og som vi så i stedet fik foræret af Fanden selv….

 2. satan says:

  ullrik har ret, men hvad er der nu galt med satan? jeg er faktisk ret sød!!

 3. Ullrik Lie says:

  Jeg troede at den 19.februar lå i vandmandens tegn, men nu forstår jeg hvorfor jeg godt kan lide at bade, fordi jeg er en “fisk”, måske en guldfisk, eller en haj, en torsk?

 4. Kamilla says:

  Jeg er født d. 13 februar og syns at horiskopet passer ufattelig godt 🙂 Vildt !

 5. charlie67 says:

  Har lige mødt en skøn vandmand, som passer frustrerende godt på beskrivelsen! Så hvad stille man op med distancen og den momentvise kulde, der veksler med oprigtig ømhed og opmærksomhed?

 6. Kristian says:

  Stjernetegn er efter min opfattelse en måde at anskue ens personlighed på..
  Nu har jeg i forbindelse med min udd. haft megen undervisning omkring personlighed og personlig udvikling.
  Jeg mener ikke at man skal dyrke astrologi, men vælge at benytte sig af det som en del af sin personlig udvikling og opfattelse af hvordan og hvorfor man fungerer som man gør. Hvis man tager udgangspunkt i den kristne Gud og biblen, så tales der om at vi som mennesker består af “ånd, sjæl og legeme” Jeg tror at mennesket skal finde sin åndelighed igennem Gud, bruge astrologien til sin sjæl (personlighed) og almen motion til sit legeme. Hvad angår astrologien, så anser jeg den for en matematisk systematisering af mennesker.. Der har været nogle mennesker der en gang for alt for lang tid siden, har sat sig ned og studeret hvordan mennesker opfører sig i forhold til hvornår de er født.. når man så har taget så og så mange mennesker og fundet tilpas mange ligheder, så kan man lave en teori der underbygges af disse observationer.
  Personligt har jeg taget så mange personligheds teste i forbindelse med lederuddannelser, der alle siger det samme om mig.. jeg lægger ikke så meget i horoskoper og astrologi at jeg lader det styre mit liv.. dog har jeg erfaret at det er smart at se på hvilket stjernetegn andre mennesker jeg skal arbejde sammen med er i, da det giver mig en indikation af hvordan de er som mennesker. og som pigen23 siger, så passer ca. 90% på hende.. Det er der en grund til at den kun passer næsten.. vi er forskellige som mennesker, da vi ikke er fra samme ophav vi har noget med fra vores forældre.
  Uanset om man tror på astrologi, så kan man ikke være blind overfor det faktum at de er så præcise.. og hvad horoskoper angår kontra biblen.. så siger Gud at vi går i forud beredte gerninger, så hvorfor skulle man ikke kunne læse det ud fra stjerne?? Jeg er selv troende, men kan ikke lade være med at sætte spørgsmåltegn ved den måde man vælger at udelukke alt på! Jeg tror ikke at Gud er i mod astrologi, jeg tror han er imod at vi lader det påvirke vores liv, således at han ikke har førstepladsen i vores liv.

  I bund og grund er mit budskab:
  Er du troende, så hav det på førstepladsen i dit liv. Brug astrologien til at finde ud af hvordan din personlighed er i sin grundnatur og drag nytte af det, så du kan blive et bedre menneske.
  Husk på at mennesker er forskellige og ikke udelukket kan sættes i kasser og systemer. Brug systemer og kasserne til at frigøre dig selv fra ensartet tanke gang! Lad dig ikke indoktrinerer af andres mening, men find dit eget ståsted, mening i livet. Følg dine drømme, de er som regel de der gør dig til et bedre menneske. Håber at du lykkes i alt du foretager dig.

 7. Tina Hansen says:

  Jeg er fuldstændig målløs lige nu! Jeg er vandmand, og denne beskrivelse ville jeg kunne bruge som en næsten ordret beskrivelse af mig selv – alle punkter passer mere eller mindre perfekt. Vildt!

 8. xhuyentran says:

  Jeg har læst mine horoskoper i et stykke tid nu og jeg vil sige at det meste passer, ikke altid men nok 90 % af hvad der står passer. Jeg er dybt fascineret af det her, jeg forstår virkelig ikke hvordan at man ud fra stjerner kan læse om mennesker. Jeg er rundt på gulvet haha.

  Jeg har været syg og derfor været til behandling hos psykolog. Han spurgte ofte hvordan jeg ville beskrive mig selv, men jeg havde aldrig nogle ord til at beskrive mig selv. Jeg synes det var så svært. Men nu hvor jeg har fundet denne hjemmeside, så kan jeg arbejde/udvikle mig selv for jeg er stadig usikker på hvem jeg egentlig er.

  Så jeg vil takke jer der står bag denne hjemmeside. Tusind tak!

  • admin says:

   Mange tak for at du valgt at dele dine tanker her på sitet. Jeg er meget glad for at høre teksterne kan være med til at hjælpe dig til beskrive hvem du egentlig er. ;o)

 9. Jannie says:

  Hvis nogle vandmænd læser det her, ville i så sige i har svært i at være i et forhold? Har i været utro / meget tæt på det?
  Kan i li’ faste forhold, men håndtere et “break-up” ?

  • DonnaMonroe says:

   Åh, jeg har 2 lange forhold bag mig; det var ikk lutter lagkage at være i hverken det ene, eller det andet forhold. Det første forhold; 5 år, der døjede min x med narko. I det andet; 9 år, døjede min x med alkohol og sindslidelse..
   Hårdt og opslidende, mistede rigtig meget af mig selv i det sidste forhold..
   Jeg har aldrig været fysisk utro, men psykisk – der var jo pludselig en anden mand, der ku se MIG, og anerkendte mig..
   – Jeg fik det sidste forhold afsluttet, et forhold, der kvalte mig; dramatisk og hårdt. Politiet var nødt til at handle.

 10. pige 12 snart 13 says:

  Det passer meget godt tik mig ros fo hjemmesiden

 11. pigen23 says:

  Enig med Kristian.
  Man skal ikke lade det styre en.. men meget passer jo fint.
  Har altid været “sær, anderledes og fokuseret på opfindelser” Fungerer ikke i forhold og virker selv kold.. elsker menneskeheden, men ikke nogen rigtig tæt på mig.

  Vandmænd er anderledes… og det er hårdt og knap så sjovt. Ville hellere være Skytten.

 12. Snookie says:

  Det passer da meget godt på mig:P

 13. AramisChevalier says:

  hey, nogen der vil skype med en ægte vandmand ?
  min skype er aramischevalier

 14. Hans says:

  Jeg kender godt til de problem der er ved vandmandens natur.
  Men de er til og arbejde med fx bruger jeg meget det med og følge stemningen i mine venne grupper
  Der er mange svære ting med vandmand men lige så mange gode vis man kikker lidt positivt på det 😉

 15. Jana says:

  Jeg er født 16. Februar 1990.
  Har tidligere læst et sted, at min blomst altså “stjernetegns blomst” hos vandmanden er en : Maugurit ? Hvordan finder jeg ud af, om det passer ? 🙂

Skriv din kommentar ...