Mere om Tvillingerne ...Tvillingerne

22. maj – 21. juni

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Tvillingerne 2021

Uge 31
Denne uge starter med mange spændinger, men det er ikke direkte forbundet med dig – måske er du påvirket af verdenssituationen generelt og føler, at tingene er så uforudsigelige. Det er bedst at fokusere på ting meget tættere på hjemmet. En positiv overgang på torsdag, der påvirker familielivet, fordyber dig i detaljer og mikrostyring, og fjerner tankerne fra ting, du har ringe indflydelse på. Der kan være nogle økonomiske overraskelser på dagsordenen, hvor penge kommer fra en uventet kilde. Alternativt kan du donere penge til en sag, du tror på.

August 2022
August starter med nogle mentale forstyrrelser, og du er nødt til at håndtere understrømme i kommunikation eller tilslørede trusler fra eksterne kilder, som giver dig en følelse af at være under angreb. Der er intellektuelle udfordringer, som kan opstå ved at skulle forholde sig til mennesker, der har en ekstrem dagsorden eller blot ønsker at kaste grus i maskineriet. Du bliver nødt til at navigere forsigtigt omkring mennesker og grupper med fjendtlige ideologier …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Tvillingerne 2022
I 2022 generelt vil dit fokus være på en transformations proces, som har været godt på vej i flere år, som involverer at dvæle dybere og dybere ind i følelsesmæssige og trygheds problemer, som under normale omstændigheder har det med at forblive begravede. Det kan f.eks. føre til en interesse eller en oplevelse med terapi.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Tvillingerne
En stor del af Tvillingernes hurtighed og tilsyneladende overfladiskhed skyldes i virkeligheden, at de er yderst fordomsfrie, og aldrig betragter en løsning som den endelige. De søger i stedet, at se problemet fra alle synsvinkler inden de fælder den afgørende dom. Deres konstante nysgerrighed og længslen efter nye indtryk, kan resultere i en manglende evne til at præstere konkrete resultater.

» Læs mere om Tvillingerne

Tvillingerne | Livsguiden

10 Responses to “Tvillingerne”

Read below or add a comment...

 1. mulle4070 says:

  uge 46 – er i vildrede, læser det som om jeg bliver fyret fra mit arbejde? Mange kan jo tolke ordene på flere måder, men jeg var sikker på fyring da jeg læste det?

 2. britt knutson says:

  Syns det lyder rigtig spændende, ved det aldrig kan passe 100% på alle, men det passer så utrolig godt på mig og hvordan mit liv har været det første halve år, og hvor det er på vej hen.. Kan dog ik se om jeg får heldet med mig, hvad ang det huskøb jeg har kæmpet for i 4 mdr, og som vil løse og gøre vores liv meget nemmere fremover..

  Kunne godt bruge lidt mere viden fra stjerne omkring kærlighed, men ellers er det super dejligt, at blive bekræftet i at stjerne ved mere end vi gør 🙂

 3. mulle4070 says:

  jeg kunne godt tænke mig at få denne sætning defineret lidt nærmere “Weekenden bringer gode muligheder for investering i familie, hjem og ejendomme. Det er sjældent at du har været i en så stærk position, så det gælder om at få så meget som muligt ud af det”. dette er i uge 35.

 4. freeman says:

  Mht. ugens horoskoper er det desværre ikke muligt at gå dybere ind i individuelle fortolkninger, da de er skrevet udfra et generelt perspektiv (dvs. til alle af samme stjernetegn). Derfor må de enkelte tekster fortolkes af den der læser den.

 5. Thomas says:

  Man skulle tro det var i besked i det stjenetejn jeg kan godt se meget af mig selv i det

Skriv din kommentar ...