Mere om Tvillingerne ...Tvillingerne

22. maj – 21. juni

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Tvillingerne 2021

Uge 4
I øjeblikket er din tegnhersker Merkur retrograd, hvilket normalt betyder, at der er uafsluttede sager at tage sig af. I denne uge skal du vende tilbage til det gamle territorium for at håndtere mørke hemmeligheder og magtfulde karteller. Du har nøglen til at låse op for det, der er gemt væk, hvad enten det er information, penge eller andet, og de næste tre uger skal du udforske psykologisk territorium og rydde op i gammel gæld. Dette baner vejen for sunde forhold for venner og kære, og også for forretningsmuligheder. Når denne proces er overstået, vil du være i stand til at genoplive en plan, der måtte sættes i bero.

Januar 2022
Januar og februar bliver nogle ekstraordinære måneder for dig, fordi du vil være i to forskellige verdner. På den side vil du prøve på at starte noget nyt og på den side, vil du prøve at færdiggøre noget som har været kilde til smertefulde følelser. Det sidste handler om bestemte relationer – måske til børn eller en anden du har stærke bånd til – hvor personen det handler om gennemgår en krise og må ændre planer. Du er måske nødt til at spille en rolle i at hjælpe dem til at navigere igennem en følelsesmæssig labyrint …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Tvillingerne 2022
I 2022 generelt vil dit fokus være på en transformations process, som har været godt på vej i flere år, som involverer at dvæle dybere og dybere ind i følelsesmæssige og trygheds problemer, som under normale omstændigheder har det med at forblive begravede. Det kan f.eks. føre til en interesse eller en oplevelse med terapi.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Tvillingerne
En stor del af Tvillingernes hurtighed og tilsyneladende overfladiskhed skyldes i virkeligheden, at de er yderst fordomsfrie, og aldrig betragter en løsning som den endelige. De søger i stedet, at se problemet fra alle synsvinkler inden de fælder den afgørende dom. Deres konstante nysgerrighed og længslen efter nye indtryk, kan resultere i en manglende evne til at præstere konkrete resultater.

» Læs mere om Tvillingerne

Tvillingerne | Livsguiden

10 Responses to “Tvillingerne”

Read below or add a comment...

 1. mulle4070 says:

  uge 46 – er i vildrede, læser det som om jeg bliver fyret fra mit arbejde? Mange kan jo tolke ordene på flere måder, men jeg var sikker på fyring da jeg læste det?

 2. britt knutson says:

  Syns det lyder rigtig spændende, ved det aldrig kan passe 100% på alle, men det passer så utrolig godt på mig og hvordan mit liv har været det første halve år, og hvor det er på vej hen.. Kan dog ik se om jeg får heldet med mig, hvad ang det huskøb jeg har kæmpet for i 4 mdr, og som vil løse og gøre vores liv meget nemmere fremover..

  Kunne godt bruge lidt mere viden fra stjerne omkring kærlighed, men ellers er det super dejligt, at blive bekræftet i at stjerne ved mere end vi gør 🙂

 3. mulle4070 says:

  jeg kunne godt tænke mig at få denne sætning defineret lidt nærmere “Weekenden bringer gode muligheder for investering i familie, hjem og ejendomme. Det er sjældent at du har været i en så stærk position, så det gælder om at få så meget som muligt ud af det”. dette er i uge 35.

 4. freeman says:

  Mht. ugens horoskoper er det desværre ikke muligt at gå dybere ind i individuelle fortolkninger, da de er skrevet udfra et generelt perspektiv (dvs. til alle af samme stjernetegn). Derfor må de enkelte tekster fortolkes af den der læser den.

 5. Thomas says:

  Man skulle tro det var i besked i det stjenetejn jeg kan godt se meget af mig selv i det

Skriv din kommentar ...