Mere om Tyren ...Tyren

21. april – 21. maj

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Tyren 2021

Uge 31
Der sker noget ekstraordinært, da denne uge begynder, så vær forberedt på overraskelser. Det kan være forbundet med mennesker fra et fremmed miljø, der befinder sig sammen med dig, hvor du er godt placeret til at hjælpe dem med at føle sig hjemme i en vanskelig situation. Fordi Mars og Uranus kommer i konjunktion i dit tegn, en eksplosiv og uforudsigelig astrologisk signatur, kan du ikke være sikker på, hvad der kommer til at ske, men hvis du er rastløs og ønsker forandring, så er dette tidspunktet. Det er bestemt en tid til at eksperimentere i dit liv og at blive involveret i en helt anden slags fællesskab.

August 2022
En ekstraordinært sjælden nøjagtig konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit tegn den 1. august lover en eksplosiv begyndelse til august. Da Mars kan relatere til potentielle partnere i dit liv, og Uranus er forbundet med afstand og uforudsigelighed, kan du forvente, at relationer udfolder sig på en måde, du ikke havde regnet med …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Tyren 2022
Du starter året med at din tegnhersker, Venus, bevæger sig retrograd og slutter sig til Pluto, hvilket indikerer at du er midt i en proces med at genovervejede elskede overbevisninger. For megen fanatisme, for mange ideologiske diskussioner og for meget intensitet udmatter dig og du har desperat brug for ny energi og støtte. Dette kommer i form af en streng mentor eller partner, som er klar til at slå sig sammen med dig. Gamle ideer og overbevisninger erstattes af nye – det er en revolution.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Tyren
Tyrens stærke behov for faste værdier og besiddelser, kan under uheldige omstændigheder resultere i nydelsessyge, materialisme og almindelig træghed. Dette skyldes angsten for at miste. Frygten for at miste den nærværende tilstand, hvad enten den er af materiel, følelsesmæssig eller intellektuel karakter, kan få Tyren til at anlægge en småborgerlig adfærd.

» Læs mere om Tyren

Tyren | Livsguiden

2 Responses to “Tyren”

Read below or add a comment...

  1. amalie says:

    Det er helt rigtigt. Det er vildt sindsygt❤

  2. Signe says:

    Fantastisk, hvor god det er, tak for at åbne mine øjne for fremtiden!

Skriv din kommentar ...