Mere om Tyren ...Tyren

21. april – 21. maj

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Tyren 2021

Uge 4
I løbet af denne uge nærmer den retrograde bevægelse af din tegnhersker Venus sin afslutning, og weekenden kan bringe et spektakulært vendepunkt, som er kendetegnet ved, at du vælger at anlægge dit eget selvstændige synspunkt og at vælge mere plads og frihed. Desuden er det sandsynligt, at en du har ventet på, ankommer i horisonten og planlægger at slutte sig til dig i din søgen efter at ændre samtalen om, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Du kan forvente en masse intellektuelle kontroverser nu med folk, der spiller for høje indsatser.

Januar 2022
Hvis du er optaget af noget i forbindelse med studier eller højere uddannelse, så vil tiden fra januar til marts være en tid, hvor du genovervejer dine ambitioner og mål og modificerer dem, måske endda drastisk. Det som du i øjeblikket er engageret i er udmattende og du er nødt til at overveje om du bør skifte spor, eller i hvert fald kanalisere dine interesser i mere spændende ideer – noget som kunne ske i slutningen af januar. Ligeledes vil enhver ideologisk kamp om retfærdighed være under overvejelse og det kan det tage nogen tid at løse …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Tyren 2022
Du starter året med at din tegnhersker, Venus, bevæger sig retrograd og slutter sig til Pluto, hvilket indikerer at du er midt i en proces med at genovervejede elskede overbevisninger. For megen fanatisme, for mange ideologiske diskussioner og for meget intensitet udmatter dig og du har desperat brug for ny energi og støtte. Dette kommer i form af en streng mentor eller partner, som er klar til at slå sig sammen med dig. Gamle ideer og overbevisninger erstattes af nye – det er en revolution.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Tyren
Tyrens stærke behov for faste værdier og besiddelser, kan under uheldige omstændigheder resultere i nydelsessyge, materialisme og almindelig træghed. Dette skyldes angsten for at miste. Frygten for at miste den nærværende tilstand, hvad enten den er af materiel, følelsesmæssig eller intellektuel karakter, kan få Tyren til at anlægge en småborgerlig adfærd.

» Læs mere om Tyren

Tyren | Livsguiden

2 Responses to “Tyren”

Read below or add a comment...

  1. amalie says:

    Det er helt rigtigt. Det er vildt sindsygt❤

  2. Signe says:

    Fantastisk, hvor god det er, tak for at åbne mine øjne for fremtiden!

Skriv din kommentar ...