Mere om Vædderen ...Vædderen

21. marts – 20. april

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Vædderen 2021

Uge 31
Når denne uge begynder, kommer Mars i en eksakt konjunktion med Uranus og Måneknuden. Det er ikke sket i mange årtier, så du kan forvente noget usædvanligt i dit liv. Partnere og familie er meget støttende, og det er ikke umuligt, at der kommer en uventet økonomisk gevinst. Men det er også en rutsjebanetur, og for at navigere i den med succes har du brug for hjælp og støtte fra kærlige mennesker. Det er lidt ligesom at spille Jeopardy lige nu, og du vil helt sikkert være parat til at tage en stor risiko. Heldigvis er der nogle heldige tendenser i dit liv, men hvis du vinder, så indkasser chipsene for at undgå tab umiddelbart bagefter.

August 2022
Den 1. august kommer din tegnhersker Mars på både Uranus og den Nordlige Måneknude – noget der ikke er sket så præcist i nyere historie. Derfor kan du forvente, at der opstår vigtige og uventede begivenheder, som overvejende vil påvirke dine aktiver på en eller anden måde, især dem, der vedrører de grupper og organisationer, du er en del af …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Vædderen 2022
Sidst i januar 2022 er der kraftigt fokus på karriereemner, som bliver mere intense i løbet af februar, og det er i forbindelse med et behov, for at påtage dig mere autoritet og kontrol. Det kompliceres af det faktum, at en partner eller associeret gennemgår en dyb transformations process, som fører til gavnlige ændringer, som har indflydelse på sikkerhed og økonomi. Du er en del af denne process og når din tegnhersker, Mars, slutter sig til Venus hen mod slutningen af februar, bliver det muligt for dig at skabe et magtfuldt partnerskab, som hjælper dig med at realisere dine ambitioner.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Vædderen
Væddernes største svaghed er ikke så meget deres knaphed på eftertanke og fornuft, som det er deres utålmodighed, naivitet og tendens, til at løbe hovedet mod muren. De er ekstremt udadrettede, og lever deres følelser ud. De har stående behov for at udtrykke selvværd gennem handling, gerne i konkurrence- sammenhænge. Blandt andre karaktertræk finder man mod, selvtillid og evnen til at begejstres.

» Læs mere om Vædderen

Vædderen | Livsguiden

5 Responses to “Vædderen”

Read below or add a comment...

 1. Niels Dan says:

  Det har været uge 24 snart tre dage. Vh. Niels

 2. AnnBuch says:

  Hej!
  Tak, fordi du stiller din viden om astrologi gratis til rådighed. Jeg nyder at læse ikke kun mit eget horoskop, men også familiemedlemmers og nære venners horoskop.
  Hilsen
  Ann

 3. Anonym says:

  Hvad skete der med uge 22 – 2017 🙂

Skriv din kommentar ...