Mere om Vædderen ...Vædderen

21. marts – 20. april

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Vædderen 2021

Uge 4
Når ugen starter, finder to vigtige astrologiske begivenheder sted. For det første bevæger din tegnhersker Mars sig ud af Skytten og ind i Stenbukken, hvilket viser, at dit fokus ændrer sig mod karrierestrategi og planlægning. For det andet bevæger Venus sig stationært direkte i Stenbukken, hvilket betyder, at Mars indhenter Venus, og de fortsætter hånd i hånd den næste måned eller deromkring. Det viser muligheden for partnerskab, især i dit professionelle liv. En nærtstående person, der har været i tvivl om, hvad denne skal gøre, venter på, at du tilføjer en løftestang og kraft og hjælper.

Januar 2022
Januar starter konstruktivt og det er en særlig god tid til at være en del af en gruppe som udvider dine horisonter intellektuelt, eller som bringer nye perspektiver gennem rejser og socialt engagement. Det er en periode, hvor du søger sandheden filosofisk, men også en tid, hvor du kan blive fortabt omkring hvilken tro du kan tilknytte dig, for enhver tro har fejl i sidste ende. At finde et sæt principper som du kan holde dig til vil blive svært, men åndeligt berigende, i løbet af den første måned af 2022 …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Vædderen 2022
Sidst i januar 2022 er der kraftigt fokus på karriereemner, som bliver mere intense i løbet af februar, og det er i forbindelse med et behov, for at påtage dig mere autoritet og kontrol. Det kompliceres af det faktum, at en partner eller associeret gennemgår en dyb transformations process, som fører til gavnlige ændringer, som har indflydelse på sikkerhed og økonomi. Du er en del af denne process og når din tegnhersker, Mars, slutter sig til Venus hen mod slutningen af februar, bliver det muligt for dig at skabe et magtfuldt partnerskab, som hjælper dig med at realisere dine ambitioner.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Vædderen
Væddernes største svaghed er ikke så meget deres knaphed på eftertanke og fornuft, som det er deres utålmodighed, naivitet og tendens, til at løbe hovedet mod muren. De er ekstremt udadrettede, og lever deres følelser ud. De har stående behov for at udtrykke selvværd gennem handling, gerne i konkurrence- sammenhænge. Blandt andre karaktertræk finder man mod, selvtillid og evnen til at begejstres.

» Læs mere om Vædderen

Vædderen | Livsguiden

5 Responses to “Vædderen”

Read below or add a comment...

 1. Niels Dan says:

  Det har været uge 24 snart tre dage. Vh. Niels

 2. AnnBuch says:

  Hej!
  Tak, fordi du stiller din viden om astrologi gratis til rådighed. Jeg nyder at læse ikke kun mit eget horoskop, men også familiemedlemmers og nære venners horoskop.
  Hilsen
  Ann

 3. Anonym says:

  Hvad skete der med uge 22 – 2017 🙂

Skriv din kommentar ...