Mere om Vægten ...Vægten

24. september – 23. oktober

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Vægten 2021

Uge 31
Da din tegnhersker Venus og partner-hersker Mars er i harmoni denne uge, ville det under normale omstændigheder være fantastisk for partnerskaber både professionelle og personlige. Potentielle partnere befinder sig dog i en usædvanlig sårbar situation, båret med af magtfulde kræfter i samfundet, som de har ringe kontrol over. Det kan medføre øget usikkerhed og angst, ikke mindst i forbindelse med tryghed og økonomi. På den anden side kan partnere eksperimentere med utraditionelle løsninger, som kan være gavnlige. Med din støtte kan problemer afhjælpes.

August 2022
August begynder med en høj intensitet, enten på grund af usædvanlige forhold i relationer, eller på grund af uventede udviklinger, der påvirker økonomi og sikkerhed. I første omgang i denne måned er der fokus på faglige ambitioner, så det er muligt, at august-overraskelser hænger sammen med en økonomisk udvikling …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Vægten 2022
Når 2022 starter er du intenst involveret i familie omstændigheder, som kom til overfladen i julen og der er bestemt ting, som du føler du er nødt til at ændre. Familie emner og en undersøgelse af dit følelsesmæssige fundament, har taget meget af din energi i de seneste år og i januar 2022 er du fast besluttet på at opgive tabte sager, for at få energi til at gøre noget nyt og spændende. På det psykologiske plan, er det en tid, hvor du konfronterer familie dæmoner og i løbet af januar og februar få du revolutionær og katarsis indsigt i din opførsel.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Vægten
Vægten er et Kardinalt tegn og derfor også et initiativrigt tegn. Men Vægte foretrækker at sætte diverse projekter i gang i samarbejde med andre, frem for at stå alene med hele ansvaret. Det er også et lufttegn, hvilket gør Vægte intellektuelt anlagte og kundskabssøgende. De er især interesseret i viden, som angår mennesket og dets psykologi.

» Læs mere om Vægten

Vægten | Livsguiden

12 Responses to “Vægten”

Read below or add a comment...

 1. juma says:

  Alt passer fint

 2. Nana says:

  Jeg er ikke vægten…

 3. spilop9 says:

  Hvilket stjernetegn passer vægten bedst med? Og hvorfor? 🙂

 4. spilop9 says:

  Hvilket stjernetegnen bedst med, og hvorfor? 🙂

 5. lrsi says:

  Hvor vildt! Jeg har sideløbende med mit fuldtidsjob uddannet mig og opbygget hele mit forretningsgrundlag i foråret, og nu er jeg så sagt op og er sprunget ud som selvstændig med mit firma Work Momentum her pr. 1/7-2013, da jeg trængte til prioriterer mine personlige værdier! At forudsige personlig og økonomisk vækst er musik i mine ører 🙂
  Så er det med at kridte skoene og får det manifesteret…….Af sted med mig!

 6. jeanette andreasen says:

  Håber bare, at det med kærligheden passer!! <3

 7. Luhg says:

  Åååååååååååå

 8. Anonym says:

  Gamle kommentarer☹️

 9. Anonym says:

  Ugehoroskoperne er tit for sent på den☹️

Skriv din kommentar ...