Mere om Vægten ...Vægten

24. september – 23. oktober

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Vægten 2021

Uge 4
I løbet af denne uge nærmer den lange retrograde rejse for din tegnhersker Venus sin afslutning, og weekenden bringer et psykologisk og følelsesmæssigt gennembrud, som befrier dig fra noget af det mørke, du har været igennem derhjemme de seneste måneder . En, du har ventet på, ankommer nu, og i løbet af de næste par måneder vil du blive sat sammen med en partner, som har energien og kraften til at hjælpe dig igennem situationer, som du ikke kunne klare på egen hånd. Det er en uge, hvor familie-hemmeligheder kommer op til overfladen og endelig løses.

Januar 2022
Du kan blive tilgivet for at tro, at du er tilbage, hvor du startede ved udgangen af denne måned, fordi der er uafsluttede forretninger, der kommer til at absorbere tid og energi. Dette kan for eksempel være forbundet med et barn eller en kreativ kollega, der er i krise. Du bliver nødt til at håndtere, hvad end dette er, før du kan gøre fremskridt …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Vægten 2022
Når 2022 starter er du intenst involveret i familie omstændigheder, som kom til overfladen i julen og der er bestemt ting, som du føler du er nødt til at ændre. Familie emner og en undersøgelse af dit følelsesmæssige fundament, har taget meget af din energi i de seneste år og i januar 2022 er du fast besluttet på at opgive tabte sager, for at få energi til at gøre noget nyt og spændende. På det psykologiske plan, er det en tid, hvor du konfronterer familie dæmoner og i løbet af januar og februar få du revolutionær og katarsis indsigt i din opførsel.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Vægten
Vægten er et Kardinalt tegn og derfor også et initiativrigt tegn. Men Vægte foretrækker at sætte diverse projekter i gang i samarbejde med andre, frem for at stå alene med hele ansvaret. Det er også et lufttegn, hvilket gør Vægte intellektuelt anlagte og kundskabssøgende. De er især interesseret i viden, som angår mennesket og dets psykologi.

» Læs mere om Vægten

Vægten | Livsguiden

12 Responses to “Vægten”

Read below or add a comment...

 1. juma says:

  Alt passer fint

 2. Nana says:

  Jeg er ikke vægten…

 3. spilop9 says:

  Hvilket stjernetegn passer vægten bedst med? Og hvorfor? 🙂

 4. spilop9 says:

  Hvilket stjernetegnen bedst med, og hvorfor? 🙂

 5. lrsi says:

  Hvor vildt! Jeg har sideløbende med mit fuldtidsjob uddannet mig og opbygget hele mit forretningsgrundlag i foråret, og nu er jeg så sagt op og er sprunget ud som selvstændig med mit firma Work Momentum her pr. 1/7-2013, da jeg trængte til prioriterer mine personlige værdier! At forudsige personlig og økonomisk vækst er musik i mine ører 🙂
  Så er det med at kridte skoene og får det manifesteret…….Af sted med mig!

 6. jeanette andreasen says:

  Håber bare, at det med kærligheden passer!! <3

 7. Luhg says:

  Åååååååååååå

 8. Anonym says:

  Gamle kommentarer☹️

 9. Anonym says:

  Ugehoroskoperne er tit for sent på den☹️

Skriv din kommentar ...