Mere om Vandmanden ...Vandmanden

21. januar – 19. februar

Ugens- og månedens horoskop samt årets trends for Vandmanden 2021

Uge 31
Det siges, at planeten Uranus har en stærk affinitet med Vandmanden. Når denne uge begynder, indikerer en ekstremt sjælden nøjagtig konjunktion mellem Mars og Måneknuden med Uranus en pludselig og usædvanlig udvikling, der påvirker det lokale miljø, den politiske scene eller hjemmet og familie. Det kan bringe muligheder, især i dit arbejdsliv, men der kan også være en fornemmelse af, at jorden under dine fødder bevæger sig på måder, du ikke kan kontrollere. Det er bedst at holde sig til afprøvede og pålidelige metoder og bare tilpasse sig rutsjeturen i stedet for at gå i gang med vilde eksperimenter.

August 2022
Partnerskaber og venskaber er positive, når august begynder, men der kan dukke uventede problemer op i din familie, dit samfund eller dit land, som skaber forstyrrelser. En del af dig er optaget af at etablere en stabil livsstil med harmonisk integration i grupper. En anden del er tiltrukket af en alternativ livsstil og endda en nomadetilværelse …

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Årets trends for Vandmanden 2022
Du er i en periode, hvor Saturn er i Vandmanden. Den har været i dit tegn i to og et halvt år, og bevæger sig næste år til Fiskene. I mellemtiden er 2022 et år, hvor der er gentagne forandringer og omvæltninger, dog måske ikke så udtalt som i 2021.

Du skal være logget ind for at se resten af dette indhold.

Lidt om Vandmanden
Vandmanden opfatter sig selv som sandhedssøgende og som oplyser i en tid med åndeligt mørke, og omverdenen og samtiden som træg og indskrænket. Vandmanden forveksler ofte viljen til at vende op og ned på alting med genialitet. Vandmanden lader sig ikke slå ud af, at hans bestandige nye forslag vækker modstand og afvises.

» Læs mere om Vandmanden

Vandmanden | Livsguiden

27 Responses to “Vandmanden”

Read below or add a comment...

 1. susan says:

  hej jeg er født 6 februer jeg vil vide om det er godt for mig at være kærster men en anden vandmand .han er fra den 15 februer .

  • admin says:

   Tak for dit spørgsmål Susan. Det kan jeg desværre ikke svare på stående fod, da der er flere faktorer som skal tages i betragtning end at I begge to er vandmænd. For at få en meget dybere analyse af jeres potentielle forhold vil jeg anbefale, at du bestiller en parforholdsanalyse, som lige nu kan fås til 30% rabat. Klik her for at læse mere.

  • Anonym says:

   Det kan man sagtens. Jeg er selv vandmand og det er min kæreste også.. vi har Været sammen i to år og bor sammen..

 2. LolaKostanica says:

  Jeg er såå glad for årets horoskop om mig/vandmanden! Håber bare det kommer til at blive sådan som der står

 3. aben says:

  Seriøs, hvordan kan I tro på dette?

  De skriver jo bare generelt. jeg er vandmand – men jeg holder da ikke jul! 😀 + at købe sig frem til “om din kæreste passer til dg eller ikke?” OMG,. hvilke tid lever du i, kvinde/mand?

  Følg dit hjerte, for hvis vi alle gik efter den frustrarion som du nu har – og 30 % rabbat.. DE røvrender dig for sygt man 😀 hahahha velkommen til 2012.. har ondt a jer.

  • admin says:

   Tak for din mening. Livsguiden har leveret denne gratis service i over 10 år nu. Selvfølgelig skriver vi generelt, da der er over 15,000 mennesker som besøger os hver måned. Det er også grunden til hvorfor vi tilbyder dybere, mere personlig analyser i form af både personlige horoskoper samt parforholdsanalyser til dem, der har lyst til dette. Ja, selvfølgelig koster de noget – det kræver både tid og arbejde, men det største grund er til at dække de omkostninger vi har med at fortsætte med at tilbyde vores gratis service (som jeg kan se, at du selv benytter). Hvis du oplever, at det er at “røvrende” folk, hvorfor støtter du det ved at være medlem? Som du selv skriver handler det om at følge dit hjerte – og her kan vi ikke være mere enige. ;o)

  • Chilie Toft Thage-Jørgensen says:

   Du har valgt at lade være med at tro på det her, og det respektere jeg.

   Jeg har valgt at tro på det her, og det har du også bare at respektere.

 4. omar says:

  Hej jeg er I forhold med skytten og vi har problem nu hvad skal jeg gøre

 5. Anonym says:

  er vandmand og det er helt omvendt mig, det der står.
  Desværre.

 6. lisbeth says:

  Hej jeg er født den 23 jan , jeg leder efter en fyr jeg svinger godt sammen med , hvilke Stjernetegn skal jeg gå efter og hvilke skal jeg helst undgå . Jeg er løve i assidant .

 7. kim Pedersen says:

  Hej

  Jeg er en typisk vandmand. 90 % af det der står generelt om vandmanden passer på mig. Selvfølgelig kan alt ikke passe. Min tidligere kæreste var også vandmand og vi var en del forskellige. Der er nogle der spørger om vandmænd passer sammen vi gjorde og vi kom sammen til døden skilte os ad. Min kæreste havde lige fået lagt sit horoskop, da vi lærte hinanden at kende, hvor der stod at hun i mindst 5 år skulle være single, vi kom sammen i 16 år. Vi havde dog hver vores adresse hele forholdet igennem, så på en måde var hun jo single. Hvis man bruger det på denne måde, kan man altid få noget af det til at passe. Man kan også se det med negative øjne og sige, at det ikke passede, da hun havde en kæreste. Brug det du kan og smid resten væk. I mit tilfælde er der ca. 90 % tilbage af hoved horoskopet. Jeg er født den 5. februar lige midt i tegnet. Mange af mine huse er også vandmænd.

 8. AramisChevalier says:

  hej,
  er selv vandmand og vil gerne skrive sammen med andre. min skype er aramischevalier, håber vi skrives…

 9. Vandmand87 says:

  Hej, hvad menes det her konkret og i forhold til hvad , kan du uddybe det her ? “..og måske bliver du nødt til at arbejde lige på et tidspunkt, hvor du havde håbet på at kunne lege” .
  Tænkes der på et arbejde som et abejde eller ?e

  Ellers så passer det bare så godt til mig, at jeg blev overrasket over det der står 😉

  • freeman says:

   Tak for din kommentar. Desværre er det ikke muligt, at tolke en konkret betydning til det enkelte menneske når man skriver om en general gruppe. Med dette sagt, vil jeg gerne minde dig på, at horoskoper er bygget på muligheder og symboler – ikke fakta. Dvs. en mere generel tolkning af ovenstående i hverdagen kunne være, at der kommer evt. et tidspunkt, hvor du bliver nødt til at gøre noget aktivt, som du måske hellere vil være fri for. ;o)

   • Vandmand87 says:

    Tak for svaret ,
    Men hold da op , hvor kan jeg genkende mig selv i meget af det her der står . Også i forhold til min situation nu især angående udannelse og opgaveskrivning .
    Når du nævner for denne her uge ” masse inspiration og spænding i slutningen af weekenden” . Jeg er den analyserende type og især bliver jeg helt spændt på hvad der menes med spænding ?
    Og noget helt andet , kan Du godt lave et personligt oplag om en person? (astrologisk )

 10. søren jensen says:

  Har tit tænkt på om der er forskel på horoskop om det er en mand eller en kvinde der læse dem. eks, kan jeg som mand godt læse horoskop i en dameblad (femina/alt for damerne osv)?

  • freeman says:

   Tak for dit spørgsmål. Horoskoper er konstrueret på forskellige niveauer. For example, hvis man får lagt et horoskop hos en astrolog, vil det være meget mere fokuseret på lige præcis dig (som individ), hvorimod en computer analyse (som vi tilbyder) er lidt mere generaliseret (dvs. til alle mennesker født på samme dag som dig, dog med forskellen mellem mænd og kvinder). Til sidste har vi vores gratis ugentlige/månedlige horoskoper som er en generalisering til alle mænd/kvinder født under samme tegn. Jeg vil nok regne med at dameblader, osv. bruger nogenlunde samme konstruktion. Dvs. som mand kan du sagtens følge horoskopet selvom det er skrevet i et blad for damer. ;o)

 11. Nicoline says:

  Jeg er født den 27 jan, og jeg leder efter en sød fyr. Er der nogle bestemte stjernetegn jeg skal få efter?

 12. Hej1234 says:

  Jeg er vandmand og er dybt forelsket i en løve, kan det godt lade sig gøre, at blive et godt par med en løve..?
  Vi elsker hinanden virkelig høj, men er bare ikke blevet kærester i nu.
  Please hjælp

 13. Christina says:

  Teksten i “Årets trends for vandmanden i 2016” har du/I ramt spot on 🙂 Der har dog været et par uge- og månedshoroskoper gennem året, som ikke har været helt i tråd med denne tekst. Men godt gået uanset, og tak for det arbejde, som du/I lægger for dagen med denne hjemmeside 🙂
  Spørgsmål: Jeg er omgivet af krebse i mit liv – flere i nærmeste familie såvel som min forholdsvis nye kæreste… og ja, jeg har som vandmand livet igennem været (og er til stadighed) udfordret af deres ofte svingende humør og til tider overdramatiske følelsesudbrud. Kan det tænkes, at disse krebse bliver ved at komme ind i mit liv, så jeg som vandmand kan lære noget?
  Spørgsmål mere: Når nu krebse er så meget i deres følelsers vold, hvordan kan man som rationel og logisk tænkende vandmand nogensinde være sikker på, at deres kærlighedserklæringer er oprigtige? Min kæreste erklærede sin kærlighed allerede efter 14 dages kæresteri, og inden han havde stillet mig så meget som 1 spørgsmål med interesse for min person… som var han forelsket i lykkerusen mere end personen bag.
  Min erfaring er, og jeg ved, at dette er at generalisere (jeg beklager på forhånd), at mange krebse bærer så mange følelser indeni såvel som udenpå, at dette ofte “blokerer” deres udsyn, så de ikke ser, hvad faktisk rører sig indeni andre… som om, at de er så optagede og fyldte af sig selv, at de ikke ser folk foran dem med ægte øjne, men derimod ofte tillægger andre folk de følelser, som de selv har – altså projekterer. Hvordan får man en krebs til at forstå, at det folk siger til dem, ikke altid er det samme, som det de hører?

  • rikke says:

   Den må jeg altså kommenterer på! For jeg har et godt svar til dig: Se dem som mennesker, det er nemlig det de er! At se andre gennem projektion af sig selv er ret almindeligt for mennesker uanset hvornår man er født.
   Din oplevelse af at få spontane og lidt utroværdige kærlighedserklæringer på et meget tidligt tidspunkt i forholdet tror jeg handler om forskellen på mænd og kvinder, for det kender jeg selv fra flere forhold, og det er altså mig der har solen i krebsen og mændene har været alt muligt andet. Jeg har selv svært ved at vise følelser, har en kølig facade udadtil, og det er vist ret typisk for soltegnet krebs, at man ofte skjuler sine følelser for at beskytte sig selv. Og så må du huske, at soltegnet kun er en lille del af dit astrologiske billede, solen skal jo ses i forhold til alle de andre aspekter i horoskopet for at beskrive noget om dig eller andre. Så hvis mange mennesker omkring dig reagerer voldsomt følelsesladet, skal du måske kigge på hvordan du selv agerer i forhold til dem!
   Jeg tror vi alle kan lære noget om os selv ved at kigge på eget horoskop, men begynder vi at beslutte hvordan andre er ud fra deres soltegn, så er vi MEGET på vildspor!

   • Christina says:

    Kære Rikke
    Tak for dine tanker.
    Jeg beklager oprigtigt, hvis mine lidt direkte vandmands-kommentarer på nogen måde har stødt krebsen i dig.
    Du nævner i din tekst, at jeg burde kigge på, hvordan jeg selv agerer, hvis mange mennesker reagerer voldsomt følelsesladet omkring mig. Hertil må jeg svare, at det (som skrevet) jo ikke er mennesker generelt, men mere krebse, som ifølge min erfaring har lettere til svingende humør og drama. Men din pointe er god, og vi skal naturligvis alle kigge indad og tage del af ansvaret, når der synes at være ubalance i tingene.
    Når jeg har valgt at dele mine tanker herinde, er det ikke et udtryk for et behov for at pege fingre, men mere et ærligt ønske om at få svar på nogle af mine spørgsmål. For jeg er kommet til kort.
    Ser du, jeg er vokset op med krebse, årtier før jeg var bevidst om, at der fandtes stjernetegn, og dette kan jeg nu forstå, har gjort mig særdeles god til at gå på æggeskaller (oversat: gjort mig bevidst omkring hvordan jeg agerer bedst muligt omkring dette stjernetegn, så de ikke såres med risiko for at opleve deres voldsomme følelsesudbrud). Jeg har fået verdens kærligste barn, som er stjernetegnet krebs, hvilket har givet mig forståelse for, at de mange følelser i krebsenes sind ikke altid er nemme for dem at administrere, og at de nogen gange har brug for, at man går lidt mere på æggeskaller for dem. Og jeg er blevet kæreste med en krebs, hvilket til stadighed giver mig ny og værdsat lærdom… så jeg tør godt sige, at jeg efterhånden har gjort mig mange erfaringer med dette stjernetegn – og jeg tør også godt sige, at jeg kan se nogle slående ligheder på tværs af køn og aldre. Det er IKKE ensbetydende med, at alle krebse er 100% ens, ligesom ikke alle vandmænd eller andre i samme stjernetegn er 100% ens – og ja, vi er alle ”bare” mennesker – MEN der er som sagt nogle ligheder for folk født i samme stjernetegn, og dette kan give een en forståelse, som man kan vælge at bruge som en hjælp, når man agerer med mennesker af forskellige stjernetegn. Altså ”beslutter” jeg ikke (dine ord), hvordan andre er ud fra deres stjernetegn, men tager folks stjernetegn med i betragtningen, når jeg stykker alle de pulsebrikker sammen, som udgør folks personligheder og deres måder at reagere på. Og det er ved nogle af disse ligheder, at jeg simpelthen kommer til kort. Som når deres følelser tager over, og ord ikke længere høres, som de serveres, men derimod farves af følelserne.
    Du gør mig nysgerrig på én ting omkring din person – hvis du Rikke finder lærdom ved at kigge på dit eget horoskop, og endda tilsniger dig at skrive en lille generalisering af soltegnet krebs (”ofte skjuler sine følelser for at beskytte sig selv”) – hvorfor er det så forkert (eller et ”vildspor”) at finde lærdom i andres?
    Venlige tanker fra Christina.

    • rikke says:

     Hej Christina.
     Hold da op, ja, du er da hårdt ramt af krebse! Men til mit indlæg, det er ikke mit soltegn jeg bliver stødt på, det er den ret overfladiske tendens til at sige at mennesker ER et soltegn, ikke kun i dit bidrag, men i rigtig mange indlæg på disse sider. Nogle lyder som om de vil skifte kæresten/partneren, hvis soltegnet ikke “passer” til deres tegn.
     Jeg mener astrologien kan bruges til selvindsigt, men kun når man går en tand dybere, og kigger på hele horoskopet. Og at det er bedst at bruge det til at forstå livet, ikke til at styre livet. Og vi bør alle kigge på vores egne egenskaber, og arbejde med dem. Med eller uden astrologien. Som mennesker kan vi jo vælge at ændre vores adfærd og vaner. Og horoskopet ændrer sig jo ikke af den grund, men forhåbentlig ændres andre menneskers måde at se os på når vi ændrer adfærd.
     og ja, jeg mener vi skal afholde os fra at vurdere andre ud fra deres fødselsdag, men det er da ok at tænke “gad vist om det kan være sådan?” – bare vi husker at undre os og spørge personen selv.

     Kan i øvrigt fortælle at jeg har en søster der også har solen i Krebsen, vi er vidt forskellige. Men det er også kun soltegnet der er ens, alle andre planeter og konstallationer er vidt forskellige.

     Håber det gav lidt mening, det kommer let til at lyde meget firkantet på skrift. Under alle omstændigheder, held og lykke med din lille krebseflok og jeres fælles liv.
     Også venlige tanker herfra, hilsen Rikke.

Skriv din kommentar ...